Horoscop 21 iulie 2017. Gemenii obţin o victorie neaşteptată

Horoscop 21 iulie 2017. Gemenii pot respira ușurați. Obțin o victorie importantă. Citește previziunile pentru 21.07.2017.

20 iul. 2017, 16:11
Horoscop 21 iulie 2017. Gemenii obţin o victorie neaşteptată

Horoscop 21 iulie 2017 Berbec

Esti mai timid si nu reusesti sa exprimi tot ceea ce simti, indiferent ca e vorba de iubire, de teama sau de nemultumiri. Le tii in tine, ceea ce creeaza o stare de tensiune ce ti se reflecta pe chip. Numai persoana iubita simte ca se petrece ceva cu tine si incearca sa se apropie mai mult de inima ta, aratandu-ti astfel ca-i pasa ce ai. Tu nu vrei totusi sa-l impovarezi cu problemele tale, preferand sa le duci singur in spate. Fa un efort sa-ti descatusezi inima si sa dai afara ceea ce te macina: te vei simti mult mai bine!

Horoscop 21 iulie 2017 Taur

Esti captiv in propriile tale frici care nu te lasa sa te manifesti asa cum ar trebui. Fiindu-ti permanent teama de ce o sa spuna ceilalti daca-ti exprimi punctul de vedere mai liber, nu faci altceva decat sa te retragi in umbra si sa lasi pe altii sa te depaseasca. Lasa temerile inutile deoparte, elibereaza-te de indoiala si de tendinta de a te auto-critica de parca ai fi cel mai mare dusman al tau. Lasa in urma tot ce te tine pe loc si fa un pas in fata, ca sa arati ce poti. Chiar daca nu esti perfectiunea intruchipata, meriti sa atragi atentia asupra ta pentru ca sigur ai tu un as in maneca.

Horoscop 21 iulie 2017 Gemeni

Daca pornesti acum o actiune noua, ai toate sansele s-o vezi indeplinita in timp foarte scurt, pentru ca prinzi un val favorabil care te trimite direct la scopul cel mare. Momentul e perfect pentru o initiativa noua, curajoasa, deci nu astepta nici sa-ti spuna altii ce sa faci, nici sa te impinga altii de la spate, pentru ca azi conteaza curajul propriu de a spune start! Daca esti la inceputul unei actiuni de la care ai mari asteptari in perioada urmatoare, fii sigur ca momentul este excelent si vei vedea cum se ridica toate repede si bine, parca ocrotite de noroc!

Horoscop 21 iulie Rac

Daca un anumit plan a ajuns la final, nu trebuie sa-l privesti ca pe un capat de drum, ci ca pe o provocare spre etapa urmatoare. Ia o pauza si incearca sa intelegi unde ai ajuns, pentru a te putea folosi de experienta acumulata pentru a trece la nivelul urmator. Priveste inapoi cu recunostinta, pentru ca ai primit, pe parcursul acestei aventuri, toate resursele necesare pentru a-i face fata cu succes. Chiar daca nu ai ajuns exact la scopul propus initial, cu siguranta ai ajuns la un nivel folositor pe care il vei putea duce mai departe. Ai incredere ca tot ce ai construit pana acum are un rol in viata ta de acum incolo, pentru ca nimic nu e intamplator.

Citeşte mai mult în Revista Teo