Horoscop 21 mai 2014 – Horoscopul din 21.05.2014 pentru toate zodiile

Horoscop 21 mai 2014: Ce au rezervat astrele pentru fiecare zodie în parte pentru ziua de miercuri. 

20 mai 2014, 16:03
Horoscop 21 mai 2014 – Horoscopul din 21.05.2014 pentru toate zodiile

Horoscop 21 mai 2014 – Berbec
Toata lumea este nervoasa, toata lumea se agita si ridica tonul, ceea ce te face si pe tine sa te comporti agresiv. Parca nu te mai intelegi cu nimeni in aceasta atmosfera aprinsa, in care se spun cuvinte dure, se aud critici si injurii. Oricat de tolerant ai fi, oricat de mult ai suporta agresivitatea celor din jur, tot va veni un moment in care vei rabufni si nu-ti vei mai putea controla atitudinea, poate nici nu e bine sa tii totul in tine asa, pentru ca stresul acumulat genereaza sentimente ostile in interiorul tau, ca atare e mai bine sa dai totul afara!

Horoscop 21 mai 2014 – Taur
Ceea ce ar fi trebuit sa fie un ajutor de la colegi, se va dovedi a fi mai degraba o mare complicatie, ceea ce te face sa spui ca era mai bine daca nu cereai ajutor de la nimeni. Unii mai mult incurca lucrurile, decat sa-ti fie tie de ajutor, pentru ca nu puteti fi compatibili perfect cand vine vorba de idei si solutii. Tu ai avea nevoie de o interventie complet diferita decat ceea ce pot ei sa ofere realmente, de aceea ar fi bine sa te consulti cu ei inainte sa se implice mai mult in treburile tale. Vei descoperi ca nu esti de acord cu parerile lor, si, decat asa, mai bine fara!

Horoscop 21 mai 2014 – Gemeni
Uneori, o despartire poate fi cel mai bun lucru care ti se poate intampla, ca atare vei trata un astfel de moment ca pe un motiv de usurare. Dispare cineva din viata ta, iti iei ramas bun de la un loc sau de la o persoana, lasi in urma o relatie care nu-si mai are rostul, si parca simti si tu ca respiri, finalmente. Daca vezi ca nu mai ai nimic de castigat sau de invatat din anumite relatii cu oamenii din jur, nu te crampona de ele! Nimic nu e vesnic: nici relatiile de serviciu, nici cele de prietenie, nici cele de iubire, ca atare uneori e bine sa le lasi in urma si sa treci mai departe, spre altceva.

Horoscop 21 mai 2014 – Rac
Nu esti singur in lupta ta cu problemele, deci nu-ti mai turna cenusa in cap! Priveste un pic in jur sa vezi cati prieteni adevarati apar la nevoie, totul e sa-i lasi tu sa se apropie si sa faca ceva pentru tine. Esti intr-o pasa atat de proasta incat ai tendinta de a spune ca nimeni nu te iubeste, nimeni nu face nimic pentru tine, ca tu ai facut totul pentru altii iar acum ei au uitat de tine. Te inseli: exista un grup de suport care poate face enorm pentru tine, iti poate ridica moralul, poate chiar iti poate rezolva tie problema, dar, marcat de pesimism si emotii negative, nu prea il vezi!

Horoscop 21 mai 2014 – Leu
Cel care te ataca azi atat de dur se dovedeste a fi cel mai de temut inamic al tau, la momentul acesta, dar e bine ca se arata la fata, ca sa stii mai clar cu cine ai de a face. Acesta apeleaza la vorbe dure, la lovituri sub centura, la injurii si atacuri, carora le poti face fata cu brio. Uneori, e bine sa ai astfel de confruntari mai directe cu cei care nu te plac, pentru a-ti face si tu o idee cu privire la numarul real al dusmanilor din umbra. Ar fi mai greu sa lupti cu cineva bine ascuns in spatele unei masti false, or, o astfel de intrevedere directa te inarmeaza pe tine cu tot arsenalul necesar pentru o contra-ofensiva de succes!

Horoscop 21 mai 2014 – Fecioara
Iubirea te face sa plutesti, pur si simplu, toata lumea este a ta si te simti capabil sa rastorni si muntii din loc. Atunci cand ai pe cel drag alaturi, cand te stii iubit si apreciat asa cum esti, sustinut neconditionat de pe margine, capeti aripi si poti mai mult decat ai putea crede! E grozav sa capeti atata incredere in tine insuti, in viitor, in ceilalti, doar pentru ca cineva te iubeste. Evenimentele acestei zile te pot propulsa in frunte, inaintea tuturor, deoarece motorul principal al tuturor succeselor care te vizeaza este iubirea. Esti fericit ca iubesti si esti iubit, si asta iti da putere!

Horoscop 21 mai 2014 – Balanta
Relatiile cu ceilalti sunt minunate, de parca ai norocul de a atrage alaturi de tine doar oameni tonici, optimisti, care iti transmit si tie starea lor de bine. E distractie in jur, de parca ar fi loc si de petrecere in mediul in care te afli: se aude muzica, se bea un paharel, ca atare implica-te si tu in aceasta atmosfera vesela, care te ajuta sa te mai relaxezi si tu. Printre toate persoanele cu care ai azi ocazia sa discuti, se poate afla cineva care poate juca un rol important de acum inainte pentru inima ta: o sansa de iubire, o posibila prietenie, un grup de suport care te sustine orice ar fi!

Horoscop 21 mai 2014 – Scorpion
Joci un rol cheie intr-o situatie instabila, in care nimeni nu reusea sa restabileasca echilibrul. Tu privesti lucrurile mult mai clar, de pe margine, detasat, ai mintea limpede pentru a analiza problema pe toate fetele, fara a te lasa influentat de nimeni, ca, intr-un final, sa extragi o concluzie ferma pe care o vei prezenta si celorlalti. Te irita faptul ca unii isi schimba parerea de la o zi la alta, de aceea esti decis sa iei tu fraiele acestei actiuni pentru a reinstala odata si-odata linistea si armonia. Te comporti ca un om matur, cu scaun la cap, care poate lua azi cele mai serioase si clare decizii, alungand astfel incertitudinea.

Horoscop 21 mai 2014 – Sagetator
Iei taurul de coarne si spui foarte ferm: gata! Desi suna transant si te intrebi si tu daca ai facut bine, vei vedea ca cei din jur te sustin si aplauda curajul de care ai dat dovada, ceea ce iti inspira mai multa incredere ca ai facut ceea ce trebuia. Era nevoie de un astfel de moment in care sa pui punct odata pentru totdeauna unei situatii care nu-si mai avea rostul, iar de acum lucrurile vor reveni, incet-incet, la normal. Ca e o mutare dintr-un loc in care nu te simteai bine, ca e o despartire de o persoana care te facea sa suferi, dup acest gest orizonturile incep deja sa se limpezeasca pentru tine, semn ca ai facut ce era mai bine pentru tine!

Horoscop 21 mai 2014 – Capricorn
Ai pus punct unei actiuni, dar te indoiesti asupra deciziei luate. Gata, nu o mai poti schimba, nu mai are rost sa analizezi retroactiv totul, ci sa-ti asumi decizia luata. E un final de drum care te face acum sa regandesti totul, sa privesti inapoi, sa regreti alegerile facute, dar, pentru ca decizia e deja luata si nu mai poate fi schimbata, ar fi bine sa o accepti ca atare si sa accepti drumul ales. Ai mereu senzatia ca ar mai fi existat si alte solutii, ca se putea face si altfel, dar e prea tarziu sa mai schimbi ceva, deci mergi mai departe in sensul ales de tine, fara a mai privi inapoi!

Horoscop 21 mai 2014 – Varsator
Iti dedici energia relatiei de iubire, care inseamna totul pentru tine in acest moment. Nimic nu ti se pare mai frumos decat sa fii alaturi de cel drag clipa de clipa, sa faceti totul impreuna, sa discutati permanent despre tot ce va inconjoara, punand mai mult accent pe dialog. Va completati perfect unul pe altul si il iubesti parca si mai mult cand vezi cat de mult se implica in viata ta, cat de mult il preocupa soarta ta. Acelasi lucru faci si tu pentru jumatatea ta, pentru ca o consideri perfecta pentru tine, asa cum e. Schimbul de vorbe dulci, de angajamente, de declaratii de iubire te face fericit!

Horoscop 21 mai 2014 – Pesti
Vii cam nervos acasa si strici atmosfera de familie cu atitudinea ta. Lasa-i pe cei dragi sa te inconjoare cu veselia lor, cu optimismul lor, pentru ca te-ar putea ajuta sa-ti abata gandul de la problemele cu care te-ai confruntat peste zi. Stii cum se spune: lasa toate grijile la usa atunci cand vii acasa, pentru a nu tensiona inutil viata de cuplu sau de familie cu probleme care chiar nu-i privesc si pe ei. Problemele de serviciu trebuie rezolvate acolo, la serviciu, ca atare nu le discuta cu familia, pentru ca ii stresezi pe toti!

Horoscop 21 mai 2014 de Acvaria