HOROSCOP 21 NOIEMBRIE 2019. O zodie dă lovitura la Loto, altele au mari necazuri joi. Previziunile zilei

HOROSCOP 21 NOIEMBRIE 2019. Cuvintele cheie pentru aceasta zi: conexiune si spiritualitate. Astazi este despre lucrurile care se intampla in interiorul tau, despre gandurile care iti colinda mintea, despre emotiile care si-au gasit linistea in inima ta.

20 nov. 2019, 10:09
HOROSCOP 21 NOIEMBRIE 2019. O zodie dă lovitura la Loto, altele au mari necazuri joi. Previziunile zilei

HOROSCOP 21 NOIEMBRIE 2019 Berbec 

O călătorie vă poate ajuta să vă debarasaţi de surplusul de energie nervoasă de care dispuneţi. Este de dorit să trataţi cu grijă orice răceală.

HOROSCOP 21 NOIEMBRIE 2019 Taur

Veţi avea o agendă încărcată, dar dispuneţi de forţă suficientă pentru a face faţă. Simţul posesiunii şi dorinţa autoritară pot aduce neplăceri. Salvarea ar putea veni de la Loto.

HOROSCOP 21 NOIEMBRIE 2019 Gemeni

Vă implicaţi în prea multe activităţi şi de aceea sunteţi mai puţin eficient ca de obicei. Un prieten vă ajută să rezolvaţi o problemă delicată.

HOROSCOP 21 NOIEMBRIE 2019 Rac

Dispuneţi de multă tenacitate şi putere de muncă şi veţi face o bună impresie superiorilor ierarhici. Șeful vă apreciază şi doreşte să vă susţină iniţiativele.

HOROSCOP 21 NOIEMBRIE 2019 Leu

Astăzi ar fi bine să vă stabiliţi cu atenţie priorităţile. Vreți să plecaţi cu partenerul de suflet, dar o problemă de familie vă va ţine pe loc.

HOROSCOP 21 NOIEMBRIE 2019 Fecioara

Nemulţumirile din viaţa personală se vor atenua dacă veţi arăta mai multă răbdare şi înţelegere faţă de partenerul de suflet. Fiți precaut.

HOROSCOP 21 NOIEMBRIE 2019 Balanţa

Partenerul vă va acorda tot sprijinul de care aveţi nevoie şi asta vă va ridica mult moralul. Astăzi pot să apară unele cheltuieli nedorite.

HOROSCOP 21 NOIEMBRIE 2019 Scorpion

Din punct de vedere sentimental, nevoia de stabilitate, de siguranţă este foarte mare. Comoditatea vă poate crea probleme în relaţia cu familia.

HOROSCOP 21 NOIEMBRIE 2019 Săgetător

Înclinaţia către independenţă vă poate deteriora relaţia cu fiinţa iubită, aşa că ar fi bine să-i oferiţi cât mai multe clipe petrecute împreună.

HOROSCOP 21 NOIEMBRIE 2019 Capricorn

Unul din proiectele mai vechi ar putea fi pus în practică, dar atenţie, vă implicaţi în prea multe activităţi şi de aceea sunteţi mai puţin eficient.

HOROSCOP 21 NOIEMBRIE 2019 Vărsător

Activităţile de divertisment vă tentează în mod special, mai ales că acestea vă dau posibilitatea să petreceţi mai mult timp în compania fiinţei iubite.

HOROSCOP 21 NOIEMBRIE 2019 Peşti

Vă aşteaptă o zi favorabilă și veţi beneficia de un bun echilibru energetic, în ciuda stării de agitaţie care vă caracterizează în continuare.