Horoscop 21 noiembrie 2022. Pasionala Venus și Mercur se întâlnesc în Săgetător. 3 ponturi ca să profiți la maximum!

Luni, 21 noiembrie 2022, Mercur face conjuncție cu Venus, la 7 grade in Săgetător. Momentul poate fi unul de bun augur, care să aducă dorița de expasiune, optimism și gratitudine în viețile noastre. Ne va fi mult mai ușor să vedem calitățile noastre, dar și pe ale celorlalți.

20 nov. 2022, 16:11
Horoscop 21 noiembrie 2022. Pasionala Venus și Mercur se întâlnesc în Săgetător. 3 ponturi ca să profiți la maximum!

Horoscop 21 noiembrie 2022. Mercur, planeta inteligenței, mass-media, afacerilor, curiozității, distracției, comediei și călătoriilor, este în Săgetător din 17 noiembrie 2022. Aceasta este o planetă care vrea să știe cum funcționează lucrurile (din interior). Imaginează-ți un ceas și Mercur demontându-l pentru a afla cine mișcă mecanismele minutelor și orelor. Doar pentru a descoperi că există o mașină complexă care face totul.

Horoscop rune 21-27 noiembrie 2022. Mihai Voropchievici a găsit zodia pe care o dă norocul din casă
Mercur o însoțește acum pe Venus și această conjuncție poate fi rezumată la povestea unei fete iubitoare de poezie și cântece de dragoste care citește cărți de chimie pentru că s-a îndragostit de un om de știință. Dragostea are dimensiuni mistice și facem nebunii din cauza ei.

Horoscop 21 noiembrie 2022. Iată 3 ponturi să profiți la maximum de conjuncția dintre romantica Venus și intelectualul Mercur.

1. Ieși din tiparele vechi
Mercur guvernează și călătoriile. Venus la fel. Săgetătorul iubește călătoriile pe distanțe lungi. Așa că acum puteți călători spre un loc spiritual, indiferent dacă sunteți într-o relație sau nu. Vă va plăcea o călătorie sau o căutare a sinelui pentru a învăța ceva nobil despre alți oameni sau alte culturi.

Trei zodii care vor avea parte de succesul mult dorit în anul 2023. Au noroc la bani, în carieră și dragoste
Dacă nu poți călători fizic, fă-o în mintea ta. O carte despre filozofie sau literatură străină te-ar putea duce la noi culmi ale cunoașterii și expansiunii și te vei simți ca și cum ai fi departe de casa ta.

2. Roagă-te
Dacă ești singur, te poți simți eliberat dacă te rogi sau meditezi. Dacă ești într-o relație, poți  face acest  lucru împreună cu partenerul. Sau vă puteți înscrie la cursuri de yoga împreună. Legături mai profunde se formează adesea atunci când o relație trece dincolo de atracția fizică și în spirit.

3. Trimite dragoste și recunoștință în Univers
Rareori credem că datorăm Universului dragoste sau recunoştinţă. Cu toate acestea, datorită karmei făcute de noi, Universul ne oferă bucurii sau lecții necesare. Un simplu „mulțumesc” spus pentru Mercur, Venus, planetelor, Universului va schimba conștiința și va aduce ajutorul acestora.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.