Horoscop 22 – 26 aprilie 2024. O zodie își dă voie să iubească și să fie iubită din nou, iar alta vine cu idei noi de a câștiga bani

Horoscop săptămânal. Previziuni astrale pentru perioada 22 - 28 aprilie 2024. Sfârșitul lunii vine cu noi provocări și experiențe pentru zodii.
Alina Costache
22 apr. 2024, 11:16
Horoscop 22 - 26 aprilie 2024. O zodie își dă voie să iubească și să fie iubită din nou, iar alta vine cu idei noi de a câștiga bani
Horoscop 22 - 26 aprilie cu Roxana Ivanciu

Horoscop săptămânal 22 – 28 aprilie 2024, prezentat de astrologul Roxana Ivanciu. Luna aprilie vine cu noi provocări pentru nativi. Pe data de 25 aprilie scăpăm de Mercur Retrograd și totul intră în mers direct. Soarele este în Taur, un puternic element de Pământ, de susținere, care aduce bază pentru zodii, dar și o mai bună consistență a corpului și a sănătății. Planeta Mercur este, alături de Venus și Berbec, în mers direct din 25 aprilie, scrie ego.ro.

Conjuncția dintre Jupiter și Uranus în Taur este activă până pe 26 aprilie și Marte încă se află în Pești. Cea mai importantă este Venus, guvernatoarea Taurului. Singurul lucru tensionant va fi un aspect de cuadratură între Pluto și Soarele din Taur, între 20-26 aprilie.

Horoscop săptămâna 22 – 26 aprilie

Berbec

Berbecii vor avea tot felul de idei revoluționare, Soarele din Taur și aspectul dintre Pluto și Soare va fi pe casa a doua, a banilor. Aceștia vor avea idei năstrușnice de a face bani sau de a-i investi. Mercur este în Berbec, dar nu mai este retrogradă.

Din 25 aprilie, Mercur îi susține pe nativi să pună în aplicare tot ce au analizat în ultima perioadă. Marte din Pești e pe casa a 12-a și, alături de Saturn, oferă blândețe și înțelepciune și ajută nativii să își vindece rănile provocate de trecutul karmic. Zilele de 22 și 26 aprilie vor fi mai tensionate, vor aduce o stare de epuizare, iar stima de sine a persoanelor născute sub acest semn zodiacal e în scădere.

Taur

Soarele intră în casa întâi, a corpului fizic, a identității, a relației cu propria persoană. Susține sănătatea Taurilor, dar și energia lor de a fi puți pe fapte mari. Între 22 și 26 aprilie vor avea parte de zile tensionate, când Soarele va face un aspect tensionat cu Pluto.

Naticii se vor simți epuizați, lipsiți de vitalitate. Cuadratura îi va solicita în mod direct, fiindu-le implicat și eul interior, stima și încrederea de sine.

Taurii pot da starul vindecării spirituale, la tot ceea ce au sesizat că îi îmbolnăvește prin gânduri. Au identificat și știu cum să elimine răul din viața lor. Venus se află în casa a 12-a, lângă Berbec, și oferă blândețe, toleranță și empatie. Mercur în mers direct îi ajută să vorbească mai blând, ca un pansament pentru cei din jur. Se vor simți doriți în relațiile cu ceilalți. Jupiter se află tot pe casa întâi și, alături de Uranus, formează o conjucție frmoasă care aduce idei revoluționare.

Citește și: Horoscop bani Remus Ionescu. Perioadă grozavă la nivelul încasărilor

Gemeni

Mercur în mers direct din Berbec de pe 25 aprilie e pe casa a 11a, a grupului social. Se dezleagă de mâini și de picioare, vă ajută să folosiți și să activați relațiile din grupul dvs social. Puteți pune la cale tot felul de planuri cu acele persoane pe care le-ați întâlnit când Mercur era retrograd. Veți face multe proiecte și lucruri interesante. Soarele e în Taur în casa a 12a, a izolării și dialogului interior. Între 20 și 26 aprilie nu o să dormiți bine, veți avea o stare de neliniște.

Cuadratura dintre Soare din Taur și Pluto se află pe casa a 12a și veți avea coșmaruri, vise care vă vor neliniști. Apoi vă reluați somnul odihnitor. Venus e în mers direct în Berbec tot în casa grupului social și vă aduce relații bune cu prietenii. Vă ajută să vă faceți cunoștințe noi și relații prospere, pe care să le folosiți în viitor. Conjuncția dintre Jupiter și Uranus este activă pe acest sector și este pe casa a 12a. Vă ajută să găsiți tratamente pentru bolile cronice, vă ajută să vă conectați la propria persoană, să identificați sursa problemelor, bolilor, depresiilor, anxietăților.

Rac

Soarele din Taur e pe casa a 11a, a grupului social, a relațiilor cu prietenii dvs. Vor fi zile tensionate între 20-26 aprilie deoarece Soarele face cuadratură cu Pluto. Simțiți o lipsă de energie sau o presiune din partea grupului social. Parcă relațiile încep să vă preseze, parcă nu vreți să îi vedeți, să stați liniștit în casă, dar ei trag de dvs și nu puteți spune nu. Mercur începe să fie în mers direct pe 25 aprilie, pe casa 10 a carierei. Se va da start la toate planurile pe care le-ați analizat până acum. În sfârșit porniți cu mult elan pentru a pune în aplicare aceste idei.

Venus din Berbec e tot pe casa carierei și vă ajută cu idei constructive, noroc și oportunități pe sectorul carierei. Conjuncția Jupiter-Uranus se află tot în Taur, în casa a 11a a grupului de prieteni, și va fi activă până pe 26 aprilie. Vă aduce multe idei de a profita de aceste relații în grup sau o să faceți propuneri revoluționare de a îi duce în anumite locuri interesante, de a face activități care să le aducă cunoștinte noi. Le arătați frumusețea lumii și a locurilor, noi posibilități de dezvoltare.

Leu

Soarele în Taur e pe casa a 10a, a carierei. În perioada 20-26 aprilie vor fi zile tensionate, se va forma un aspect tensionat între Soare și Pluto. Vă simțiți presați, nu faceți față provocărilor pe domeniul carierei. Aveți senzația că nu mai sunteți bun pentru locul pe care îl ocupați în prezent. Soarele vă va energiza și o să vă puteți continua planurile de viitor. Mercur în mers direct din 25 aprilie vă va da posibilitatea să dați start la planuri, cursuri, călătorii, la relații și cursuri la distanță.

Venus din Berbec este pe casa a noua, a călătoriilor, a principiilor de viață, vă aduce relații prospere cu cei care sunt la distanță sau veți pleca în străinătate, să începeți cursuri. E bine dacă veți beneficia de conjuncția Jupiter-Uranus din Taur, care are potențial până pe 26 aprilie și e pe casa carierei. Vă dă multe idei de a demara proiecte revoluționare în carieră. Poate găsiți un nou drum mult mai aproape de căutările dvs, de tot ceea ce ați gândit și analizat în perioada lui Mercur retrograd în Berbec.

Fecioară

Soarele în Taur e în casa a noua, a călătoriilor, a principiilor, a obiectivelor, a întâlnirilor la distanță. Tensiuni în 20-26 aprilie, veți fi în ceață vizavi de principiile dvs de viață. Nu vă mai regăsiți în ele sau faceți fixație pe anumite idei, principii. Din 25 aprilie, Mercur iese din retrogradare și intră în mers direct în Berbec pe casa a opta, a finanțelor, a detașării. Va da start planurilor demarate în acest domeniu. Tot ce ați analizat sau observat vizavi de bani, de modul în care îi faceți. Acum începe o perioadă oportună de a câștiga bani din ideile pe care le-ați analizat în perioada de retrogradare a lui Mercur.

Venus din Berbec vă susține tot pe casa a opta, veți avea curaj și îndrăzneală de a pune în aplicare ideile vizavi de câștiguri. Este și o casă a detașării și a sănătății. Veți fi îndrăzneți și curajoși, vă detașați pentru sănătatea dvs. Veți elimina ce vă obosește, ce vă îmbolnăvește. Conjuncția Jupiter-Uranus nu este de neglijat! Până pe 26 aprilie este în Taur, pe casa a noua, și vă aduce idei de călătorii. Se conturează noi principii de viață care vă pot surprinde deoarece sunteți rigizi. Puteți aduce noi valori și principii în care să credeță, vă puteți schimba viața în bine.

Balanță

Soarele în Taur este pe casa a opta, a detașării, a finanțelor, casa în care aveți cele mai intime relații. 20-26 aprilie sunt zile tensionate și le veți percepe ca o criză, o perioadă în care vă este foarte greu să vă detașați de griji, de probleme, de frământări. Iar vă simțiți împovărați, vă simțiți de parcă ați descoperit ceva, dar dintr-o dată s-a stins lumina și sunteți pe întuneric. Nu vă îngrijorați, după 26 aprilie Soarele din Taur vă va energiza. Veți găsi multe oportunități de a face bani și sănătatea va fi mai bine aspectată. Mercur în mers direct din Berbec, din 25 aprilie, e în casa a șaptea, a colaborărilor, a relației cu partenerul și subalternii sau colaboratorii. Este un moment de bun augur, de a da start la tot ceea ce ați analizat până acum. Ați identificat ce nu a mers în relații, a cui a fost vina? Poate comunicarea a fost cu probleme.

Iată că observațiile vă sunt foarte bune de a demara sau iniția relații frumoase, noi, de a prospera în relații. Venus e în casa a șaptea în Berbec și vă aduce plăcerea de a iubi și de a fi iubiți. Vreți să intrați în relații pasionale, care să vă aducă adrenalină, bucuria de a trăi prin senzații. Conjuncția Jupiter-Uranus din Taur este pe casa a opta și vă ajută să vă faceți un program nou de viață, o rutină mai bună pentru sănătatea dvs. Vă aduce idei noi de a câștiga și de a primi bani și prosperitate în viața dvs. Este un moment în care puteți moșteni ceva, dvs sau părinții, rudele vă pot da bani.

Scorpion

Soarele în Taur e în casa a șaptea, a relațiilor, a partenerului de viață și a colaborărilor de orice fel. Vor fi zile tensionate și la voi, tot între 20 și 26 aprilie. Atenție la ego, la sensibilitatea în cuplu. Aveți nevoie de multă atenție și, dacă nu vi se oferă, vă simțiți ignorați, abandonați. Dar este doar o părere. Nu este benefic să vă răzbunați sau să puneți patos în aceste zile.

De pe 25 aprilie, când Mercur iese din retrogradare și va fi în mers direct în Berbec dați start la planurile, ideile observate până acum. Pot fi discuții ce vizează șeful dvs sau colegii. Venus din Berbec e tot în sectorul muncii și vă aduce creativitate, noroc la bani. Folosiți potențialul conjuncției Jupiter-Uranus care e în Taur pe casa a șaptea și care vă ajută să puneți bazele unor relații frumoase. Cei care sunt singuri pot avea o relație nouă și durabilă. Unii pot încheia relații frumoase de iubire și ar fi mare păcat.

Citește și: Horoscop 22 – 28 aprilie 2024 realizat de Alina Bădic. Contextul astral al săptămânii vine cu multe tulburări și încercări, dar ne oferă și soluțiile

Săgetător

Soarele în Taur va fi pe casa a șasea, a muncii și a sănătății. Vin zile tensionate între 20 și 26 aprilie. Cuadratura dintre Soare și Pluto vă va devitaliza, vă veți simți obosiți la muncă. Aveți senzația că nu mai faceți față, iar sănătatea vă pune pe gânduri. Sunt zile în care simțiți tristețe, nu vă mai regăsiți. Forța vitală vă este un pic zdruncinată de cuadratură. Din 25 aprilie, Mercur își reia mersul direct în Berbec în casa a cincea, a bucuriei de a trăi, a hobbyurilor, a relației cu copiii. Perioada în care ați analizat ministerul fericirii, bucuria de a trăi, ați observat ce vă îmbolnăvește, care sunt viciile, excesele, ce anume vă blochează în a vă bucura de viață. S-a deblocat și acum puteți comunica mult mai bine în iubire.

Puteți iniția multe planuri și multe activități care să vă aducă bucurie de viață, care să vă trimită să faceți mișcare, să vă jucați cu copiii. Aveți multe planuri și idei de a vă bucura de hobbyurile dvs. Venus e în Berbec tot în casa a cincea, vă aduce pasiune și multă distracție. La job, până pe 26 aprilie, conjuncția Jupiter-Uranus din Taur vă aduce idei, vă face să acționați benefic pentru a câștiga bani, pentru a vă pune în valoare. Șefii vă văd mai bine și poate chiar vă promovează.

Capricorn

Soarele în Taur e în casa a cincea, a bucuriei de a trăi, a hobbyurilor, a relației cu copiii, casa în care puteți să fiți fericiți. Tensiuni între 20 și 26 aprilie. Vă veți simți mai vlăguiți, tensionați, aveți senzația că nu vă mai bucurați de viață ca până acum. Activitățile pe care le aveți în natură cu copiii sau cu persoană iubită vi se par inutile, nu mai faceți față la ele. Din 25 aprilie, Mercur intră în mers direct în Berbec pe casa a patra. Acum se dă startul la ideile pe care doar le-ați avut, le-ați sedimentat. Poate de a cumpăra o casă sau de a vă muta. Ați analizat cum vă simțiți în casa în care sunteți și care e relația cu familia. Dacă stați cu părinții, probabil că ați tras concluzia că trebuie să vă mutați, să aveți propriul cămin cu familia dvs.

Din 25 aprilie, puteți pune în aplicare schimbarea locului în care trăiți. Venus din Berbec este tot în casa a patra și vă face să fiți creativi, să aveți chef de a relaționa cu familia. Saturn se află în Pești pe casa comunicării, vă susține și vă organizează ideile, comunicarea. Sunteți mult mai eficienți și mai pragmatici în relațiile cu clienții. Nu uitați că vă puteți bucura de conjuncția Jupiter-Uranus în Taur în casa a cincea. Vă dă multe idei, vă face să acționați în tot ceea ce înseamnă bucuria de a trăi. Vă apucați de un sport sau de activități care vă aduc bucurie de a trăi.

Vărsător

Soarele în Taur este în casa a patra, a familiei și a relației cu membrii ei. Vin zile tensionate între 20 și 26 aprilie, puteți să vă certați cu ei. Nu vă mai simțiți bine, vreți alt cămin, alt loc, să scăpați de presiunea părinților. Nu mai vedeți cu ochi buni unele relații. Mercur intră în mers direct în Berbec în casa a treia, a comunicării, a cursurilor, a drumurilor și vă aduce o deblocare a planurilor, a ideilor la care mai mult ați visat. Anumite idei sau oportunități de relații cu clienții, de contracte, de a vă pune în valoare mult mai bine prin modul în care comunicați. Planeta Venus se află în Berbec tot în casa a treia și vă dă multă creativitate, scrieți și comunicați mai bine.

Vă ajută să vă expuneți ofertele, contractele, vă ajută să atrageți clienți noi, oportunități prin care puteți să câștigați bani. Planeta Pluto se află în Vărsător pe casa întâi, a corpului fizic și a identității. Sunteți în proces de reconstrucție așa că aveți multă treabă. Acum, Mercur în mers direct în Berbec vă ajută să dați start la ideile și planurile la care ați visat. Ar fi bine să nu uitați că, până pe 26 aprilie, sunteți susținuți de conjuncția Jupiter-Uranus în Taur, care se află pe casa a patra. Puteți avea idei revoluționare legate de casă, să vă construiți una, să vă mutați sau să reamenajați. Veți avea idei ingenioase.

Pești

Soarele în Taur e în casa a treia, a comunicării, a drumurilor, a relațiilor și a cursurilor. Aspect tensionat între 20 și 26 aprilie. Vă simțiți blocați, drumurile par blocate, comunicarea sau relațiile inițiate nu mai sunt ca până acum. Din 25 aprilie, Mercur iese din retrogradare și intră în mers direct în Berbec pe casa a doua, a banilor. Se vor debloca, veți putea da start planurilor dvs în tot ceea ce înseamnă relația cu banii. Retrogradarea lui Mercur v-a pus în situația de a analiza, observa ce nu merge bine în sfera câștigurilor. Acum se deblochează lucrurile și puteți demara ideile și planurile de a face bani.

Sunteți ajutați de Venus care este în Berbec tot pe casa a doua, a banilor. Îl aveți de partea dvs și pe Jupiter care vă susține în contracte și oportunități, întâlniri sau relații cu clienții. Vorbiți frumos, vrăjiți clienții. V-ați maturizat și o să știți mai bine să vă spuneți punctul de vedere. Veți fi mai prosperi. Conjuncția Jupiter-Uranus în Taur e de partea dvs și vă dă idei, noi concepte, noi abordări în relații, noi strategii. Veți avea idei de a face cursuri în care să câștigați noi abilități pentru a fuziona mai ușor cu clienții.

Spynews
Tzancă Uraganu, gest impresionant în memoria lui Lucas. Ce decizie a luat în carieră, pentru nepoțelul său, care a murit: ”Am promis” / FOTO
Bzi.ro
Soția lui Radu Mazăre este însărcinată! Cum a reacționat acesta, la ieșirea din închisoare
Fanatik.ro
Băutura adorată de români al cărei preț va exploda. Un simplu pahar va fi considerat un adevărat lux
Capital.ro
SE PLĂTESC 15.000 de lei pentru români. Decizia anunțată astăzi, 30 MAI: Luăm o măsură importantă
Playtech.ro
Fotografiile pe care Lavinia Pîirva le-ar vrea şterse de pe internet! Ce făcea în tinereţe, imagini INDECENTE
DailyBusiness
Locuri de muncă pentru români! Salariile depășesc 7.000 de lei!
Adevarul
Caravană electorală, atacată cu bâtele într-o comună din județul Buzău VIDEO
Spynews
Hidrologii, anunț de ultimă oră! Pericol de inundații în mai multe județe din țară. A fost emis un cod galben de viituri / FOTO
Spynews
EXCLUSIV! Fostul iubit al Cristinei Pucean, acuzații extrem de grave la adresa dansatoarei și a familiei ei! Bărbatul susține că a fost păcălit și își vrea banii înapoi! Declarații pentru Spynews.ro!
Evz.ro
Prințesa Kate, vedeta familiei regale. Trăsăturile care o pun în centrul atenției
Impact.ro
Te CRUCEȘTI! Cum arată divele din showbiz FĂRĂ MACHIAJ! Unele sunt HORROR
Prosport.ro
FOTO. Are 75 de ani, dar arată ca la 30, are o avere impresionantă și își caută iubit la 12 ani de când a divorțat
wowbiz.ro
Ce i-a făcut Iancu Sterp lui Jador în momentul în care l-a văzut, după ce mama Geta l-a jignit
Cancan.ro
Câți euro a primit Sorin Pușcașu pentru cele 19 săptămâni la Survivor All Stars. Îi datorează o parte din bani lui Zmărăndescu!
Playsport.ro
Mădălina Ghenea a arătat TOT de data asta! Imaginile interzise au fost făcute publice
kanald.ro
„Mi-a zis: Nu mai pot” Un bărbat a murit la UPU Iași, după ce a fost lăsat o noapte întreagă să agonizeze. Familia vrea ca cei vinovați să fie trași la răspundere
Capital.ro
Devine interzis în TOATĂ EUROPA. Schimbare drastică dictată de la vârful UE
StirileBZI
Creșterea salariului minim va duce la un val de scumpiri. Experții spun că este un efect de domino
Prosport.ro
FOTO. Rusoaica superbă s-a cuplat cu un milionar mai tinerel ca ea! Cum arată Anna
stirilekanald.ro
Raisa, ucisă de vărul ei! Băiatul a recunoscut ce i-a făcut! Detalii șocante
substantial.ro
Empatia: Cheia către o lume mai bună – Cum să îți înveți copilul să fie plin de compasiune
MediaFlux
El va fi VIITORUL PREȘEDINTE al României! CUTREMUR la nivel național
Shtiu.ro
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!'