Horoscop 22-28 ianuarie. Cum stai cu iubirea săptămâna viitoare

Află ce îţi pregătesc astrele pentru această săptămână pe plan sentimental şi vezi cum să atragi norocul de partea ta!

20 ian. 2018, 12:40
Horoscop 22-28 ianuarie. Cum stai cu iubirea săptămâna viitoare

BERBEC

Este foarte important să fii deschisă în faţa partenerului de viaţă dacă vrei ca problemele dintre voi să se rezolve cu adevărat.

Încearcă să îi priveşti mai des calităţile şi să nu te laşi condusă de impulsivitate şi gelozie. Dacă nu ai timp pe parcursul zilelor lucrătoare, în weekend poate fi ocazia perfectă pentru o discuţie corectă!

TAUR

Între tine şi partenerul de viaţă există unele probleme care nu par a-şi găsi de multă vreme rezolvarea.

Cu toate că ai încercat, lipsa de comunicare dintre voi v-a distanţat fără să vă daţi seama. Ajungi într-o situaţie fără precedent, iar panica resimţită te va determina să acţionezi altfel decât până acum. Orgoliul nu-şi mai are locul şi scopul tău este doar să îţi salvezi relaţia. 

GEMENI

Se anunţă veşti bune pentru nativele singure, pentru că e rost de mai multe întâlniri şi flirt.

Persoanele care intră acum în viaţa ta, vor rămâne mult şi bine şi vei lega prietenii adevărate. Cu toate că nu te vei îndrăgosti rapid de cineva, cu timpul ai toate şansele să se înfiripe ceva mai mult. 

RAC

O decepţie amoroasă recentă te împinge să îţi găseşti mai mult de lucru acum pentru a nu te mai gândi la ce a fost.

E cea mai bună decizie pe care o poţi lua, axându-te pe serviciu şi pe activităţile alături de prieteni. Astrele îţi recomandă să nu te implici prea repede într-o altă relaţie crezând că aşa vei da uitării totul, pentru că nu vei face altceva decât să complici şi viaţa altcuiva. Încă nu eşti pregătită!

Citeşte mai multe pe eva.ro