Horoscop 22-28 iunie 2015: Bani, dragoste, cariera, sănătate

Horoscop 22-28 iunie 2015: Gemenii sunt atraşi de foştii parteneri de afaceri, sagetatorii au parte de odihnă, iar balanţele se gândesc la călătorii.

21 iun. 2015, 12:38
Horoscop 22-28 iunie 2015: Bani, dragoste, cariera, sănătate

BERBEC 21.03-20.04: Ritmul vietii dumneavoastra se va accelera si veti fi nevoiti sa apelati la toate resursele de energie pe care le-ati acumulat pâna acum. Aveti de onorat tot felul de comisioane, faceti excursii scurte si un pic cam obositoare si va veti opri abia in weekend, când oboseala aproape va va dobori.

TAUR 21.04-21.05: In zilele ce urmeaza puneti accentul doar pe bani si pe bunurile cele mai de pret. Verificati-va posta la timp deoarece aveti tendinta de a nu lua in seama toate scrisorile. Sa nu deschideti prea târziu vreun plic important. Cineva din familie se opune planurilor dumneavoastra.

GEMENI 22.05-21.06: Sunteti atrasi de fosti parteneri de afaceri. Mare atentie insa la ce acte semnati! Cititi cu atentie toate hârtiile, chiar daca vi se pare ca pierdeti vremea. Prin exces de elan si replici prea libertine ati putea crea intre dumneavoastra si persoana iubita o adevarata prapastie sau va va face sa simtiti prea multa singuratate.

RAC 22.06-21.07: Simtiti ca sunteti obsedati de ceva. Fie ca este vorba de un obiect pe care doriti sa-l achizitionati neaparat sau ca va puneti in gând sa mergeti undeva, indiferent de motiv, va veti axa pe implinirea propriilor dorinte. Daca nu va stapâniti influentele subconstientului va vor face sa actionati irational.

LEU 22.07-22.08: In perioada urmatoare va veti gândi mai des la obiectivele din viitor. Ce trebuie sa faceti pentru a merge in directia buna? Lasati-va creativitatea sa-si puna amprenta asupra a tot ce realizati. Incepeti sa gânditi si pozitiv, indiferent cât de grea vi se pare calea pe care ati pornit.

FECIOARA 23.08-22.09: Profesia si anturajul dumneavoastra va pot face o figura urâta si va submineaza autoritatea la domiciliu. Cei de acasa se cam supara pentru neglijenta din ultima perioada in ceea ce ii priveste. Parca ati uitat ca cineva va asteapta acasa…

BALANTA 23.09-22.10: Va preocupa câteva calatorii insa cineva cunoscut parca va blocheaza drumul. Inventeaza tot felul de motive ca dumneavoastra sa nu plecati sau sa intârziati. Nu credeti ca ar trebui lamurita problema? Poate doreste sa va spuna ceva si nu indrazneste sau doar sa va tina aproape?

SCORPION 23.10-21.11: Fiecare problema cu care va confruntati va face sa vedeti totul in nuante cenusii sau va provoaca confuzii si intârzieri. Mosteniri, taxe, datorii sau achizitii importante, toate parca se aduna si va obosesc peste masura. Folositi-va de energia pozitiva pe care o mai aveti pentru a solutiona rapid orice problema.

SAGETATOR 22.11-21.12: Parca aveti mai multa nevoie de odihna si va epuizeaza chiar si cel mai mic efort. Stati mai mult la soare fara a va pune in pericol sanatatea si energizati-va cu sucuri naturale. Poate si o dieta mai sanatoasa va ajuta sa treceti mai usor peste aceasta perioada obositoare.

CAPRICORN 22.12-19.01: Ar fi necesar sa va organizati mai bine atât acasa cât si la locul de munca. Nimic nu pare sa va opreasca din ceea ce va puneti in gând si nici nu va gânditi sa renuntati, indiferent cât de greu este. Luati in calcul si posibilitatea de a va bloca o persoana care vrea cu dinadinsul sa va „ajute”.

VARSATOR 20.01-18.02: Aveti in vedere tot ce este legat de vacante, distractie, petreceri, arta, filme si evenimente sportive. In aer pluteste oricum dragostea si va invaluie intr-un aer boem. Ceva va face sa pastrati in minte senzatiile minunate si sa va simtiti implinit de atâta afectiune pe care v-o ofera persoana iubita.

PESTI 19.02-20.03: Multi dintre nativii acestei zodii se vor concentra pe tot felul de reparatii la domiciliu sau pe relatii cu parintii si fratii. Poate veti vizita casa parinteasca ori un loc ce va aminteste de copilarie. Nimic nu va taie cheful de visare, exista intotdeauna loc pentru mai multa dragoste in viata dumneavoastra. Nu-i asa?

Sursa: revistamagazin.ro