Horoscop 22-28 iunie: Cum stai cu sănătatea în acestă săptămână

Horoscop 22-28 iunie: Nativa din zodia Vărsător are multă energie şi o stare de spirit foarte bună, care o vor ajuta să realizeze tot ceea ce şi-a propus în această perioadă

21 iun. 2015, 17:09
Horoscop 22-28 iunie: Cum stai cu sănătatea în acestă săptămână

GEMENI

Nu ai un nivel de energie satisfăcător în această săptămână, iar de vină pentru asta este viaţa profesională tot mai agitată. Încearcă să nu-ţi încarci şi mai mult ptogramul, plănuind ieşiri în oraş epuizante sau petreceri pentru finalul săptămânii. Alege în schimb să petreci timp în natură sau într-un mediu relaxant, pentru a-ţi încărca bateriile.

RAC

Nu prea înţelegi ce se întâmplă în jurul tău şi mai ales ce intenţii reale au oamenii, ceea ce îţi provoacă o stare de nelinişte şi te poate determina să te refugiezi în „carapacea” ta. Nu te lăsa atât de mult afectată de gesturile şi vorbele celorlalţi. Păstrează-ţi calea şi înceracă să te relaxezi.

LEU

Instabilitatea cu care te confrunţi se manifestă şi la nivel emoţional. Ai reacţii care îi pot induce în eroare şi chiar îi bulversează pe cei dragi. Este o săptămână destul de stresantă, iar toate acestea îţi afectează şi starea de sănătate, dar mai ales nivelul de energie.

FECIOARĂ

Unele veşti ar putea să te tulbure în această săptămână şi să-ţi afecteze cheful de viaţă şi starea de spirit. Dar cea mai mare problemă este nu poţi să-ţi manifeşti sentimentele şi să-ţi expui reacţiile, pentru că este vorba despre o chestiune pe care încerci să o ascunzi de ceilalţi.

BALANŢĂ

Trebuie să tratezi în această săptămână o problemă de sănătate mai veche. Chiar dacă eşti foarte ocupată, trebuie neapărat să acorzi atenţie stării tale de sănătate, să mergi la medic şi să urmezi cu stricteţe recomandările. 

Citeşte mai mult pe eva.ro