HOROSCOP 22-28 MAI: Bani, carieră, sănătate, dragoste, ce zodii sunt favorizate

HOROSCOP 22-28 MAI: Descoperă cum vei sta cu dragostea, sănătatea, banii sau cariera în această săptămână şi ce poţi face pentru a-ţi îmbunătăţi situaţia!

22 mai 2017, 07:15
HOROSCOP 22-28 MAI: Bani, carieră, sănătate, dragoste, ce zodii sunt favorizate

GEMENI

Este foarte important ca în aceste zile să te concentrezi doar pe acele lucruri pe care ţi le doreşti cu adevărat. Nu îţi risipi energia şi timpul încercând să te faci plăcută de toată lumea, ci punctează exact acolo unde trebuie. Ai toate şansele ca în această săptămână să obţii atenţia acelui bărbat cu care poţi avea o relaţie serioasă. Şarmul tău te poate ajuta în această săptămână să ajungi în preajma unei persoane care să te salveze pe plan profesional. Chiar dacă vei fi supusă mai multor teste, astrele sunt de partea ta şi te vor ajuta să obţii ce îţi doreşti. Situaţia financiară ţi se va îmbunătăţi simţitor în lunile următoare.

RAC

Este o ocazie bună de a încheia socotelile cu un fost iubit de care te-ai despărţit recent, însă ai grijă să nu cedezi în faţa scuzelor lui. Pentru a putea să îţi vezi de viaţa ta, e important să lămureşti tot ce te macină. Dacă eşti angajată într-o relaţie serioasă, trebuie să dai dovadă de responsabilitate şi maturitate şi să nu îţi baţi joc de sentimentele celor drag. Atenţia nu va fi asupra banilor în această săptămână, ci pe relaţiile pe care le ai în mediul profesional. Este foarte important să alegi cu grijă cu cine stai de vorbă şi ce informaţii să divulgi. Există riscul ca unele vorbe spuse din vulnerabilitate să fie folosite pentru a-ţi crea o imagine proastă, aşa că încearcă să nu ai încredere în oricine se dă pe lângă tine.

LEU

Relaţia cu partenerul de viaţă ţi-a răpit multe bucurii ale vieţii, dar în special întâlnirile cu prietenii tăi. E posibil ca unii amici ai tăi să nu fi devenit şi ai lui, lucru care v-au răcit relaţiile, iar tu ai ajuns să regreţi. Încearcă să ai parte de mai mult spaţiu personal şi nu te mai gândi doar la nevoile iubitului tău! Se anunţă o evoluţie spectaculoasă pentru tine pe plan profesional, lucru care vine la pachet şi cu o îmbunătăţire a situaţiei financiare. Acum ai ocazia de a te face remarcată, aşa că lasă timiditatea deoparte şi luptă pentru ce îţi e pus deoparte. Nu e o idee rea să te apuci de afaceri!

FECIOARA

Simţi că vei claca cât de curând în ceea ce priveşte relaţia ta sentimentală. Chiar dacă ar fi trebuit ca totul să decurgă bine între tine şi partener, lucrurile stau exact invers. Ai acumulat prea multe frustrări în ultima perioadă şi e posibil ca toate acestea să iasă la suprafaţă în cel mai scurt timp! 
Eşti pusă pe economii în ultima perioadă şi, din fericire, ai toate condiţiile pentru a-ţi achiziţiona un obiect mult dorit în cel mai scurt timp. Poate fi vorba despre o locuinţă sau despre o maşină, cert este că investiţia e mare şi nu te-ai fi gândit că ţi-o poţi permite. Fii fericită cu ceea ce ai!

Citeşte mai multe pe eva.ro