HOROSCOP 22 AUGUST 2014: Ce v-au rezervat astrele pentru vineri

HOROSCOP 22 AUGUST 2014: Ce v-au rezervat astrele în ultima zi dinaintea weekend-ului, în funcţie de zodie. 

21 aug. 2014, 11:19
HOROSCOP 22 AUGUST 2014: Ce v-au rezervat astrele pentru vineri

Horoscop 22 august 2014 – Berbec
Vorbesti despre viitor cu incredere si optimism, nu numai pentru ca ti se alatura si familia, la fel de entuziasmata de ceea ce se prefigureaza la orizont, ci pentru ca esti sigur ca mergi in directia cea buna trecutul e profesorul tau cel mai bun, pentru ca ceea ce urmeaza sa se intample de maine se bazeaza pe cele deja invatate ieri, si atat timp cat consideri ca ti-ai asumat lectiile trecutului asa cum se cuvine, nu ti-e frica sa pornesti spre viitor cu capul sus. Ai mai trecut prin situatii similare celor conturate acum la orizont, si daca atunci le-ai depasit cu succes, ajunge doar sa repeti reteta si va iesi la fel de bine si acum!

Horoscop 22 august 2014 – Taur
Nu te intelegi cu nimeni in jurul tau, dar daca ai fi mai atent ti-ai da seama ca problema nu e la cei din anturaj, care nu au absolut nimic cu tine, ci e chiar la propria ta persoana. Tu esti cel nervos, irascibil, pus pe harta la orice, nu ceilalti, care, culmea, chiar te inconjoara cu simpatie si toleranta, de parca ar intelege ca esti nervos si te lasa in apele tale. Fa un efort sa-ti ajustezi tonul si manierele cand intri in contact cu cei pe care nu-i cunosti, pentru ca ai putea crea o imagine gresita asupra ta. Tu nu esti asa de obicei, deci adu-ti aminte de valorile pe care tu le reprezinti cel mai bine: amabilitate, sociabilitate, diplomatie.

Horoscop 22 august 2014 – Gemeni
Esti, clar, un visator care iubeste pe oricine si uita de sine cand trebuie sa daruiasca! Ei, nu exagera, nu merita sa dai si camasa de pe tine de dragul cuiva, altfel te vei trezi intr-o zi fara nimic din tot ce ai oferit cu atata generozitate, fara a primi nimic in schimb. Unii te vad ca pe un spirit altruist dus la extrem care isi pune viata, banii, timpul in slujba altora: a animalelor fara stapan, a oamenilor bolnavi, a copiilor abandonati, a conservarii naturii. E bine sa lupti pentru o cauza atat de nobila, dar vezi sa nu fie doar o lupta cu morile de vant. Alege cu mai multa grija catre ce sau cine iti canalizezi energia si iubirea fara margini, pentru ca unii pot profita de asta!

Horoscop 22 august 2014 – Rac
Te cheama departarile, lumea larga, destinatiile nedescoperite, ca atare iti vei concentra atentia asupra locurilor pe unde ti-ai dori sa ajungi cat mai curand. Poate faci planuri de concediu, rezervari la avion si la hotel, tot felul de idei de evadare din cotidian in spatii cat mai indepartate de casa. Daca nu poti pleca si azi la drum, ajunge doar sa treci in revista fotografiile din ultimele tale calatorii ca sa ti se faca iar un doc de duca… Cu siguranta inchei ziua cu o idee pe care o vei pune curand in aplicare si abia astepti sa pleci!

Horoscop 22 august 2014 – Leu
Prietenul la nevoie se cunoaste, asa se spune, si azi vei descoperi ca asa si este! Ai pe cineva alaturi exact cand ai mai mare nevoie de sprijin, de o vorba buna, de un sfat, pentru ca cel care iti sare astazi in ajutor a trecut si el printr-o situatie similara si te intelege cel mai bine. Asculta parerea sa, pentru ca iti vorbeste din experienta proprie, caci nu-i este deloc straina situatia prin care treci tu, el a gasit demult solutia la problema de fata si merita sa-i urmezi indrumarile, pentru a nu pierde si tu timp pretios cu experimente inutile. El iti transmite direct solutia salvatoare: urmeaz-o!

Horoscop 22 august 2014 – Fecioara
Te preocupa deja alta directie, dar nu te poti concentra asupra ei pana nu duci la capat ce ai inceput. Fa un efort sa termini ce ai inceput, ca sa te poti elibera de sarcini restante si mai apoi sa te poti dedica noului plan care s-a nascut in mintea ta. Nu incerca sa le duci pe ambele simultan, pentru ca nu vei reusi sa te concentrezi eficient si intr-o parte si in alta, ca atare aici trebuie sa depui cele mai mari eforturi, in a te ambitiona sa te ocupi de planul care se apropie de sfarsit si a-l duce la indeplinire, ca dupa aceea sa fii complet liber pentru altceva.

Horoscop 22 august 2014 – Balanta
Ai tendinta de a lua peste picior criticile sau judecatile celor din jur si bine faci, pentru ca asa nu le pui la suflet. Unii oricum nu stiu altceva decat sa analizeze in detaliu treburile altora, fara sa-si vada propriile defecte, dar noroc ca reusesti sa le privesti cu detasare si umor, astfel incat sa nu te deranjeze ceea ce auzi. Totusi, chiar daca faci haz de criticile celor din jur, n-ar strica sa tii minte ceea ce vor ei sa-ti spuna, pentru ca, pe undeva, au dreptate si ti-ar fi de folos sa tii cont de avertismente. Dar acum nu poti privi lucrurile decat in gluma.

Horoscop 22 august 2014 – Scorpion
Ai tot sperat ca un anumit moment de care iti era teama sa se amane sau sa nu mai aiba loc deloc, dar iata ca asteptarea ta a luat sfarsit si dai piept direct cu evenimentul cel mare. Desi l-ai asteptat atat de mult, iata ca nu iese conform sperantelor tale si lucrurile par sa se dea un pic peste cap, semn ca planurile de acasa nu sunt intotdeauna ca cele din targ. Pregateste-te pentru o surpriza de proportii care te obliga sa schimbi macazul din mers, noroc ca ai totusi un plan de rezerva, astfel incat sa recuperezi totusi ceva din tot ce ai construit pana aici si sa nu pierzi totul.

Citeşte mai multe pe teotrandafir.com