Horoscop 22 august 2015. Uite ce îţi rezervă astrele

Află ce îţi rezervă astrele pentru sâmbătă, 22 august 2015.

21 aug. 2015, 14:12
Horoscop 22 august 2015. Uite ce îţi rezervă astrele

Horoscop 22 august 2015 – Berbec

Nu spera lucruri pe care nu le poti atinge, pentru ca unele din aceste puncte de varf depind de eforturile tale de pana acolo. Mai ai de muncit, de tras, de depus eforturi, scopul cel mare e inca departe, dar daca nu ai mai fi atat de concentrat la tinta finala, ci doar la drumul pana acolo, ai vedea ca evolutia va fi mult mai sigura. Uneori, visul te face sa pierzi din vedere instrumentele de a ajunge la el, deci revino in realitate, fara vise desarte si fara sperante imense. Mult mai mare va fi satisfactia la final, ca ai atins acel tel, daca nu ridici castele de nisip chiar din prima etapa.

Horoscop 22 august 2015 – Taur

Asa cum te porti tu cu ceilalti, asa vei primi si din partea lor, ca atare, ori de cate ori intri azi in contact cu cineva, gandeste-te la impresia pe care o lasi despre tine. Vei primi exact ceea ce oferi, nimic mai mult, nimic mai putin, deci nu judeca pe cineva daca nu vrei sa fii judecat, nu critica daca tu nu faci fata criticilor. Poarta-te cu ceilalti exact asa cum ai dori ca ei sa se poarte cu tine si ai sa vezi ca orice animozitate anterioara dispare ca prin farmec. Esti zodia care empatizeaza cel mai usor cu oamenii, oricat de diferiti ar fi, ca atare vei reusi imediat sa te pui in pantofii celui cu care discuti, ca sa va daruiti unul altuia doar gesturi armonioase.

Horoscop 22 august 2015 – Gemeni

Cei din jurul tau sunt risipitori, neglijenti cu banii sau cu bunurile lor, incat ar putea face gafe imense intr-un moment de neatentie, dar noroc ca te au pe tine alaturi pentru a-i mai trage de maneca atunci cand vezi ca sunt cu capul in nori. Tu stii sa faci bani din piatra seaca, esti un exemplu de spirit materialist, care manevreaza sume mari cu cap si cu prudenta, fara a risipi si fara a risca nimic, si cine iti asculta sfaturile, ar avea numai de castigat. Esti un consilier financiar matur si serios, care aduce argumente solide ori de cate ori se discuta despre bani, economii, cheltuieli, eficienta.

Horoscop 22 august 2015 – Rac

Te zbati pentru o cauza in care nu cred si ceilalti, ca atare tot efortul tau de a-i convinge pare in zadar. Alege-ti cu mai multa grija tovarasii cu care sa faci echipa, pentru ca azi nu ai parte de camarazi pe aceeasi lungime de unda sau cu interese similare. Tu crezi in una, ei in cu totul altceva si, mai devreme sau mai tarziu, iti vei da seama ca ai inotat impotriva curentului. Azi esti un premergator, un avangardist care are de multe ori opinii diametral opuse majoritatii, dar vei da piept cu o multime de afronturi si refuzuri de la cei care nu sunt de acord cu viziunea ta indrazneata.

Horoscop 22 august 2015 – Leu

Ai cu ce te lauda, ca atare vorbeste mai mult despre realizarile tale din ultima perioada, pentru ca multa lume le va aprecia sincer! Exista o mare reusita in cariera cu care te poti mandri, ca atare lasa modestia la o parte si discuta mai mult despre tine. Valoarea ta este recunoscuta in urma unui succes de rasunet care merita transmis lumii cu surle si trambite, caci multi te vor privi cu respect si admiratie auzind acestea! Meriti felicitarile celor din jur. Succesul tocmai repurtat poate deveni punctul de start spre o etapa mult mai buna in viata ta, de acum inainte.

Horoscop 22 august 2015 – Fecioara

Astepti cu infrigurare o anumita veste care va sosi prin intermediul unei persoane careia ii atribui un rol de destin, ca si cum urmeaza sa-ti schimbe toata viata prin ceea ce are de transmis. Mesajul poate avea efecte marcante asupra ta, tocmai de aceea stai ca pe ghimpi atent ori la telefon, ori la usa, emotionat ca, din clipa in clipa, poate aparea mesagerul divin! Informatia soseste si te face sa te simti ciudat, la prima vedere, dar dupa ce vei sta si te vei gandi la cele auzite, iti vei da seama de greutatea vestilor primite.

Citeste mai mult pe Revista Teo