HOROSCOP 22 AUGUST 2020. Dacă nu faci compromisuri, nu vei face decât să-ţi faci rău

HOROSCOP 22 AUGUST 2020. Avem previziunile pentru prima zi a weekendului. Se anunţă ore liniştite, în familie, dar şi escapade pentru anumite zodii. Majoritatea ies pe minus la final.

21 aug. 2020, 12:01
HOROSCOP 22 AUGUST 2020. Dacă nu faci compromisuri, nu vei face decât să-ţi faci rău

Horoscop 22 august 2020 Berbec

Dragi Berbeci, trebuie să vă temperaţi în prezenţa celor dragi, mai ales dacă aveţi o supărare ori o nelămurire. Nu ar fi întocmai indicat să transformaţi această tensiune într-un conflict, căci ar putea lua amploare fără să fie nevoie. Discutaţi sincer, cu tact, fiţi răbdători, înţelegători şi vorbiţi deschis despre lucrurile care vă deranjează.

Horoscop 22 august 2020 Taur

Cei aflaţi sub semnul zodiacal al Taurului au şansa de a cunoaşte o persoană foarte interesantă astăzi. Dacă veţi participa la o întâlnire de afaceri ori la un eveniment formal aveţi posibilitatea de a intra în contact cu cineva care vă poate oferi beneficii şi oportunităţi imense din punct de vedere financiar.

Horoscop 22 august 2020 Gemeni

Gemenii dau dovadă de pasiune faţă de persoana iubită. Petreceţi timp împreună şi organizaţi un moment frumos în cazul în care trebuie să sărbătoriţi un anumit eveniment. Păstraţi surpriza şi asiguraţi-vă că veţi face cu adevărat impresie bună, căci vor aprecia enorm gestul vostru. Fie ea o cină romantică, ori o excursie spontană pot fi idei cu care sigur nu daţi greş.

Horoscop 22 august 2020 Rac

Cei aflaţi sub semnul zodiacal al Racilor au parte de o perioadă extrem de benefică din punct de vedere sentimental. Aveţi şansa de a vă întâlni sufletul pereche şi de a trăi momente de neuitat în compania acestei persoane. Bucuraţi-vă şi trăiţi clipa. Astrologii întrevăd veşti bune şi în afaceri.

Horoscop 22 august 2020 Leu

Astăzi faci lucrurile doar de dragul de a le face. Uită de reguli, proiecte sau termene limită. Ești într-o pasă bună și ai toate șansele să impresionezi pe cineva. Încearcă, totuși, să nu îți pierzi de tot concentrarea. Ai putea da lovitura vieții tale când te aștepți mai puțin și ar fi păcat să nu te bucuri din plin de moment.

Horoscop 22 august 2020 Fecioară

Există prea multe păreri în jurul tău și asta te obosește. Dar opiniile diferite venite de la prietenii tăi îți demonstrează faptul că sunt nenumărate moduri de a vedea anumite lucruri. Renunță la ”privirea de cal” care te privează de atât de multe informații prețioase. Privirea de cal’ care îți este caracteristică te privează de multe momente frumoase. Îmbrățișează schimbarea și lasă lucrurile să își urmeze cursul!

Horoscop 22 august 2020 Balanță

Un moment de claritate maximă îți va lumina gândurile astăzi. Dintr-o dată ai o viziune foarte clară asupra tuturor lucrurilor din jurul tău și nimic din ceea ce ar încerca să facă unii nu îți va putea distrage atenția de la obiectivele stabilite. Ceilalți te vor căuta pentru a primi răspunsuri la care nu pot ajunge singuri. Fii sincer, dar cu tact.

Horoscop 22 august 2020 Scorpion

Lucrul cu alți oameni ar putea să te solicite mai mult decât ai dori, astăzi. Starea ta de spirit nu te lasă să te concentrezi pe noile responsabilități și e foarte probabil să intri în conflict cu cineva. Depinde de tine să te schimbi pentru a-i face pe ceilalți să se simtă în largul lor? Nu și de data asta. Urmărește-ți instinctul și profită de orice șansă care apare. Vei înscrie o victorie dulce.

Horoscop 22 august 2020 Săgetător

Norocul tău urmează să se schimbe astăzi, ceea ce este o veste foarte bună, dacă până acum ai simțit că lovești în gol în stânga și în dreapta. Și invers: nu este o veste atât de bună, dacă viața a fost dulce și ușoară în ultima vreme. Întotdeauna va fi o schimbare în viața ta și trebuie să te obișnuiești cu asta. Trebuie să-ți modifici planurile, dar asta nu este neapărat un lucru negativ. Adesea, în cele din urmă, planurile revizuite obțin rezultate mai bune decât cele originale. Încercați să apreciați schimbarea.

Horoscop 22 august 2020 Capricorn

Fiți atenți la toate resursele astăzi, în special la cele de care aveți nevoie pentru munca voastră, sau la școală. Este vorba despre obiceiul tău de a-ți împrumuta stiloul preferat, de a lăsa pe cineva să-ți revizuiască notițele, sau să-ți oferi cuiva laptopul tău să-și verifice e-mailul. Această generozitatea s-ar putea să nu te ajute astăzi. Nu trebuie să te transformi în cineva rău, dar trebuie să fii atent ca nu cumva cineva să plece cu ceva ce e al tău.

Horoscop 22 august 2020 Vărsător

Să fii prea preocupat în a-ți construi propriul drum te va conduce pe o cale foarte solitară, așa că ai grijă. Astăzi, dacă nu faci compromisuri, nu vei face decât să-ți faci rău. Fă asta, chiar dacă doare. Arătați cuiva că îl respectați și că recunoașteți faptul că pentru a obține o parte din ceea ce doriți, trebuie să le oferiți o parte din ceea ce vrea. Această dinamică este sănătoasă și se poate aplica la orice negociere pe care trebuie să o faceți astăzi, fie că sunteți la serviciu, la centrul comercial sau la o întâlnire.

Horoscop 22 august 2020 Pești

Astăzi, veți avea o șansă foarte bună să aflați mai multe despre o cultură de care ați fost curioși. Alimentați-vă curiozitatea până când sunteți mulțumit. Încercați însă să nu exagerați! A te încărca prea curând despre ceva nou poate duce la o suprasolicitare de informații și nu vei avea suficient timp pentru a te bucura de nimic! Totul merge bine în viața ta chiar acum, mai bine decât te-ai fi putut aștepta, sincer. Norocul se transformă și veți avea ocazia de a călători.