Horoscop 22 august 2021. Duminica se numără roadele săptămânii. Se anunţă un câştig la Loto şi o seară romantică

Horoscop zilnic duminică, 22 august 2021. O zodie va primi un semn important din partea astrelor. Care sunt răsfăţatele zilei.

21 aug. 2021, 14:44
Horoscop 22 august 2021. Duminica se numără roadele săptămânii. Se anunţă un câştig la Loto şi o seară romantică

Horoscop 22 august 2021- Zodia Berbec

Dacă vei știi să spui lucrurilor pe nume, astăzi vei avea foarte mult de câștigat. De multe ori îți lipsește curajul de a face anumite afirmații, însă astăzi nu se va întâmpla acest lucru, astfel că vei putea clarifica multe aspecte.

Horoscop zilnic duminică, 22 august 2021- Zodia Taur
Astăzi te vei bucura de beneficii în sfera personală. Unele favoruri pe care le-ai făcut ți se vor întoarce înzecit astăzi, lucru care te va încânta și care îți va lua anumite griji de pe cap. Te poți bucura de o zi liniștită în adevăratul sens al cuvântului.

Horoscop 22 august 2021- Zodia Gemeni
Dacă ai fost în dubiu până acum în legătură cu un anumit lucru, un semn pe care îl vei primi din partea astrelor te va ajuta să iei o decizie. Totul se va calrifica rapid în mintea ta și vei avea siguranța că ai luat una dintre cele mai bune decizii.

Horoscop toamna 2021. Ce zodii îşi găsesc sufletul-pereche, ce zodii intră în „carantină”
Horoscop zilnic duminică, 22 august 2021- Zodia Rac
Ai traversat o perioadă destul de agitată, astfel că acum a venit momentul să îți dedici ceva timp. Bucură-te de acele lucruri pe care nu le-ai mai făcut de multă vreme, relaxează-te cât de mult poți și evită să te gândești la acele detalii care reușesc să te agite.

Hoorscop Leu
Ar fi bine să eviți contactul cu persoanele negativiste, cu cele care nu reușesc să vadă niciodată partea plină a paharului.
De obicei, acestea sunt cele care îți strică zilele, așa că ar fi bine să te „salvezi” și să profiți așa cum trebuie de acest weekend.

Fecioară
În cursul acestui weekend, vei intra în posesia unor informații destul de importante, unele care sunt legate de o persoană cunoscută sau chiar de unul dintre membrii familiei tale. Vei descoperi că nu toți sunt ceea ce par însă vei ține acest lucru doar pentru tine.

Horoscop Mariana Cojocaru: Malefica Lilith se combină cu Jupiter retrograd. Harta karmică a fiecărei zodii

Balanță
Se pare că în cursul acestui final de săptămână vei călca strâmb și vei supăra pe cineva drag. Ar fi bine să profiți de ultimele momente ale weekendului să îndrepți situația, altfel vei începe noua săptămână cu stângul.

Horoscop Scorpion
Una dintre rudele tale are chef de povestit și se pare că va apela la tine în acest scop. Chiar dacă nu vei fi foarte încântată pentru început de acest lucru, îți vei da seama că îți poate aduce la cunoștință lucruri destul de importante și interesante.

Horoscop 22 august 2021 Săgetător
Planul profesional vine cu veşti bune, cu şanse de creştere finaciară care, ori vi se propune, ori e nevoie să o negociaţi.

Horoscop 22 august 2021 Capricorn
Comportamentul, sistemul de valori, atitudinea le modificaţi sau aveţi în vedere să faceţi lucrurile altfel decât până acum. Personalitatea vă devine mai atractivă, mai deschisă sau mai misterioasă, iar variaţia îi face curioşi pe cei din jur.

Horoscop 22 august 2021 Vărsător
Vă avantajează contractele în care aveţi gestiune comună cu altcineva sau aveţi de câştigat indirect prin profit obţinut de cineva drag care împarte cu voi beneficile obţinute. Ce câştigaţi însă are viaţă scurtă pentru că se pare că şi cheltuielile vă sunt pe masura.

Horoscop 22 august 2021 Peşti
Vi se deschid noi uși pentru a face schimbări și transformări. Vă simțiți eliberat de starea de suferință și e ca și cum deodată primiți libertatea de a renunța la ce v-a făcut rău.