HOROSCOP 22 DECEMBRIE 2017: Se anunţă petrecere mare! Ce zodii încasează prima de Crăciun

HOROSCOP 22 DECEMBRIE 2017. Unii nativi îşi vor găsi iubirea, în timp ce unii vor călători sau vor găsi soluţii financiare! Iată ce pregătesc astrele zodiilor pentru 22 decembrie  

21 dec. 2017, 13:34
HOROSCOP 22 DECEMBRIE 2017: Se anunţă petrecere mare! Ce zodii încasează prima de Crăciun

HOROSCOP 22 DECEMBRIE 2017, previziuni pentru toate zodiile:

Berbec: Coincidenţele sunt semne de bun augur care te duc mult mai repede spre împlinirea unui vis. Iar azi ai parte de multe astfel de semne bune! Profită de ele, bucură-te dacă-ţi apar pene în drum, monede pe stradă, sau cine ştie, chiar şi un cosar.

Taur: A fi singur nu e chiar aşa de rău, deci nu privi în jur cu ostilitate doar pentru că nu apare nimeni să te însoţească în ceea ce ai de făcut. A fi singur de multe ori înseamnă a fi liber să faci totul după cum crezi tu de cuviinţă. Pentru că nu ai parte întotdeauna de cei mai potriviţi companioni. 

Gemeni: Deşi eşti prezent aici şi acum şi dai impresia că eşti total implicat în ceea ce se petrece în jurul tău, tu de fapt eşti cu gândul în altă parte. Nu poţi să nu te gândeşti clipa de clipă la cu totul altceva, la o persoană de departe . 

Rac: Eşti în faţa unui eveniment care te entuziasmează la maximum, pe de o parte, dar te şi emoţionează, pe de altă parte. Sunt sentimente diametral opuse. Ceva te atrage, dar altceva te ţine departe, pentru că ai dori, dar parcă n-ai dori să se întâmple. Lasă-te dus de val, nu te mai gândi atât la ce va urma. 

Leu: Priveşti la partenerul tău şi nu-ţi vine a crede ce atitudine nouă observi la el! Se ţine de cuvânt, îşi ia angajamente solide, îşi oferă dovezi concrete de loialitate şi iubire, ceea ce nu poate fi decât un motiv de a înveşti şi mai multă încredere în el.

Fecioara: Nu te crampona de câteva banale hopuri, care sunt absolut fireşti în evoluţia ta spre ţelul cel mare. Mai bine te concentrezi direct la ceea ce te aşteaptă la destinaţie, spunând cu încredere deplină că poţi, că merge, că totul este în regulă. 

Balanţa: Priveşti prea suspicios o anumită relaţie care ar merita mai multă încredere din partea ta. Te porţi extrem de prudent faţă de acea persoană, dar… ştii cum se spune: de ce ţi-e frică nu scapi. Dacă ţi-e frică de trădare, de minciună, de infidelitate, ele chiar vin! 

Scorpion: Lumea largă e marea ta atracţie şi, dacă ai putea, ai urca în primul tren ca să pleci unde vezi cu ochii. Ziua e perfectă pentru călătorii, dar nu neapărat pentru deplasări care au un anumit scop, de exemplu o delegaţie la serviciu sau o călătorie de afaceri. Mai degrabă o excursie de plăcere, în care să ai timpul şi starea potrivite pentru a explora, pentru a vedea. 

Săgetător: Dacă unii oameni a căror părere o asculţi şi o respecţi că pe literă de lege, îţi spun că un anumit lucru trebuie să meargă într-o anumită direcţie, îi crezi, de parcă părerile lor ar fi avizate şi documentate. Dacă cineva drag îţi spune asta, nu-l crezi, dar dacă medicul, preotul, profesorul său şeful o spune, gata, e sfânt şi faci ca atare. Deci, dacă vrei să dai startul unei schimbări majore în viaţa ta, e bine să ceri părerea unui astfel de om pentru că nu vei putea să-l refuzi. 

Capricorn: Te simţi bine în pielea ta şi reuşeşti să priveşti tot ce se petrece în jurul tău cu mult optimism, precum un copil care se bucura de orice. Păstrează acest tonus ridicat pe parcursul întregii zile, pentru că te va ajuta de multe ori să treci peste momentele critice.

Vărsător: Eşti cam impulsiv şi refuzi o mulţime de solicitări sincere din jurul tău. Unii chiar au nevoie de ajutor, dar tu le tai elanul şi nu-i laşi să-şi exprime doleanţele. Încearcă să te pui un pic în pielea celor care au nevoie azi de un ajutor. 

Peşti: Linişteşte-ţi sufletul tulburat, pentru că nu ai motive să-ţi faci atâtea griji! Stresul a pus stăpânire pe tine fără nici un rost, ca atare aceste griji care te apasă nici măcar nu sunt justificate. Te temi de lucruri care nu există, vezi în jurul tău pericole neînsemnate, şi îţi încarci sufletul cu emoţii negative care te fac să te comporţi ciudat.