Horoscop 22 decembrie 2020. O situaţie complexă are nevoie de rezolvare

Horoscop 22 decembrie 2020. Luna s-a mutat in Berbec, acolo unde este si Marte. Lucrurile se incalzesc periculos. Tine-te bine! Chiron este si el in preajma ca sa te ajute. Chiar daca acest lucru inseamna sa-ti amintesti de o situatie foarte complexa ce are nevoie de rezolvare.

22 dec. 2020, 00:59
Horoscop 22 decembrie 2020. O situaţie complexă are nevoie de rezolvare
horoscop 22 decembrie 2020

Horoscop 22 decembrie 2020. Citeste in continuare horoscopul zilei si sa ai o zi traita cu credinta, incredere in tine, in viata si iubire!

Horoscop 22 decembrie 2020 BERBEC (21 martie – 20 aprilie)

Exista un subiect care iti solicita atentia ? Poate sa nu fie ceva urgent si poate sa fie ceva pozitiv, dar este mai bine sa te gandesti profund inainte de a face un prim pas. Zilele urmatoare este indicat sa te conectezi la experienta si cunostintele altora si sa aduni ponturi si sfaturi utile pentru ce vrei tu sa faci. Cu ceea ce vei ramane te va ajuta mult ca sa capeti puteri viitoare ascunse.

Horoscop 22 decembrie 2020 TAUR (21 aprilie – 21 mai)

O intalnire placuta si relaxanta ar putea lua o noua turnura si asta poate duce la o atractie spontana intre voi. Aceasta persoana poate fi un prieten sau un amic al altcuiva cunoscut. Fascinatia pe care o simti te poate surprinde si dori sa il reintalnesti si cunoaste mai bine. Daca esti dispus sa hranesti aceasta conexiune, ea poate deveni puternica in timp si plina de beneficii.

Horoscopul zilei 22 decembrie 2020 GEMENI (22 mai – 21 iunie)

Fii pe faza in fata unei oportunitati ce implica mai multi bani sau chiar o oportunitate de job. Aspectele astrale de azi iti intaresc entuziasmul si te pot vedea alergand dupa idei proaspete ce vin spre tine ca sa iti sustina visele. In timp ce prietenii tai iti pot fi cei mai buni suporteri, un membru de familie poate sa nu fie foarte plin de sustinere in aceasta directie a ta.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR.RO.

Horoscop dragoste 22 decembrie 2020. Ce te scoate din minti?

Iata horoscopul zilnic dragoste pentru azi, MARTI 22 DECEMBRIE 2020. Marte si Luna in Berbec incing atmosfera. Sangele clocoteste, vasele pompeaza si  lucrurile incep sa fiarba. Cineva iti apasa butoanele? Ce te scoate din minti? Iubareata Venus din Sageator are si ea intalnire cu Luna, iar dragostea devine subiectul favorit.

Iata un nou mesaj de la astre pentru fiecare zodie:

Horoscop dragoste 22 decembrie 2020 BERBEC (21 martie – 19 aprilie)

Trebuie sa discuti cu persoana iubita anumite lucruri mai putin placute din viata voastra amoroasa. Este singura cale prin care relatia voastra sa mearga inainte. Si daca esti singur, nu-ti face griji. Esti pe cale sa-ti intalnesti dragostea vietii.

Horoscop dragoste 22 decembrie 2020 TAUR (20 aprilie – 20 mai)

In relatia de cuplu se acumuleaza tot mai multe tensiuni. Pastreaza-ti calmul si pacea mintii astfel incat sa poti discuta fara sa ridici vocea chestiunile spinoase. Esti singur? Implica-te in activitati care iti fac placere. O persoana pe care o vei cunoaste in cuarnd iti va lumina viata.

Horoscop dragoste 22 decembrie 2020 GEMENI (21 mai – 20 iunie)

Protejeaza-ti jumatatea de grijile tale de zi cu zi. Trebuie sa ai grija de relatia de cuplu si nu aduce problemele de la birou in casa. Este singura modalitate prin care sa te bucuri de o seara pe cinste. Singur? Ce-ar fi sa ai mai multa grija tine insuti? Fa ce-ti place si dragostea nu va intarzia sa apara. Persoana pe care o cauti este aproape, nu trebuie decat sa deschizi bine ochii si sa o vezi.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR.RO.