Horoscop 22 iulie 2015: Leii sunt măcinaţi de emoţii puternice

Horoscop 22 Iulie 2015. Leii sunt măcinați de emoții puternice, iar Gemenii petrec ziua într-o companie plăcută, potrivit Bewoman.ro.

21 iul. 2015, 14:02
Horoscop 22 iulie 2015: Leii sunt măcinaţi de emoţii puternice

Horoscop Berbec 22 iulie 2015

Pentru unii dintre dvs, această zi vă poate aduce multă bucurie sau știri legate de o problemă de familie. Încercați să faceți față tuturor provocărilor și fiți încrezători că totul va merge bine.

Citeşte şi Horoscop: Care sunt zodiile cu cea mai puternică sexualitate

Horoscop Taur 22 iulie 2015

Taurii pot primi o veste neașteptată care vă umple cu bucurie și emoții pozitive. Uitați de planurile dvs și fiți mai spontani, pentru a avea parte de mai multă distracție și divertisment. Este un moment potrivit pentru o vacanță de familie sau pentru a vizita prietenii.
 
Horoscop Gemeni 22 iulie 2015

Petreceți ziua într-o companie plăcută și sunteți tentați chiar să vă implicați într-o aventură de vară. Veți fi în centrul atenției oriunde mergeți și veți atrage cu ușurință toate privirile.

Citeşte şi Horoscop: Topul zodiilor cu parteneri greu de păstrat

Horoscop Rac 22 iulie 2015

Este posibil să doriți să vă răsfățați cu o achiziție mai scumpă. Cu toate acestea, în cazul în care situația dumneavoastră financiară nu este roz, nu risipiți banii, deoarece atunci ați putea regreta. De asemenea vă puteți bucura de o stare de spirit bună.
 
Citeste continuarea pe BEWOMAN.RO.