Horoscopul marţi 22 iulie. Ce rezerva astrele fiecarei zodii

Horoscop: Ne vine usor sa luam astazi decizii pe masura ce ne creste capacitatea de interpretare a informatiilor primite, reusind astfel sa intelegem mai bine situatia in ansamblul ei.

22 iul. 2014, 04:09
Horoscopul marţi 22 iulie. Ce rezerva astrele fiecarei zodii

BERBEC – horoscopul zilei de marţi, 22 iulie

Berbecii sunt dispusi sa vorbeasca despre ceea ce-si doresc pe masura ce-si dau seama ca obiectivele lor nu sunt asemanatoare cu a celor din jur. Persoane apropiate, rude sau partenerul de cuplu si prietenii, isi fac planuri care-l includ pe nativul dn Berbec, dar fara sa-i ceara neaparat parerea, astfel ca Berbecul va avea momente in care va pune piciorul in prag, va spune ce crede si chiar va da peste cap niste planuri deja facute. Isi asuma discutiile in contradictoriu si reuseste sa vina si cu solutii de compromis.

TAUR – horoscopul zilei de marţi, 22 iulie

Taurii se trezesc porniti sa termine un proiect care le tot fura din timpul lor liber. Se pun pe treaba determinati sa finalizeze azi ce au de facut si sa se bucure de mai mult timp liber. Ambitia si energia pe care le au ii ajuta sa duca la bun sfarsit proiectul, insa nu vor apuca sa se bucure de timp pentru ei caci un superior sau cineva cu putere de influenta asupra lor le va solicita ajutorul intr-o alta chestiune, iar Taurii nu vor putea refuza.

GEMENI – horoscopul zilei de marţi, 22 iulie

Chiar daca adora agitatia, fortota lumii, pana si activii Gemeni se satura, la un moment dat, de atata zgomot. Desi li se prezinta mai multe invitatii, nativii din Gemeni vor refuza si vor incerca sa se sustraga si de la acele evenimente sociale in care prezenta lor este obligatorie. Atentie insa in mediul profesional! Daca familia si prietenii trec cu vedere lipsa Gemenilor, sefii nativilor acestor zodii ar putea sa tina minte si sa-si sanctioneze intr-un fel sau altul, pe viitor, pentru absenta.

RAC – horoscopul zilei de marţi, 22 iulie

Racii au la dispozitie mai multe cai pe care le pot urma azi, insa in capatul niciuneia nu este vizibila finalitatea. Practic, Racii pot face “dreapta”, “stanga”, dar nu au cum sa prevada ce se va intampla in viitor ca urmare a deciziei pe care o iau. In mod ironic, cea mai sigura cale aleasa este si cea mai radicala. Racii isi pot urma instinctul si-si pot asuma riscuri!

LEU – horoscopul zilei de marţi, 22 iulie

Actiunile Leilor spun mai multe decat vorbele lor, insa astazi nativii acestei zodii prefera sa vorbeasca mai mult decat sa faca. De la flecareala la discutii serioase, Leii tind sa piarda aproape toata ziua in conversatii fara sa puna, practic, osul la treaba, iar spre seara s-ar putea sa li se ceara socoteala pentru ce nu au facut toata ziua.

FECIOARA – horoscopul zilei de marţi, 22 iulie

Gandirea analitica a Fecioarelor este la capacitate maxima astazi, asimiland si interpretand cu eficienta toate informatiile primite. Ii deranjeaza, insa, “zgomotul de fond”, forfota din jurul lor si tot incearca sa gaseasca un loc mai linistit unde sa gasesca solutia cautata. Abia spre seara, cand agitatia se reduce, vor gasi momentul si locul potrivite pentru a dezvolta solutia la problema care le-a fost inaintata spre rezolvare.

BALANTA – horoscopul zilei de marţi, 22 iulie

Niste probleme emotionale vor iesi astazi la suprafata in viata Balantelor, in ciuda straduintelor lor de a le ascunde. Negarea in care au trait nu le mai foloseste la absolut nimic, ba dimpotriva, isi dau seama cat de contraproductiva poate fi. Astfel ca echilibratele Balantele se vor dezechilibra, de fapt, prin rabufniri. Au, insa, nevoie de aceste eliberari pentru a-si redobandi echilibrul pierdut, caci doar astfel vor putea gestiona si rezolva problemele de natura emotionala pe care le au.

SCORPION – horoscopul zilei de marţi, 22 iulie

Scorpionii sunt cu nervii intinsi la maximum si ar putea sa piarda controlul in anumite momente. Totusi, spre norocul lor, cineva apropiat le va fi alaturi si ii va linisti atunci cand sunt pe punctul de a exploda. Trebuie, insa, sa-si dea seama singuri de cauzele starii lor si sa gaseasca solutii pentru a nu risca si zilele urmatoare sa aiba aceeasi stare de nervozitate.

SAGETATOR – horoscopul zilei de marţi, 22 iulie

Sagetatorilor li se iveste ocazia de a participa la o activitate distractiva in grup, insa pe cat de mult vor sa se implice pe atat se intristeaza cand isi dau seama cat de multe proiecte si sarcini au lasat nefacute in ultimul timp. In loc sa-si planga de mila ca ei nu se pot distra cu ceilalti, mai bine isi asuma vina si pun osul la treaba pentru a finaliza tot ce trebuia finalizat acum ceva vreme si trag invatatura de minte din aceasta situatie.

CAPRICORN – horoscopul zilei de marţi, 22 iulie

Increderea in sine a Capricornilor scade putin astazi, iar eforturile de a munci mai bine, mai eficient nu ii ajuta mai deloc pentru a-si redobandi increderea in fortele proprii. Mai mult, unele persoane cu putere de influenta asupra Capricornilor vin cu critici, unele fondate, altele nefondate, iar aceasta situatie le suge si mai mult din putina energie pozitiva care le-a ramas pe ziua de astazi. Capricornii trebuie, totusi, sa-si pastreze calmul, sa nu se scufunde in negativism, sa-si prioritizeze sarcinile si sa le ia pas cu pas, una cate una.

Citeşte mai mult pe lyla.ro