HOROSCOP 22 IUNIE 2020. Săptămâna bună se cunoaşte de lunea. Cine începe cu dreptul

HOROSCOP 22 IUNIE 2020. RomaniaTV.net vă prezintă previziunile astrale ale zilei de luni

21 iun. 2020, 14:17
HOROSCOP 22 IUNIE 2020. Săptămâna bună se cunoaşte de lunea. Cine începe cu dreptul

Horoscop 22 iunie 2020. Berbec

Se apropie un moment culminant în activitatea profesională, cum ar fi un interviu de angajare, un concurs pentru obţinerea unui job sau a unei funcţii superioare, un examen în urma căruia vei putea trece la un nivel superior în carieră.

Deşi ar mai fi ceva timp până la acel mare hop, tu te pregăteşti intens încă de pe acum, pentru că vrei să-ţi iasă toate ca la carte. Orele sau zilele care te despart de acel moment sunt folosite înţelept, pentru a mai acumula ceva informaţie, pentru a învăţa toate detaliile la nivel teoretic astfel încât să laşi o impresie ireproşabilă şi a obţine nota maximă.

Horoscop 22 iunie 2020. Taur

Te confrunţi cu tot felul de mărunţişuri pe care ar fi trebuit să le ignori, dar te cramponezi de ele şi le dai mai multă importanţă decât s-ar cuveni. Stai şi despici firul în patru, cauţi dincolo de aparenţe fără motiv, te enervezi de la nimicuri, ceea ce face ca această zi să se tensioneze de la orice fleac.

Unii nici nu văd ceea ce pe tine te scoate din sărite, deci problema e la tine, pentru că eşti irascibil şi-ţi sare ţandăra de la te miri ce. Încearcă să mai treci şi tu cu vederea nimicurile care îţi tot apar în cale, pentru că nu au nicio importanţă. Mai bine faci haz de ele, decât să te poticneşti la orice pas din cauza lor.

Horoscop 22 iunie 2020 Gemeni

Contactul cu autorităţile are un efect stimulator asupra ta, de parcă ţi-ar mări voinţa de a demonstra că ai dreptate în ciuda criticilor care vin de la acestea. Conflictele la vârf pot fi aprinse, dar deţii toate resursele pentru a-ţi susţine punctul de vedere şi chiar a repurta o victorie de răsunet în faţa celor care, prin funcţie sau rang, cred că au dreptul să facă sau să spună orice. Nu e aşa şi le vei demonstra că, de pe poziţia ta, poţi avea ultimul cuvânt apelând la alte argumente decât forţă, aroganţă sau superioritate.

Horoscop 22 iunie 2020 Rac

Ceva îţi spune să nu te implici deocamdată într-o direcţie aflată încă la început. Nu ai toate informaţiile de care ai nevoie, ci acestea ar putea să mai apară pe parcurs. Ar fi bine, aşadar, să mai aştepţi o vreme până se vor clarifica detaliile acoperite, deocamdată, de incertitudine.

Şi aşa eşti o fire indecisă, de felul tău, ca atare o astfel de situaţie te încurcă şi mai tare, dar nu trebuie să renunţi, ci doar să mai aştepţi o vreme până se limpezesc orizonturile. Direcţia e bună, doar momentul nu e potrivit!

Horoscop 22 iunie 2020 Leu

Un conflict de păreri poate degenera astăzi într-o dispută aprinsă care poate duce la un final nefericit. Ai grijă la ce spui, la tonul categoric pe care eşti tentat să-l foloseşti, la deciziile tranşante pe care eşti gata să le iei fără să chibzuieşti.

Ai putea rupe o relaţie ce mergea bine, ai putea pierde un prieten sau ai putea face un gest riscant pe care nu-l vei mai putea repara după aceea. Atitudinea agresivă nu te reprezintă, tocmai de aceea, cei care te văd astăzi atât de violent, ar putea interpreta greşit nervii tăi, gata să-ţi întoarcă spatele.

Horoscop 22 iunie 2020 Fecioară

Deşi pleci la drum cu ceva rezerve, vei vedea că roadele acestei călătorii vor fi mai bune decât te-ai fi aşteptat. Nici nu bănuieşti câte lucruri bune se vor întâmpla pe parcurs, ce persoane cu rol marcant în planurile tale îţi pot ieşi în cale.

E ca şi cum ai trece prin locul potrivit în momentul potrivit pentru a avea parte de o reuşită de proporţii. Dacă vrei o zi de succes, nu sta în casă şi nici nu te mulţumi cu pereţii lumii tale obişnuite, ieşi afară, mergi unde vezi cu ochii, chiar şi în locuri pe unde n-ai mai fost, pentru că surprizele plăcute apar pe parcursul acestor călătorii diverse.

Horoscop 22 iunie 2020 Balanţă

Fii foarte atent la oamenii pe care îi atragi astăzi alături de tine într-un plan comun, pentru că s-ar putea să nu fie cei mai potriviţi tovarăşi pentru ceea ce ţi-ai propus. Ori au interese egoiste şi vor face tot posibilul să tragă, la final, tot succesul de partea lor, ori doar vor profita de eforturile tale pentru a-şi asigura lor ascensiunea.

Fii foarte exigent, atent la toate semnalele negative care vin de la aceştia, pentru că îţi vei da seama din timp că au ceva de ascuns şi, mai ales, de urmărit, ce poate dezavantaja pe alţii, adică pe tine. Selectează-ţi colaboratorii cu maximă prudenţă!

Horoscop 22 iunie 2020 Scorpion

Nu ştii încotro să mergi, pentru că ai mai multe direcţii la fel de interesante, dar ştii cum se întâmplă de multe ori: când fugi după doi iepuri nu prinzi niciunul. Dar se poate şi altceva: din câte variante ai la dispoziţie, să nu fie bună niciuna şi ar putea să apară o alta, complet diferită pe care să merite să mergi. Încearcă să amâni marile decizii pe altădată, pentru altă zi, pentru că s-ar putea să mai apară detalii pe parcurs şi să regreţi atunci că n-ai mai aşteptat. Nu s-au terminat căutările tale, încă, deci nu spune ultimul cuvânt, deocamdată.

Horoscop 22 iunie 2020 Săgetător

Parcă toate bat pasul pe loc şi, pentru o fire grăbită şi agilă ca tine, ritmul acesta de mers ţi se pare ca de melc, de-a dreptul frustrant când tu te grăbeşti să ajungi mai repede la nişte roade cărora le acorzi o semnificaţie aparte.

Ar fi trebuit să înveţi deja că lucrurile cele mai bune, în viaţă, sunt cele care se clădesc încet, ca atare acceptă acest ritm lent, oricât de enervant ar fi, pentru că se va dovedi a fi mult mai bun pentru ceea ce vei obţine. Dacă te-ai grăbi, ai scăpa din vedere unele detalii care vor deveni mai apoi motiv pentru a te întoarce din drum.

Horoscop 22 iunie 2020 Capricorn

Prietenul la nevoie se cunoaşte! Nu e un clişeu, e o realitate, pentru că azi vei descoperi ce rol major joci în viaţa altei persoane care trece prin momente dificile. Eşti alături de el trup şi suflet, suferi alături de el, îi ţii companie, iar prezenţa ta îi face bine.

Ridici moralul celui de lângă tine aşa cum poţi, chiar dacă nici tu nu eşti în toane mai bune, dar de data aceasta îl aşezi doar pe celălalt în centrul atenţiei şi faci tot ce îţi stă în putinţă pentru binele lui. Nu ai nevoie de mulţumiri, de recompense, de recunoştinţă. Nu îţi trebuie nimic altceva de la el decât un zâmbet relaxat că totul este din nou în regulă în inima lui.

Horoscop 22 iunie 2020 Vărsător

Nu te mai gândi la nimic altceva decât la sarcinile pe care ţi le-ai asumat. Ai mult de lucru şi trebuie să te concentrezi asupra acelor atribuţii pe care le poţi duce cu succes la îndeplinire.

Nu te lăsa dominat nici de ce se întâmplă acasă, nici de grijile familiale, nici de evenimentele din viaţa sentimentală, căci singurul punct care cere acum să te dedici prioritar sunt planurile în desfăşurare de la serviciu, care nu pot ajunge la rezultate bune dacă mintea ta zboară mereu la altceva. Detaşează-te de orice alte preocupări şi dedică-te doar muncii!

Horoscop 22 iunie 2020 Peşti

Nu te mai gândi ce are altul de pierdut atunci când tu culegi laurii unei victorii, pentru că întotdeauna când unul urcă, altul coboară. Aşa e şi acum, tu eşti într-un punct de maxim, la apogeu, dar altul, în umbră, suferă o înfrângere.

Lasă altruismul deoparte, bucură-te de şansa ta fără să cauţi nod în papură la succesul de care ai numai tu parte. De ce să te intereseze ce spune lumea, ce părere are cel pe care l-ai dat deoparte, cât timp eşti mândru de calea pe care ai urmat-o. N-are rost să te gândeşti ce preţ a plătit altul pentru ca tu să ajungi aici: acum contezi doar tu!

Sursa: acvaria.com