Horoscop 22 noiembrie 2020. Visurile încep să devină realitate. Ambiţia te ajută să ajungi la linia de sosire

Horoscop 22 noiembrie 2020. Luna atinge primul patrar in Pesti si te indeamna nu doar sa visezi, ci si sa-ti transformi visurile in realitate. Sagetatorul, zodia in care se afla acum Soarele, este un vizionar, dar si un om de actiune. Acestea combinatie nu-ti da alta optiune decat sa treci la treaba. Apoi vezi ce se intampla.

21 nov. 2020, 22:57
Horoscop 22 noiembrie 2020. Visurile încep să devină realitate. Ambiţia te ajută să ajungi la linia de sosire
horoscop 22 noiembrie 2020

Horoscop 22 noiembrie 2020. Citeste in continuare horoscopul zilei si sa ai o zi traita cu credinta, incredere in tine, in viata si iubire!

Horoscop 22 noiembrie 2020 BERBEC (21 martie – 20 aprilie)

Farmecul si dinamismul sunt cap de afis azi pentru tine, draga Berbec! Scopurile tale personale incep sa se materializeze iar viitorul arata promitator. O miscare neasteptata a cuiva din apropierea ta poate sa suceasca totul in mintea ta, deci pastreaza-ti calmul ca sa vezi noua directie. Fii cumpatat in cuvinte ca sa eviti consecinte nedorite ale unei guri prea bogate si incisive.

Horoscop 22 noiembrie 2020 TAUR (21 aprilie – 21 mai)

Esti prins intr-o rutina de ceva timp iar problemele par sa necesite si o alta abordare ca sa ajungi la o alta rezolutie. Daca te streseaza acest aspect, pune-ti treburile in ordine si abordeaza-le una cate una, fara sa le abandonezi pana nu le solutionezi. Nu ii lasa pe altii sa iti influenteze miscarile pe care intentionezi sa le faci. Stai departe de conversatii nefolositoare si cuvinte periculoase ce iti sunt soptite in urechi.

Horoscop 22 noiembrie 2020 GEMENI (22 mai – 21 iunie)

Nu lasa dificultati curente sa te descurajeze si doboare, draga Gemeni. Continua-ti munca buna si mergi inainte spre realizarea planurilor cu energie si dinamism. Esti incredibil de ambitios si sigur vei ajunge la linia de sosire. Totusi, nu iti neglija celelalte nevoi, de exemplu viata personala. Manifesta viziune si rabdare ca sa se ridice ceata pe acest plan.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR.RO.

Horoscop 22 noiembrie 2020 DRAGOSTE. Ingerii iubirii iti transmit noi mesaje!

Iata horoscopul zilnic dragoste de la ingerii iubirii pentru azi, DUMINICA 22 noiembrie 2020; ingerii iubirii sunt intotdeauna aproape si iti pot arata simbolic dragostea, aprecierea si suportul lor.

Dragostea este cel mai important lucru din lume si toata lumea are nevoie de ea in viata sa – de la familie, prieteni pana la un partener iubitor si plin de prezenta in relatie. Insa mai intai este nevoie sa ne iubim, acceptam si pretuim noi insine ! – asa ne invata ingerii iubirii. Dupa ce am invatat sa facem asta, ne deschidem sa formam relatii de durata, puternice si iubitoare cu ceilalti si sa ne unim cu sufletul pereche. Dorinta de a trai iubirea este universala – sa fii impreuna cu cineva cu care impartasesti iubirea si pasiunea pentru viata, dar cu care sa exista o profunda intelegere reciproca a emotiilor si gandurilor asa cum ti se intampla cu cel mai bun prieten. Ghidarea ingerilor iubirii ne ajuta sa ne iubim si sa ii iubim pe altii si sa ne deschidem un spatiu in inimi in care sa fim uniti cu sufletul geaman.

Ingerii iubirii ne invata ca iubirea este o energie, o vibratie de o anumita frecventa. Ca sa atragem, mentinem si daruim dragoste avem nevoie sa traim in frecventa dragostei.

Arhanghelul care „raspunde” de dragoste in viata noastra este Arhanghelul Chamuel. O frumoasa rugaciune indreptata spre el pentru atragerea si mentinerea unui suflet pereche in viata este : „Draga Arhanghelul Chamuel, iti cer ajutor din ceruri sa ma intalnesc si sa ma unesc cu sufletul menit mie alaturi de care sa traiesc si manifest iubirea in viata mea. Te rog sa ma calauzesti si sa imi arati calea corecta, adevarata si clara spre darul iubirii si fericirii in viata mea. Promit sa pretuiesc binecuvantarea pe care mi-o trimiti.”.

Iata un nou mesaj de la ingerii pazitori ai iubirii pentru fiecare zodie. Iata un nou mesaj de la astre pentru fiecare zodie:

Horoscop zilnic dragoste BERBEC (21 martie – 19 aprilie)

Pentru cei care se afla intr-o relatie nesigura, ingerii iti aduc prin acest mesaj speranta pentru un viitor mai bun. Relatia cu partenerul se va imbunatati substantial si poti fi din nou multumit in iubire. Ingerii ii ajuta si pe cei singuri sa te indeparteze de varii probleme ce ii tin departe de iubire dar si de ce ii face sa fie inchisi in fata lumii, deschizandu-i spre o noua relatie de succes. Se anunta un nou inceput mai bun.

Horoscopul zilei de dragoste TAUR (20 aprilie – 20 mai)

Prezenta ingerilor frumusetii in mesajul pentru iubire inseamna cu claritate faptul ca vei descoperi in curand frumusetea relatiei cu partenerul tau. Poate fi printr-un moment interesant sau foarte romantic iar asta iti va permite sa iti retrezesti iubirea. Oamenii singuri vor primi sustinere si intelegere de la acesti ingeri ce va vor conduce spre a gasi implinirea in dragoste.

Horoscop zilnic dragoste GEMENI (21 mai – 20 iunie)

Pentru cei singuri, Arganghelul Uriel va ajuta sa descoperiti frumusetea unei relatii fericite si de succes. El va face constienti ca urmand calea dragostei vei gasi bucurie si implinire si veti experimenta noi bogatii ale vietii. Nu te poti bloca in fata iubirii, nu e firesc. Trebuie sa iti deschizi inima in fata acestei energii miraculoase si vei vedea cum intreaga ta viata se va schimba. Pentru cei in relati, Uriel isi face simtita prezenta si iti ofera o buna ocazie sa organizezi ceva special in relatie pe care sa o impartasesti cu altii.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR.RO.

Etalare zilnica RUNE mistice DUMINICA 22 NOIEMBRIE 2020. Mesaje din magia supranaturalului

Runele sunt considerate alfabetul zeilor si sunt seturi de simboluri gravate pe pietre, lemn sau sticla ce reprezinta semne sacre care sunt conectate cu lumea supranaturalului. Ele au provenienta din triburile nordice si germanice si dateaza inca din secolul 1. Totalitatea runelor laolalta cu puterile si conexiunile lor formeaza un sistem magic, adevarat centru de forta ce se considera ca aduc mesaje de la zei. Runele sunt una din formele de divinatie folosita cu succes si in zilele noastre, fiind folosite si ca amulete de protectie si talismane norocoase.

Iata mesajele pe zodii in etalarea runelor pentru DUMINICA 22 NOIEMBRIE 2020.

In legenda norvegiana, se stie ca zeul Odin si-a tras in teapa inima cu propria sa sulita si a atarnat-o in copacul vietii Yggdrasil pentru noua zile si noua nopti, totul ca sa poata percepe semnificatia mistica a runelor. Zeul Odin a facut acest urias sacrificiu plin de chin si risc pentru sine pentru ca stia ca runele transmiteau mesaje adanci, fiind punti de comunicare intre supranatural si natural, iar daca putea intelege aceste mesaje ar fi dobandit intelepciune profunda si putere nelimitata. Zeul si oamenii sai puteau folosi runele ca vraja pentru protectie si succes pentru ca ele erau simboluri izvorate din sursa destinului.

De aceea, inca din primul secol popoarele germanice au folosit runele atat pentru scris cat mai ales pentru virtutile lor metafizice si de natura magica.

Este un instrument foarte valoros pentru cei ce cauta intelegere mai profunda a situatiilor, predispozitii sau raspunsuri subtile la o intrebare. Runele nu iti dau un indiciu iar tu iti folosesti intuitia pentru urmatorul tau pas.

Desi in acele vremuri toata lumea le folosea, adevaratii cunoscatorii ai tainelor runelor erau considerati vindecatori sau magicieni. Doctorii tratau boli, razboinicii se rugau pentru batalii in lupte, vanatorii pentru o prada bogata.

Fiecare runa are mai multe semnificatii si un element comun intre acestia iar interpretarea etalarilor este variata si are la baza exact semnificatia acestor pietre magice.

Primeste mesajul, coreleaza-l cu viata ta prezenta si extrage din el tot ce e mai bun ca sa te imputerniceasca si sa iei cele mai bune decizii!

ETALARE RUNE pentru BERBEC

Runa etalata – Sowelu (inversata): Unele informatii pot fi ascunse der tine. Poate fi o scurta eclipsa de lumina sau energie in viata ta, dar e temporara, profita de ea si odihneste-te. Nu ai de ce sa iti faci griji pentru sanatate. Sowelu este runa energiei si a revelatiei, reprezinta energia soarelui, spiritul vietii, taria de caracter, energie fara limite, completitudine.

ETALARE RUNE pentru TAUR

Runa etalata – TEIWAZ. Uita-te mai bine in tine si scufunda-te in fundatiile fiintei tale. Aici vei gasi cele mai profunde nevoi si cele mai puternice resurse pentru ele examineaza-ti noile parteneriate formate pentru ca poate exista multa munca de facut de ambii pentru binele vostru. Este o runa a dedicarii si perseverentei. Este nevoie de rabdare acum, altfel tu poti fi adevaratul tau dusman.

ETALARE RUNE pentru GEMENI

Runa etalata – Wunjo: Concentreaza-te mai mult pe obiectivul final si nu pe modul in care acesta se va realiza. Aceasta runa vine sa-ti atraga atentia ca ai nevoie de o reevaluare, o remasurare a obiectivului pe care il urmaresti. De asemenea, runa iti reaminteste ca unele fantezii ar trebui sa ramana de domeniul fanteziei.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR.RO.

Horoscop TAROT ZILNIC DUMINICA 22 NOIEMBRIE 2020. Energia zilei si inspiratie mistica pentru zodii

Horoscop tarot  zilnic. Primirea mesajului unei carti de tarot este o experienta mistica si frumoasa care te poate ajuta sa intelegi mai bine calatoria ta unica prin aceasta lume spirituala, emotionala si fizica. Cartea de tarot iti ofera o privire in interior, o oglinda a propriului suflet. Cheia pentru a obtine o experienta unica este sa intelegi semnificatiile complexe ale cartii, precum si cum poti lucra pentru a obtine o perspectiva si mai mare asupra unei situatii.

Cartile de tarot au fost folosite din vremuri indepartate pentru a te conecta cu mesajul pe care ti-l transmite divinitatea. Sunt doua tipuri de carti de tarot. 22 de carti vin din Arcana Majora, iar 56 reprezinta Arcana Minora. In total, 78 de carti menite sa-ti dezvaluie adevarul divin. Cartile din Arcana Majora nu apartin niciunei culori si semnifica mai mult chestiuni de zi cu zi. In aceste carti se ascund marile lectii, marile schimbari si adevarata dezvoltare a spiritualitatii umane.

Arcana Minora dezvaluie intamplari de zi cu zi. Cartile acestei arcane se impart in 4 culori: bate, cupe, spade si pentagrame. Fiecare culoare are cate 14 carti:  As – Doi – Trei – Patru – Cinci – Sase – Sapte – Opt – Noua – Zece – Valet – Cavaler – Regina – Rege.

Iata mesajul zilei de DUMINICA 22 NOIEMBRIE 2020 pentru fiecare zodie!

Horoscop tarot zilnic BERBEC

Justitia

Ia lucrurile in serios, fara sa faci, insa, o drama. Oamenii din jurul tau pot veni cu probleme care sa te zdruncine putin, dar nu este cazul sa te scufunzi in grijile lor. Nu pune presiune asupra ta, nu te implica emotional. Nu ai nici puterea, nici responsabilitatea de a repara totul.

Horoscop tarot zilnic TAUR

Diavolul

Instinctele iti sunt deturnate de ceva si poti lua decizii gresite. Este indicat sa nu faci nicio presupunere, caci poate sa nu aiba temei si risti sa actionezi din eroare. Evita orice actiune din impuls. Ai putea sa te simti rusinat mai tarziu de comportamentul tau.

Horoscop tarot zilnic GEMENI

Lumea

Ocupa-ti locul in lume, caci ai si tu menirea ta! Nu trebuie sa te simti instrainat. Croieste-ti drum prin labirintul vietii. Ai abilitatea de a aborda si rezolva orice situatie iti apare in cale. Chiar daca azi nu iti este usor, eforturile iti vor fi rasplatite. Fii increzator!

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR.RO.