HOROSCOP 22 OCTOMBRIE 2015: Evitaţi conflictele!

Horoscop 22 octombrie 2015. Uite ce îti rezerva astrele pentru joi, în funcţie de zodie.

21 oct. 2015, 11:40
HOROSCOP 22 OCTOMBRIE 2015: Evitaţi conflictele!

Horoscop 22 octombrie 2015 – Berbec

Este un moment bun sa stai si sa faci niste planuri de afaceri, poate si pentru ca intalnesti pe cineva care iti arunca un pont profitabil. Tine-l minte si foloseste-te de el candva, in perioada urmatoare, pentru ca poate fi startul unor perspective promitatoare pentru bugetul tau. Pe de alta parte, azi ai ocazia de a te mandri in fata celor dragi cu ultimele tale achizitii, cumparaturi sau investitii, pentru ca atunci cand se aduna mai multa lume la un loc, are ocazia de a se lauda cu ce are. Ai si tu cu ce, deci nu fi modest!

Horoscop 22 octombrie 2015 – Taur

Discuta cu ceilalti despre planurile tale pentru ca, momentan, nu detii toate informatiile pentru a le pune in aplicare. Va aparea cineva cu mai multa experienta care iti va transmite exact pontul de care aveai nevoie. Nu e o rusine sa recunosti ca nu stii ce e de facut in anumite situatii, deci cere sfaturi, cere ajutor, intreaba in stanga si-n dreapta pana dai de omul potrivit care detine cheia la intrebarea ta cea mai dificila. Din relatia cu ceilalti ai multe de invatat iar ceea ce urmeaza sa descoperi, va deveni mai apoi sursa de intelepciune si pentru altii, pentru ca vei transmite si tu, mai departe, ceea ce afli acum.

Horoscop 22 octombrie 2015 – Gemeni

Nu esti chiar in apele tale, dar ai noroc de prieteni apropiati care simt ce se petrece cu tine si te sustin din umbra cu incurajari si vorbe bune. Descoperi cat de important e sa ai pe cineva cu adevarat alaturi de tine, pentru ca starea de slabiciune cu care incepi ziua dispare dupa cateva ore petrecute alaturi de oameni cu tonus mai bun decat al tau. Acestia reusesc sa te atraga in activitati interesante, dinamice, pozitive in afara casei, si te scot astfel din starea neplacuta care te coplesise. De animatie ai nevoie, nu de repaus!

Horoscop 22 octombrie 2015 – Rac

Profita de o zi mai lejera pentru a-ti pregati strategia pe termen lung cu privire la bugetul familiei, la afacerile proprii, la viitoarele tale investitii, pentru ca ceea ce decizi acum va avea efecte promitatoare in perioada urmatoare. Nimeni nu te intrece cand vine vorba de stabilirea unei strategii financiare, ca atare pune-ti mintea la contributie pentru a descoperi incotro sa vaslesti pentru un venit mai sigur, pentru un profit mai consistent, pentru o viata mai buna. Un prim pas spre bunastare e adoptarea unei atitudini pozitive de viata, pentru ca daca iei in brate doar termeni ca sarac, lipsuri, datorii, fii sigur ca numai acestea se vor tine scai de tine!

Horoscop 22 octombrie 2015 – Leu

Tot ce ai nevoie exista deja in calea ta, totul e sa intinzi tu mana si sa iei! Nu te mai indoi de resursele tale sau de capacitatea ta de a beneficia de ce poate fi mai bun pe lume, pentru ca ai la dispozitie, la modul cel mai concret, o multime de lucruri puse acolo de destin exact pentru tine. Ai incredere in tine si in calitatile tale, crede ca drumul pe care mergi duce acolo unde doresti si profita de tot ce ti se presara din abundenta pe acest drum. Existenta ta e cel mai frumos dar dat de sus, deci apreciaza mai mult ce ai si ce esti, pentru ca este exact ce-ti trebuie. Nu visa la ceva ce nu e pentru tine, ci bucura-te cu ce ai deja la indemana!

Citeşte mai multe pe revista Teo