HOROSCOP 22 SEPTEMBRIE 2014: Cum începi săptămâna în funcţie de zodie

HOROSCOP 22 SEPTEMBRIE 2014: Leii dau dovada de corectitudine azi, iar Scorpionii pot avea probleme personale destul de grave.

21 sept. 2014, 09:31
HOROSCOP 22 SEPTEMBRIE 2014: Cum începi săptămâna în funcţie de zodie

Horoscop berbec Luni 22 Septembrie 2014
Astazi reluati un angajament de rutina cu caracter personal care a fost lasat in urma. Luati suficient timp pentru relaxare completa si somn. Evitati sa va implicati in problemele oamenilor din jur.

Horoscop taur Luni 22 Septembrie 2014
Multi dintre dvs vor incerca sa repare o disputa mai veche cu un prieten sau o ruda. Fiti realisti, pentru ca ati facut o greseala!

Horoscop gemeni Luni 22 Septembrie 2014
Astazi veti aborda angajamente din domeniul profesional, care vor furniza servicii de dezvoltare. Calatoriile si intalnirile cu potentiali clienti si parteneri, vor verifica doar ca intentiile dvs sunt corecte.

Horoscop rac Luni 22 Septembrie 2014
Nu trebuie sa aveti incredere orbeste in cineva pe care nu ati avut ocazia sa-l cunoasteti in timp. Retineti ca, chiar daca cineva se poarta frumos cu dvs, asta nu inseamna ca puteti ajunge cu ușurinta la un consens cu privire la aspectele importante pentru dvs.

Horoscop leu Luni 22 Septembrie 2014
Azi, veti incerca sa fiti corecti cu oamenii din mediul dvs direct. Actiunile dvs din aceasta etapa, vor determina in mare masura evenimentele care se vor petrece in viitor.

Horoscop fecioara Luni 22 Septembrie 2014
Este bine sa nu incercati sa dati sfaturi cuiva care nu vi le cere. Incercati sa va ocupati in mod adecvat de provocarile de natura personala si materiala. Este important sa rezolvati problemele existente.

Horoscop balanta Luni 22 Septembrie 2014
Astazi, multi dintre dvs vor fi atrasi de posibilitatea de a crede din nou intr-o dragoste, care, in general, poate schimba radical stilul dvs de viata actual. Aveti un spirit de aventura care va permite sa faceti multe experimente in timpul dvs liber.

Horoscop scorpion Luni 22 Septembrie 2014
La un nivel personal va puteti astepta la surprize grave daca nu ati luat masurile necesare in acest sens. Incercati sa faceti toate actiunile bine alese pentru a va stabiliza pozitiia materiala.

Horoscop sagetator Luni 22 Septembrie 2014
Astazi va eliberati de tensiunea acumulata in ultimele zile, si va odihniti. Este un moment important pentru aceia dintre dvs care planifica sa faca schimbari in viata lor.

Horoscop capricorn Luni 22 Septembrie 2014
Capricornii vor afla o veste buna, care ii vor ajuta sa isi puna in aplicare planurile. Este mai bine sa va concentrati pe initiativele care vor creste veniturile.

Horoscop varsator Luni 22 Septembrie 2014
Trebuie sa va abtineti de la dorinta de a cheltui banii pe diverse lucruri sau pe distractie, deoarece s-ar putea sa duceti dorul acestor bani. Fiti precauti atunci cand comunicati cu o alta persoana in mediul dumneavoastra.

Horoscop pesti Luni 22 Septembrie 2014
Astazi, multi dintre dvs va veti bucura de timpul petrecut alaturi de persoana iubita. Este foarte posibil ca majoritatea Pestilor sa-si poata indeplini un vis.

Sursa: bewoman.ro