Horoscop 23-28 ianuarie 2024. Zodia care are parte de binecuvântări divine în această săptămână

Zodia binecuvântată care are parte de un miracol divin la finalul lunii ianuarie. Cea mai mare dorință a nativului se va îndeplini.

22 ian. 2024, 20:52
Horoscop 23-28 ianuarie 2024. Zodia care are parte de binecuvântări divine în această săptămână

Iata horoscop saptamanal 23-28 ianuarie 2024. Atunci cand crezi ca esti norocos, te misti cu energia succesului, care atrage tot ceea ce visezi. Chiar daca trebuie sa pui planuri in miscare sau sa-ti astepti momentul, cand decizi in cele din urma sa actionezi, este si momentul in care imbratisezi norocul care a fost mereu cu tine. Odata cu Luna Plina in Leu din 25 ianuarie, esti binecuvantat cu o luna norocoasa care te ajuta sa gasesti in cele din urma curajul de a recunoaste ca nu exista niciun moment mai potrivit decat prezentul pentru a realiza tot ce ti-ai dorit vreodata. Chiar daca ceea ce visezi pare prea mare pentru a fi realizat intr-un singur moment, poti seta tonul pentru ceea ce spera sa atraga, facand un singur pas. Chiar si un singur pas sau o mica decizie de a face lucrurile diferit sau de a urmari ceva ce iti doresti schimba in favoarea ta masa divina a norocului.

Zodia binecuvântată care are parte de un miracol divin la finalul lunii ianuarie. Cea mai mare dorință a nativului se va îndeplini

Venus, planeta care guverneaza finantele si imobiliarele, se va muta si ea in Capricorn pe 23 ianuarie, ajutandu-te sa te simti mai ancorat in abundenta si viata ta de acasa. Atunci cand simti o stare de stabilitate si un teren solid sub tine, esti si mai apt sa abordezi riscurile pentru a obtine mai mult. Acest lucru te poate ajuta sa pui in aplicare planuri de actiune si sa creezi o traiectorie a succesului. Cu prezenta energiei atat a pamantului, cat si a focului, esti reamintit ca riscul va fi intotdeauna parte a succesului, dar atunci cand ai securitate, stii si ca nu poti esua. Norocul pe care il cauti soseste atunci cand in cele din urma iei o sansa pentru visele tale.

Citeste-ti horoscopul saptamanal in continuare si traieste din plin miracolul acestei vieti:

Horoscop saptamanal. BERBEC (21 martie – 20 aprilie)
Draga Berbec, ai tinut unele activitati in stare de asteptare sau le-ai ponderat ritmul insa acum a sosit timpul sa accelerezi. Recentele tale incercari au reusit si acum avansezi in linie dreapta sa iti implinesti unul sau mai multe vise. Nu face miscari pripite. Pasi inceti dar foarte siguri iti vor aduce cele mai bune rezultate. Nu lasa saptamana sa treaca ca o risipa de timp, chiar daca asta inseamna sa depui mai mult efort. Nevoile altor oameni par a-ti capta atentia, mai ales daca acestia au parte de dificultati in viata lor. Unele lucruri nu pot fi evitate, mai ales daca ai relatii cu ei si vrei sa le fii aproape.

Horoscop saptamanal. TAUR (20 aprilie – 20 mai)
Draga Taur, in aceasta saptamana vei tinti sus si vei dori sa atingi aparent imposibilul. Cu dinamismul specific tie, chiar vei reusi sa realizezi multe. O conditie importanta si de baza este sa iti setezi programul corect si sa planifici pasii de urmat intr-o maniera metodica si practica. Vei reusi gradual sa iti atingi tinta dorita. Totusi, tine minte ca nu vei putea sa implinesti absolut toate planurile vietii tale zi de zi. Asadar, prioritizeaza si focuseaza-te pe lucrurile specifice. Te preocupa acele aspecte care sa iti asigure siguranta si pacea mintii. Vei gasi timp sa contempli aceste nevoi si cum sa le obtii.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.

Horoscop DRAGOSTE 22-28 ianuarie 2024. Capriciosul Uranus iese din retrograd. Ce impact are asupra vietii amoroase?


Iata horoscop dragoste saptamanal 22-28 ianuarie 2024. S-ar putea sa incepem saptamana intr-o atmosfera de stabilitate aparent plictisitoare. Nu deveni prea confortabil! Situatiile noastre romantice vor lua amploare intr-o clipita. Calmantul adus de Venus in Capricorn in ziua de marti ne va face sa credem initial ca totul este sub control. Ne vom aborda romantismul cu metoda si stabilitate, si desi acest lucru ar putea parea excesiv de precaut, este un drum intelept de urmat – pana joi! Pana atunci, o Luna Plina in zodia teatralului Leu va prelua controlul, creand un eveniment spectaculos in dragoste, cu siguranta mai intens decat ne-am astepta. Asta pentru ca aceasta Luna Plina va fi in opozitie cu Pluto, intensificand fiecare scenariu de iubire. Adaugand la energia extrema, pana sambata, Uranus, capriciosul, isi reia mersul direct dupa cateva luni de retrogradare in Taur. Daca am fost adormiti la volanul vietii noastre amoroase, suntem siguri ca vom avea o trezire dura acum. Prindeti-va bine!

Citește și: Zodia care va avea o mare cumpănă în 2024. Ei sunt nefericiții anului, nu scapă de ghinion

Iata ce-ti rezerva astrele in plan amoros, in functie de zodie!
Horoscop dragoste Berbec
Comunicarea cu ceilalti este la nivel inalt. Reusesti sa intelegi ce iti spune partenerul de cuplu si nu mai apar conflicte legate de mesaje intelese sau interpretate gresit.

Horoscopul dragostei Taur
Pot aparea frustrari in relatia de cuplu din cauza faptului ca ti se pare ca partnerul exercita asupra ta o autoritate cu care nu te simti confortabil. Iti pierzi increderea de sine.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.