HOROSCOP 23-29 MAI: Cum stai cu banii, serviciul sau familia

HOROSCOP 23-29 MAI: Nativa din Scorpion va avea multe de făcut la locul de muncă în această perioadă, însă eforturile îi vor fi recompensate pe măsură de către şefi.

23 mai 2015, 20:07
HOROSCOP 23-29 MAI: Cum stai cu banii, serviciul sau familia

GEMENI

Situaţia ta financiară va rămâne neschimbată în această perioadă, cu toate că aveai aşteptări mai mari.

Încearcă să nu fii irascibilă cu cei din jurul tău din această cauză, ei nu au nicio vină pentru situaţia în care te afli. Fă tot ce poţi pentru a excela la locul de muncă!

RAC

Vei întâmpina unele neplăceri la locul de muncă, toţi cei din jurul tău îţi găsesc nod în papură cu motiv sau fără.

Încearcă să devii imună la critici, mai ales dacă acestea nu sunt constructive. Din fericire, situaţia financiară nu va avea de suferit din această cauză.

LEU

Încearcă în această săptămână să nu te arunci în proiecte care nu par de viitor, doar pentru că te-ai implicat emoţional.

Banii sunt foarte importanţi, aşa că nu acţiona dacă ştii că există posibilitatea să îi pierzi. Renunţă la unele afaceri dacă nu par promiţătoare!

FECIOARĂ

E posibil ca în această săptămână să întâmpini unele probleme financiare, mai ales dacă ai rămas cu facturi neplătite.

Ai grijă să nu rămâi cu restanţe, indiferent dacă trebuie să faci eforturi inumane pentru a face rost de mai mulţi bani. Ai şansa de a-i obţine dacă şefii văd că eşti muncitoare şi săritoare!

BALANŢĂ

Vei putea întâmpina unele obstacole la locul de muncă în această perioadă, lucru care te poate împiedica să obţii banii doriţi.

Speranţa moare ultima, însă trebuie să fii perseverentă şi să nu te laşi indiferent de piedicile care ţi se pun.

Citeşte mai mult pe eva.ro