Horoscop 23-29 noiembrie 2020 cu Adrian Bunea. Planeta Mercur ne dă libertatea de alegere

Horoscop 23-29 noiembrie 2020. În zilele ce urmează planeta Mercur schimbă sectoarele de viaţă influenţate, are în continuare un parcurs energetic echilibrat, fiecare om având libertatea de a alege partea sa bună sau cea rea. Ce capitole de viaţă interacţionează până la mijlocul lunii decembrie, pentru fiecare semn zodiacal, ne spune astrologul România TV, Adrian Bunea, care are şi un sfat: "Nu uitaţi! Soarta omului este mereu în mâinile lui, dar numai dacă dăruiește oamenilor ce ar vrea să primească de la ei!"

23 nov. 2020, 10:57
Horoscop 23-29 noiembrie 2020 cu Adrian Bunea. Planeta Mercur ne dă libertatea de alegere
Horoscop 23-29 noiembrie 2020 astrolog Adrian Bunea

Horoscop 23-29 noiembrie 2020 Berbec

Acumulările materiale realizate prin muncă, prin sacrificiu personal şi respectul de care te bucuri pot duce la întărirea legăturii de cuplu, pentru că într-o relaţie mai sunt necesare multe alte lucruri în afară de respect şi dragoste. În schimb unele dificultăţi pe care le ai la locul de muncă te pot îndepărta de partenerul de viaţă.

Horoscop 23-29 noiembrie 2020 Taur

În funcţie de natura faptelor tale din trecut poţi beneficia de conjuncturi favorabile ca răsplată, pentru binele pe care l-ai făcut sau poţi plăti pentru greşelile tale egoiste. Astfel lucruri bune se pot întâmpla acasă, un membru al familiei poate fi beneficiarul indirect al faptelor tale bune. În schimb vei avea numai de pierdut dacă ai un conflict cu partenerul de cuplu.

Horoscop 23-29 noiembrie 2020 Gemeni

Este o perioadă favorabilă pentru deplasări scurte în care te poţi deconecta, poţi practica sportul, turismul sau te poţi ocupa de tot ce îţi face plăcere. Totodată beneficiezi de un câştig de la alte persoane, aşa că nu trebuie decât să profiţi de moment. Totuşi nu la fel de bine îţi va merge dacă vei pleca într-o deplasare de plăcere în afara ţării.

Horoscop 23-29 noiembrie 2020 Rac

Lucruri bune se pot întâmpla acasă, şi poate fi vorba de locuinţa propriu-zisă sau de un membru al familiei. Valorifici pentru casă şi familie câştigurile băneşti realizate împreună cu partenerul de viaţă în activitatea din care vă câştigaţi existenţa. Totuşi evită orice petrecere acasă şi nu împrumuta bani pentru dotarea căminului.

Horoscop 23-29 noiembrie 2020 Leu

O veste bună ajunge la tine şi poate fi vorba de un verdict favorabil obţinut într-o sala de justiţie. O altă veste bună este legată de sprijinul pe care îl poţi obţine de la persoane care te simpatizează. În schimb poţi primi o veste mai puţin bună în legătură cu un membru mai în vârstă al familiei sau ceva rău legat partenerul de viaţă.

Horoscop 23-29 noiembrie 2020 Fecioară

Promovarea unui examen îţi poate aduce o rotunjire a veniturilor şi tot profit poţi obţine din acţiuni pe care le faci cu pasiune şi plăcere. Copiii tăi te pot ajuta indirect să obţii alte câştiguri. În schimb, în activitatea pe care o desfăşori la locul de muncă, un conflict verbal sau o eroare în documente îţi pot aduce unele pagube materiale.

Horoscop săptămâna 23-29 noiembrie 2020 Balanţă

Recuperarea unei restanţe financiare sau obţinerea unui câştig suplimentar la locul de muncă îţi aduce o stare bună, plină de optimism şi energie. În schimb poţi rămâne cu o mare supărare, după o ieşire în lume în care vei cheltui o sumă destul de mare şi nu vei reuşi să te simţi deloc bine.

Horoscop 23-29 noiembrie 2020 Scorpion

În anumite sectoare de viaţă în care ai restanţe legate de înţelegerea noţiunilor de bine sau de rău, te poţi bucura de lucruri bune sau poţi avea numai de pierdut. Astfel te bucuri de o bună relaţie de cuplu bazată pe dialog şi toată lumea te apreciază şi te respectă. Lucrurile rele sunt legate de un dezacord cu un alt membru al familiei.

Horoscop 23-29 noiembrie 2020 Săgetător

Poţi traversa o perioadă favorabilă din punct de vedere profesional, te poţi bucura de promovarea unui examen, de sporirea veniturilor obţinute şi de alte conjuncturi benefice. În schimb poţi întâmpina greutăţi birocratice legate de obţinerea unui credit, eliberea documentelor necesare de la locul de muncă fiind dificilă.

Horoscop 23-29noiembrie 2020 Capricorn

Te bucuri de o largă apreciere şi eşti foarte simpatizat de toată lumea în primul rând pentru temperamentul tău plin de energie şi pentru spiritul şi insipiraţia pe baza cărora ai avut recent realizări inclusiv în plan material. În schimb nu vei avea parte de respect la locul de muncă unde toată lumea este plină de invidie.

Horoscop săptămâna 23-29 noiembrie 2020 Varsător

Dacă te afli în străinătate sau urmează să pleci în perioada ce urmează, întreaga familie şi partenerul de cuplu te vor susţine din toate punctele de vedere, fiecare după cât poate. În schimb indiferent unde te afli, încearcă să nu intri cu nimeni în conflict şi nu te lăsa ghidat de orgolii sau ambiţii deşarte pentru a câştiga respectul celor din jur.

Horoscop 23-29 noiembrie 2020 Peşti

La locul de muncă poţi beneficia de unele câştiguri suplimentare, favorizaţi sunt cei care activează în domeniul sănătăţii sau al transporturilor. Totodată poţi recupera o sumă care îţi era datorată mai demult. În schimb o deplasare turistică în străinătate îţi poate aduce probleme financiare şi datorii pe un termen mai lung.

Acestea sunt previziunile privind influenţa planetei Mercur până la mijlocul lunii decembrie pentru fiecare semn zodiacal. Astrologul Adrian Bunea poate fi urmărit și pe pagina personală de facebook AdiBunAstrolog