Horoscop 23 aprilie 2022. Un roller-coaster emoţional, starea de spirit se poate schimba radical de la o oră la alta

Conjunctia dintre Luna si Pluto aduce un roller-coaster emotional. Pluto este binecunoscut pentru intensitatea sa, iar Luna simbolizeaza latura emotionala.

23 apr. 2022, 01:16
Horoscop 23 aprilie 2022. Un roller-coaster emoţional, starea de spirit se poate schimba radical de la o oră la alta

Horoscop 23 aprilie 2022. Contextul astral favorizează schimbarea rapidă a stării de spirit.

Horoscop 23 aprilie 2022 BERBEC (21 martie – 20 aprilie)

Nu incerca sa iti fortezi ideile asupra nimanui azi. Este important sa mentii neutralitatea ca sa poti actiona dintr-o minte stabila cand cineva iti va aduce un subiect care trebuie gestionat de indata.

Cheia este sa actionezi in loc sa reactionezi la o situatie. Daca stii ca ai dreptate asupra a ceva, tine pentru tine. Nu este nevoie sa fluturi asta in fata cuiva si sa ii spui ca greseste.

Citeste si Un astrolog celebru a prezis cum se va termina războiul din Ucraina. Luna Neagră şi Marte definesc deznodământul luptelor

Horoscop 23 aprilie 2022 TAUR (21 aprilie – 21 mai)

Natura ta intuitiva este foarte puternica azi. Nu trebuie sa te gandesti la lucruri pentru ca vei avea abilitatea sa stii raspunsurile pur si simplu. Daca e nevoie sa faci o munca de detectiv, acum este un timp excelent pentru asta. Felul tau sensibil si grijuliu te ajuta sa deschizi orice usa vrei sa deschizi azi. Tine-ti acel zambet pe fata mereu.

Horoscop 23 aprilie 2022 GEMENI (22 mai – 21 iunie)

Orice conflict incepi astazi probabil ca va duce la o batalie brutala emotionala, asa ca fii prudent. Incearca sa nu calci pe gazonul altuia pentru ca vei vedea ca persoana este posesiva si certareata in a-si apara ceea ce are. Evita eruptii vulcanice de energie. Nu alege batalii care nu sunt necesare. Poti rezolva subiecte si in mod civilizat fara a face rau nimanui.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR.RO.

Citeste si Horoscop Cristina Demetrescu. Cum poți face bani, în funcție de zodie. Oportunităţi uriaşe până în 2026