Horoscop 23 August 2015: Leii pot începe o nouă poveste de dragoste

Horoscop DUMINICĂ 23 August 2015. Leii pot începe o relație cu o persoană abia cunoscută, iar Peștii pot primi o sumă de bani importantă.

22 aug. 2015, 09:47
Horoscop 23 August 2015: Leii pot începe o nouă poveste de dragoste

Horoscop zilnic berbec Duminică 23 August

Astăzi Berbecii pot face o cheltuială majoră. Cu toate acestea, ar trebui să aveți răbdare până când câștigurile dvs sunt consolidate. În dragoste, partenerul de viață se va simți foarte flatat cu un cadou sau o invitație din partea dvs.

Horoscop zilnic taur Duminică 23 August

Taurii trebuie să reflecteze asupra unor lucruri din viața lor. Pe plan sentimental, nu încercați să dezamăgiți acea persoană care începe să creadă în dvs. Este o zi bună pentru o plimbare.

Horoscop zilnic gemeni Duminică 23 August

Realizările dvs recente vă fac să vă simțiți mai încrezători în ceea ce privește proiectele dvs, dar trebuie să vă amintiți că vor există noi provocări pe care trebuie să le depășiți în viitor. În dragoste, este momentul potrivit pentru a-i dedica mai mult timp partenerului dvs.

Horoscop zilnic rac Duminică 23 August

Aveți dispoziția necesară de a dezvolta noi idei în afaceri, care în cele din urmă vă pot aduce venituri suplimentare. În dragoste, veți trăi momente pline de romantism alături de persoana iubită.

Citeste continuarea pe BEWOMAN.RO