HOROSCOP 23 AUGUST 2018: Cântăreşte mai atent fiecare decizie de ordin financiar. Atenţie la avansurile colegei!

HOROSCOP 23 august 2018. Balantele au o zi mai sensibila, in timp ce Pestii nu ar trebui sa renunte la planurile lor de viitor. Afla si tu ce iti rezerva astrele.

22 aug. 2018, 11:17
HOROSCOP 23 AUGUST 2018: Cântăreşte mai atent fiecare decizie de ordin financiar. Atenţie la avansurile colegei!

HOROSCOP BERBEC
Ca sa treci peste momentul jenant la care te supune azi un inamic, trebuie sa faci mari concesii, dar tu esti obisnuit cu astfel de situatii. De data aceasta tu esti cel care renunta la propriile orgolii pentru a-i da celuilalt dreptate, dar esti convins ca sacrificiul tau e un gest intelept, pentru ca, intr-o zi, adevarul va iesi la iveala si vei redobandi ceea ce ti se cuvine.

Taci si suporti nedreptatea de acum, dar cel care se face vinovat de fapte incorecte va plati si atunci vei fi din nou tu cel aplaudat de toata lumea. Azi esti dat deoparte de cineva cu mai mult tupeu care umbla cu mijloace necinstite, dar minciuna are picioare scurte!

HOROSCOP TAUR
Implica-te, apuca-te serios de treaba, pentru ca momentul este excelent pentru a da startul unei actiuni de anvergura. Va atrage si succes, si satisfactii, si profit, deci merita sa-ti dai tot interesul pentru ceea ce urmeaza sa se nasca la orizont. Citeste, informeaza-te din cat mai multe surse, cauta specialistii care te pot indruma, deoarece nu e un proiect simplu si nici nu se naste peste noapte, ci necesita un oarecare efort de documentare din partea ta.

Fii sigur ca, la nevoia de cunoastere de care dai dovada azi, vei da exact peste paragraful, sfatul, informatia de care ai nevoie pentru a da startul spre aceasta noua afacere.

HOROSCOP GEMENI
Din trecut iti tragi energia pentru evenimentele actuale, pentru ca altadata ai facut fata cu brio unei provocari similare si ajunge doar sa repeti reteta succesului de odinioara ca sa ajungi din nou la aceleasi reusite. Mai sunt inca aspecte de demult pe care lumea nu le stie, deci trebuie sa faci un pas in fata si sa povestesti cu ce te lauzi.

Nimeni nu va considera lauda de sine ca un defect, pentru ca tot ceea ce povestesti azi cu atata entuziasm face parte din trecutul tau si de unde sa afle lumea ce ai facut daca nu de la tine?

HOROSCOP RAC
Regreti lipsa de cumpatare de care ai dat dovada cu ceva timp in urma, pentru ca ai aruncat, absolut inutil, niste bani pe fereastra. Ai crezut ca vei face fata unor cheltuieli mai mari, te-ai bazat pe un ajutor financiar sau pe o suma de bani demult promisa, or nimic din toate acestea nu s-a materializat si acum iti dai seama ca te afli pe un teren sensibil.

Cantareste mai atent fiecare decizie de ordin financiar, pentru ca nu stai prea bine cu banii ti orice eroare poate dezechilibra major bugetul si poti trece de la plus la minus pe nesimtite.

HOROSCOP LEU
Nu pleca urechea la criticile si comentariile acide ale celor de pe margine care niciodata nu vor fi multumiti. Tu ai un scop foarte clar in minte pe care vrei sa-l atingi prin forte proprii, dar pe parcurs vei intalni o multime de opozitii de la cei alaturi de care muncesti.

Daca vezi ca nimeni nu e de acord cu tine, mai bine te apuci singur de treaba si incerci sa ajungi la rezultatele finale pe cont propriu. Nu ai cu cine colabora eficient astazi, de parca toti s-au aliat impotriva ta, dar poti demonstra ca poti si singur!

HOROSCOP FECIOARA
Nu te poti detasa de o emotie din trecut care are inca influenta asupra ta. Te napadesc regretele, nostalgiile, amintirile nu tocmai placute si retraiesti aproape identic un eveniment din trecut cu un impact emotional maxim asupra ta.

Doare inca, nu poti uita sau ierta ceva, dar merita sa treci in revista cele intamplate pentru a intelege, dupa atata timp, cu alti ochi unde ai gresit. Daca se intampla si a doua oara acelasi lucru, e semn ori ca ti se mai acorda o sansa de a face totul bine, ori mai ai niste lectii de invatat de aici.

HOROSCOP BALANTA
Inima e punctul cel mai sensibil al acestei zile, cu riscul de a primi o veste bomba care te face sa cazi de sus, de la inaltimea unor vise frumoase. Revenirea la realitate poate fi dureroasa, dar necesara. Decat sa te amagesti in continuare ca totul e roz si frumos, mai bine primesti adevarul in fata, pentru a face schimbarile care se impun.

Iubirea se destrama, lucrurile de care esti atasat dispar si tot ceea ce a contat pentru inima ta o vreme nu mai poate ramane la acelasi nivel. O surpriza neplacuta in iubire aduce nefericirea.

HOROSCOP SCORPION
Esti pregatit sa investesti o mare suma de bani in confortul domestic, poate pentru a renova locuinta sau a o redecora sau pentru a schimba un obiect casnic defect. Ceva iti spune ca nu e chiar cel mai bun moment pentru astfel de cumparaturi, dar e totusi o urgenta, pentru ca buna functionare a casei depinde totusi de acea achizitie.

Discuta si cu ceilalti membri ai familiei ca sa primesti si din partea lor o eventuala aprobare, dar decizia finala tot tu o vei lua, dupa ce vei analiza la rece oportunitatea acestei achizitii.

HOROSCOP SAGETATOR
Arunca o privire inapoi, la anii de scolarizare, la cursurile terminate mai demult, la un raspuns oficial pe care l-ai primit cu mai mult timp in urma, deoarece rezolvarea problemei de astazi se afla undeva prin sipetul tau cu amintiri.

Trebuie sa umbli printre actele pe care le-ai aruncat in pod, printre lucrurile uitate si abandonate prin sertare, deoarece a venit vremea sa fie scoase de la naftalina. Lauda-te cu bagajul de cunostinte acumulat in trecut, caci acum e momentul optim sa te folosesti de el!

HOROSCOP CAPRICORN
Nu te ocupa azi de sarcinile pe care le consideri obligatii sau datorii, acele indemnuri care incep cu trebuie sa… Dimpotriva, azi dai randament maxim numai in actiunile in care depui pasiune, suflet, placere de a munci. Poate e vorba de hobby-urile tale sau de activitati cu o oarecare tenta artistica, deoarece creativitatea e sursa tuturor succeselor zilei.

Iti pui in joc talentele, imaginatia, resursele tale din zona frumosului si bunului gust si dai nastere unor roade demne de lauda. Daca munca ta ar primi Likeuri, ca pe Facebook, ai aduna mii pe parcursul zilei, pentru ca ceea ce faci e placut ochiului sau inimii.

HOROSCOP VARSATOR
O noutate de zile mari se iveste la orizont – un castig nou, un job nou, o colaborare noua – dar cere si din partea ta un efort de concentrare pentru a transforma aceasta scanteie abia intrezarita intr-o flacara. Nu te crampona de detalii si fleacuri, de aspectele minore de pe parcurs, pentru ca nu ele conteaza, ci concentreaza-te la imaginea de ansamblu, la ideea care acum se naste in mintea ta.

Ai mai trecut prin astfel de situatii, ai deja experienta, deci ajunge doar sa pui mana pe unelte si sa construiesti concret ceea ce deocamdata e ca un gand undeva in mintea ta. Fii sigur ca se vor ivi toate resursele necesare pentru a vedea ideea materializata curand!

HOROSCOP PESTI
Nu te opri doar pentru ca, momentan, ai impresia ca ai ajuns intr-un impas. Ia o pauza, asta da, e bine, dar nu renunta la planurile tale. Dupa o zi, doua, de ragaz, vei vedea lucrurile din nou intr-o nota optimista si vei duce mai departe ce ai inceput. Nu te mai uita inapoi cu sentimente de vina, de regret, de ingrijorare cum ca se putea si mai bine.

Da, intotdeauna se poate mai bine, dar mai ai timp inca sa schimbi macazul si sa duci planul tau pe alt nivel. O mica schimbare de atitudine, profitand de oportunitatile care se ivesc, vei putea ajunge la ce ti-ai propus, ca atare nu renunta, nu abandona, nu darama ceea ce deja ai cladit. Respira un pic si apoi continua!

Acest horoscop este oferit de acvaria.com