Horoscop 23 decembrie 2020. Trebuie rezolvate lucruri care au tot fost amânate în ultima vreme

Horoscop 23 decembrie 2020. Marte in Berbec face cuadratura cu Pluto in Capricorn, iar tu ai aterizat exact acolo. Daca planuiai o sedinta de shopping linistita, n-o sa prea ai parte de asa ceva. Lumea este agitata.

23 dec. 2020, 00:19
Horoscop 23 decembrie 2020. Trebuie rezolvate lucruri care au tot fost amânate în ultima vreme
Horoscop 23 decembrie 2020

Horoscop 23 decembrie 2020. Lumea este agitata. A fost un an greu pentru toti. Si inca apar lucruri ce trebuie rezolvate pe care nu le mai poti ignora. Mai ai inca o misiune de rezolvat. Ramai alert!

Citeste in continuare horoscopul zilei si sa ai o zi traita cu credinta, incredere in tine, in viata si iubire!

Horoscop 23 decembrie 2020 BERBEC (21 martie – 20 aprilie)

Sa stii ca sunt multe lucruri pe care le poti face ca sa ii ajuti pe cei ce au nevoie de asistenta ta, chiar daca nu sunt de valoare mare financiara, dar ii pot tine pe oameni la suprafata si pe linia de plutire. Ia in calcul ce poti face concret in acest sens.

Stai departe de influente si substante toxice, pentru ca ele iti pot pune in pericol lumea emotionala si corpul mai mult decat o pot face in mod uzual. Este timpul sa te protejezi de tendinte neclare ale mintii umane.

Horoscop 23 decembrie 2020 TAUR (21 aprilie – 21 mai)

Esti inspirat de noi obiective incredibile si iti doresti sa iti implementezi noi idei in rutina, una cate una, sustinut de persoane de autoritate si de propria ta judecata autentica. Inspiratia trebuie folosita in fiecare pas de pe drum, ca sa iti poti trai existenta colorata in felurile pe care le vrei.

Citeste, indreapta-te spre cunoastere noua sau inscrie-te la cursuri noi pe care doreai sa le urmezi de ceva timp. Nu ezita cand vine vorba de crestere personala si orice nou proces de invatare.

Horoscop 23 decembrie 2020 GEMENI (22 mai – 21 iunie)

Idealurile te cheama si talentele tale nu te vor lasa sa astepti ca sa fii rational si productiv ca mereu. Esti inspirat si nu ar trebui sa te restrictionezi sau limitezi, cand este evident timpul sa te gandesti la lucruri pe care le poti face pentru o rutina mai usoara si fericita.

Unii Capricorni se pot gandi la o schimbare de job sau chiar de profesie, in special cei care au construit ceva amplu si au vazut ca altii le iau pozitia ce li se cuvine de drept.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR.RO.

Horoscop dragoste 23 decembrie 2020. Stii ce ai de facut?

Iata horoscopul zilnic dragoste pentru azi, MIERCURI 23 DECEMBRIE 2020. Mercur si Chiron te pun in fata unui moment in care trebuie sa fii cinstit. Sa vorbesti ca de la inima la inima. Unele diferente pot fi irenconciliabile pana cand le privesti dintr-un alt unghi. Stii ce ai de facut?

Iata un nou mesaj de la astre pentru fiecare zodie:

Afla mai multe despre contextul astral al zilei in Horoscopul zilnic.

Horoscop dragoste 23 decembrie 2020 BERBEC (21 martie – 19 aprilie)

In viata sentimentala, trebuie sa gestionezi lucrurile cu atentie daca vrei sa pastrezi pacea, mai ales cand te confrunti cu problemele de azi. Ai grija sa nu pierzi din vedere padurea din cauza copacilor. Mai bine te-ai concentra pe ceea ce este important in relatia de cuplu. Daca esti singur, este o zi numai buna pentru a intalni pe cineva.

Horoscop dragoste 23 decembrie 2020 TAUR (20 aprilie – 20 mai)

Relatia de cuplu trece printr-o perioada de renastere. Asa ca preia initiativa si incearca sa privesti problemele dintr-o perspectiva diferita. Daca esti singur, nu incepe sa te indoiesti de tine. Dragostea pe care o cauti este pe cale sa-si faca aparitia.

Horoscop dragoste 23 decembrie 2020 GEMENI (21 mai – 20 iunie)

Spune-i partenerului ce simti si vorbeste-i despre absolut orice iti trece prin cap. Nu doar sta cu mainile in san asteptand ca jumatatea ta sa fie cea care incepe discutia. Singur? Inseamna ca nu ai fost prea atent. Cineva din cercul social a pus deja ochii pe tine. Da-i o sansa pentru ca nu ai absolut nimic de pierdut.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR.RO.