Horoscop 23 iunie 2016. Află ce ţi-au pregătit astrele

Horoscop 23 iunie 2016. Previziuni detaliate pentru 23.06.2016!

22 iun. 2016, 19:12
Horoscop 23 iunie 2016. Află ce ţi-au pregătit astrele

Berbec

Te simti ciudat intr-un mediu in care, altadata, totul era armonios si placut, dar azi parca ar plana ostilitati in aer. Nu prea ai cu cine vorbi, interlocutorii tai sunt ori prea tacuti, ori prea indiferenti la ceea ce le spui, deci nu vei primi prea multe raspunsuri la intrebarile tale. Unii sunt cu mintea in alta parte, nicidecum la planurile in care ai dori sa-i atragi, ca atare mai bine ai evita azi sa ceri ajutorul de la colegii cu care, candva, aveai o colaborare fructuoasa. Azi nu au chef sau nu au incredere in tine.

Taur

Deschide bine ochii ori de cate ori ti se fac promisiuni marete, mai ales daca e vorba si de bani. Cel care se bate cu pumnul in piept ca-ti poate oferi orice cu generozitate are alte intentii decat declara si, intr-un final, doar el e cel care ar putea avea de castigat. Citeste orice conditii contractuale de doua ori inainte de a bate palma. Verifica atent cu cine ai de a face in tranzactii sau alte intelegeri financiare. Calculeaza de mai multe ori ce investesti si ce ai de obtinut din urma investitiei tale, ca nu cumva celalalt sa te manipuleze doar in favoarea sa!

Gemeni

Banii de care dispui sau cei care urmeaza sa apara in perioada imediat urmatoare te indeamna sa visezi la bunastare. Te poti baza pe acele venituri, esti sigur ca vor ajunge la tine mai devreme sau mai tarziu si faci tot felul de planuri. Desi te-ai fript de multe ori din cauza planurilor care nu ajung la indeplinire, acum esti atat de sigur ca acestea au sorti de izbanda, incat nimeni nu te poate opri sa visezi frumos. Probabil primesti o garantie extrem de convingatoare ca acei bani sunt in drum spre tine, de aceea ai curajul de a-i planifica totul deja pe caprarii.

Rac

Ce sansa apare azi in calea ta! Poate fi vorba de o intalnire care iti poate imbunatati toata ziua! Daca pornesti cu un sentiment de oboseala si apatie, acest om va avea pentru tine exact cuvantul potrivit sau gluma adecvata pentru a-ti readuce zambetul pe buze, perfect pentru o zi de succes! Stai de vorba cu lumea, pentru ca dialogul purtat pe un teren pasnic si amuzant va avea efecte excelente asupra starii tale psihice. Dai randament mai bun daca ai pe cineva alaturi cu care sa discuti si sa te sfatuiesti in permanenta, pentru ca asa nu te simti singur, iar suportul celor care tin la tine conteaza enorm!

Leu

Planul la care muncesti de atata vreme incepe sa schiopateze, semn ca nu duce acolo unde doreai. Poate ar fi timpul sa faci o schimbare de directie, daca tot vezi ca nimic nu se mai misca. A continua in acelasi stil nu ar insemna decat un consum inutil de energie. Constiinta si experienta iti transmit ca nu e sensul cel bun, ci ar fi cazul sa schimbi macazul, dar, din comoditate, parca nu esti inca pregatit. Daca nu o faci din vointa proprie, se vor ivi atat de multe piedici, incat vei fi obligat de imprejurari sa faci schimbarea, deci pune in balanta cum e mai bine: decizi tu sau decid altii pentru tine?

Citeşte mai mult pe teotrandafir.com