Horoscop 23 noiembrie 2015: Cum începi săptămâna în funcţie de zodie

Horoscop 23 noiembrie 2015. Uite ce iti rezerva astrele în prima zi a ultimei săptămâni din noiembrie. 

22 nov. 2015, 17:58
Horoscop 23 noiembrie 2015: Cum începi săptămâna în funcţie de zodie

Horoscop 23 noiembrie 2015 – Berbec

Nu-ti propune succese imediate sau proiecte care par simple, ci ai curaj sa tintesti pana departe, catre un tel mai indepartat. Chiar daca evolutia va fi ceva mai lenta si deloc usoara, merita sa faci acest pas, pentru ca va fi un succes deplin. Ai rabdare, vasleste incet, nu pretinde rezultate imediate si nu-ti pierde increderea nici macar in momentele cand ti se va parea ca nimic nu mai merge. Ba da, merge, doar ca mult mai anevoios decat ai fi asteptat, ca atare continua pe aceeasi cale, cu incredere maxima in succesul final.

Horoscop 23 noiembrie 2015 – Taur

Esti dezamagit sa vezi cum un mare vis se destrama sub ochii tai, doar pentru ca nu ai facut tot posibilul sa-l duci la capat. Ai ratat cateva ocazii bune, ai amanat unele decizii importante iar acum e deja prea tarziu sa mai salvezi ceva. Vrei, nu vrei, trebuie sa te recunosti invins si sa renunti la planul de la care aveai atatea speranta. Poate, cu ceva noroc, ai putea schimba rapid macazul si sa mergi intr-o alta directie si astfel sa nu pierzi chiar tot ce ai construit pana aici. Ar mai fi ceva sanse.

Horoscop 23 noiembrie 2015 – Gemeni

A venit momentul unei decizii majore pe care o tot amani de ceva vreme pentru ca nu te simteai pregatit sa spui ultimul cuvant. Ai mai meditat, te-ai gandit, ai adunat informatii si acum consideri ca detii toate detaliile necesare unei alegeri intelepte. Nu vrei sa fii influentat de nimeni, dar oricat ai dori sa iei singur decizia, nu poti ramane surd la influentele din afara. Se vehiculeaza suficiente pareri contrarii in jurul tau, deci si aici trebuie sa depui un efort de atentie: de a discerne corect intre ce e bine si ce e rau, de ce te poti folosi in alegerea ta si ce nu te ajuta la nimic.

Horoscop 23 noiembrie 2015 – Rac

Esti intr-un punct de rascruce cand oscilezi intre ceva din trecut si ceva din viitor si nu stii ce sa alegi. Momentul e ideal pentru a sta sa cantaresti situatia cu recunoscutul tau talent de a compara ce ai pus pe cele doua talere ale propriei balante, iar decizia la care ajungi va fi cea mai inteleapta. Trecutul e bine sa ramana acolo la locul lui, sa nu-l mai scoti la iveala, pentru ca ti-ai invatat lectiile din acele vremuri. Acum e momentul sa privesti spre cel care vei fi maine si sa incepi sa mai pui cate o caramida la constructia ta personala. Ce a fost a fost, gata, s-a dus, inchide capitolul de si concentreaza-te numai asupra celui care vrei sa fii! Te-ai schimbat, acum esti altul!

Horoscop 23 noiembrie 2015 – Leu

Ai nevoie de o zi de odihna, de detasare, de relaxare, pentru ca ai acumulat unele emotii negative care ti-au impovarat inima, fara rost. Cauta o cale de a elimina aceste emotii care nu-ti fac bine si ai suficiente cai de vindecare si de eliberare, daca incerci! Sigur exista ceva frumos care face placere inimii tale si care poate contrabalansa perfect situatia catre optimism, deci foloseste-te mai mult de acele instrumente de gandire pozitiva. Cauta acele plusuri ale vietii tale din acest moment si umple toate golurile din inima ta. Ai sa descoperi cu uimire ca balanta inclina vizibil mai mult catre cat de multe lucruri frumoase ai la dispozitie!

Horoscop 23 noiembrie 2015 – Fecioara

Situatia ta financiara e in crestere, ai incredere in sensul promitator in care evoluezi, dar incearca sa-ti domolesti nerabdarea. Nu poti atinge bunastarea peste noapte, nici afacerile nu ajung la profit cat ai bate din palme, deci incearca sa evoluezi lent, dupa tehnica pasilor marunti. Un succes il naste pe altul, iar tu esti inca pe parcurs catre rezultatele pe care le visezi. Imagineaza-ti ca bugetul tau e ca un ogor care are nevoie si de ingrijire, si de fertilizare, si de plivire, si de munca din greu, pana cand ajungi sa culegi recolta. Esti abia pe parcursul acestor etape de inmultire e veniturilor, dar fii sigur ca esti pe calea cea buna.

Citeşte despre celelalte zodii, pe revista Teo