HOROSCOP 23 noiembrie 2018. Se apropie weekendul, zi grea înainte de relaxare pentru multe zodii. Previziuni complete

HOROSCOP 23 noiembrie 2018. Pentru Raci lucrurile merg ca la carte si ai toate motivele de bucurie cand vezi ce bine se aseaza toate la locul potrivit. Afla si tu ce iti rezerva astrele.

22 nov. 2018, 14:29
HOROSCOP 23 noiembrie 2018. Se apropie weekendul, zi grea înainte de relaxare pentru multe zodii. Previziuni complete

HOROSCOP BERBEC

Uneori, cu cat te straduiesti mai mult sa depasesti un impas, cu atat el devine mai puternic si mai greu de trecut, dar nu te lasa pagubas. Insista, pentru ca este o proba de incercare pentru a-ti testa si tu limitele, pentru a demonstra ca esti capabil de mari reusite, chiar si cand pare mai complicata, si ca daca-ti pui vointa la treaba, depasesti orice hop. Da, poate acum pe loc pare un moment dificil, dar daca nu ai avea parte de asa ceva cum ti-ai da seama cat de pregatit esti, cat de ambitios esti, cat de bine poti trece marile piedici aloe vietii? Pune-ti, deci, ambitia la treaba si vei reusi mai bine decat crezi!

HOROSCOP TAUR

Lucrurile merg ca la carte si ai toate motivele de bucurie cand vezi ce bine se aseaza toate la locul potrivit. Esti pe drumul cel mai sigur catre o victorie de toata frumusetea, dar trebuie sa recunosti ca ceea ce a stat la baza acestei reusite a fost numai gandirea ta pozitiva. Ai avut incredere totala ca vei reusi, ca vei ajunge la acest scop, si iata ca intuitia te-a dus direct la tinta ta suprema. Ai numai motive de satisfactie si de mandrie personala pentru ceea ce ai construit, deci lauda-te lumii, pentru ca ai cu ce! Nu e infatuare, nu e orgoliu, ci e un sentiment de totala fericire ca ai ajuns aici, deci de ce nu te-ai lauda cu asta?

HOROSCOP GEMENI

O vreme, lucrurile au evoluat lent si sigur intr-o directie promitatoare incat erai obisnuit cu acest ritm scazut, care iti convenea de minune, dar azi au capatat un ritm nou: faci un salt mare inainte. Te ia un pic prin surprindere, pentru ca tie iti plac lucrurile care evolueaza incet, dar vei vedea ca aceasta evolutie rapida e binevenita, pentru ca te duce mai repede la scopul visat. E semn ca ai muncit suficient pana aici iar acum intri pe ultima turnanta inainte de marele succes, si ca la ultima suta de metri e normal ca si viteza sa creasca semnificativ. Profita de acest vant prielnic si trage tare: esti tot mai aproape de materializarea unui vis!

HOROSCOP RAC

Esti parte dintr-un intreg, ca atare nu incerca sa te separi de restul lumii, pentru ca numai printre oameni poti da randament maxim. Schimbul de idei, cooperarea, dialogul sunt toate la cote inalte acum, pentru ca ai ocazia de a-ti expune si tu punctele de vedere foarte bine argumentate, dar afli si o multime de informatii interesante de la ceilalti. Daca ti-ai uni fortele cu cei care ti se alatura acum, rezultatele ar fi excelente, ca atare nu face opinie separata, ci stai laolalta cu un grup de oameni care te completeaza de minune, care gandesc la fel ca tine, care participa umar la umar la un interes comun.

HOROSCOP LEU

Ai relatii prietenoase cu oricine, se resimte o buna intelegere in toate incercarile tale de a intra in discutie cu oricine. Parca lumea e mai calma, mai zambitoare acum, ca te miri si tu ca planeaza asemenea armonie in jurul tau. Tu esti responsabil de aceasta atmosfera placuta, pentru ca ai o vorba buna pentru oricine, ai o gluma adecvata in orice imprejurare, legi usor conversatii despre orice subiect, deci esti un prieten si un tovaras placut pentru cei care iti tin companie, profita de asemenea atmosfera tihnita pentru a face lumina in eventuale relatii ajunse in impas. Orice neintelegere minora se poate rezolva repede!

HOROSCOP FECIOARA

Stai de vorba cu partenerul tau si vorbeste sincer. Spune-i ce doresti de la el, spune-i cum vezi tu relatia voastra, spune-i sincer ce gandesti tu despre el, pentru a putea construi relatia pe un fundament foarte solid si sincer. A-ti imagina lucruri care nici macar nu exista la celalalt ar fi o atitudine gresita, pentru ca asa ori il poti creiona intr-o aura ideala si el nu este deloc asa, ori poti imagina despre el tot felul de scenarii iluzorii negative, si nici asta nu este! Priviti-va ochi in ochi cu luciditate, fara iluzii si fara asteptari absurde, aratati-va si calitatile si defectele cu mai mult curaj, ca sa stiti amandoi cu ce capital intrati fiecare in relatie.

HOROSCOP BALANTA

Nu te poti detasa inca de o amintire trista de demult care mai are efecte neplacute asupra ta. Compari permanent prezentul cu cele intamplate atunci si ai impresia ca totul se poate repeta si acum, de aceea nu ai curaj sa mai faci nici un pas. Ce a fost a fost, ar trebui sa accepti trecutul asa cum e, fara sa te tot raportezi la el. Se presupune ca lectiile trecutului au fost deja invatate astfel incat sa nu gresesti in acelasi loc, dar tu tot la episodul de demult te intorci cu gandul. Ar fi vremea sa ierti, sa uiti, sa inchizi acel capitol odata pentru totdeauna, ca nu mai are nici un rost.

HOROSCOP SCORPION

Banii au si un rol festiv, pentru ca ii poti cheltui acum pentru un adevarat motiv de sarbatoare. Efectele cumparaturilor pe care le faci azi sunt maxime, bucura la culme pe cei care primesc ceea ce ai tu de oferit, pentru ca esti generos si iti place sa vezi bucuria celor care deschid cadourile. Nu te uiti la bani daca in joc e fericirea unor persoane pe care le indragesti, si esti pregatit sa le oferi totul doar pentru o zi fericita alaturi de ei. Afacerile tale merg bine, deci iti poti permite un bonus doar pentru fericirea ta si a celor dragi, ca atare nu ar fi de mirare sa dai o raita prin mall si sa vii acasa cu un obiect scump pe care toata lumea il visa.

HOROSCOP SAGETATOR

Intotdeauna apare soarele dupa furtuna! Acelasi sentiment il vei avea si azi ca, dupa cine stie ce mare proba de incercare prin care ai trecut, dintr-o data orizonturile se lumineaza. Semn ca niciodata nu trebuie sa-ti torni cenusa in cap, sa-l iei pe nu in brate, sa iti accepti infrangerea, pentru ca solutiile apar si cand te astepti mai putin. Vei vedea ca toata suferinta prin care ai trecut are un sens si o rezolvare, poate fi stearsa cu buretele si in urma raman doar razele calde ale soarelui. Nimic nu merita transformat intr-un dezastru, ci uneori chiar si ceea ce pare mai trist nu e decat o etapa intermediara inainte de o mare bucurie. Capul sus si asteapta deznodamantul cel bun!

HOROSCOP CAPRICORN

Cel mai bine ar fi sa tratezi orice provocare a acestei zile cu un dram de modestie si de cumpatare! Cenzureaza-ti fiecare reactie, ca nu cumva sa dai drumul prea tare la robinetul de energie, de impulsivitate. E nevoie sa reprimi orice manifestare in exces, pentru ca ce-i prea mult strica. Nimic din depaseste normele firesti nu e in avantajul tau, deci nu cheltui peste masura, nu munci peste program, nu ridica tonul mai mult decat e cazul, nu te aventura mai departe decat se cuvine. Totul trebuie facut cu masura, cu limite acceptate de buna voie, pentru ca orice abuz tot pe tine te va costa, deci las-o mai domol cu energia!

HOROSCOP VARSATOR

Asculta foarte atent ce-ti transmite constiinta, pentru ca ea intelege cel mai corect situatia de fata. Daca simti ca ceva te trage de maneca sa nu faci un anumit pas, respecta acest semnal de alarma, pentru ca vine din interiorul tau care priveste lucrurile dintr-un unghi diferit decat ar vrea inima. Tu poate ti-ai dori acel lucru, dar nu ti se da voie si daca nu ai acces la resursele tale de energie, e si normal sa bati pasul pe loc. Lasa lucrurile sa treaca fara sa te implici, deocamdata, de parca nu ar fi intrunite acum toate conditiile favorabile unui succes deplin. Stai pe loc, nu actiona: ata iti dicteaza constiinta!

HOROSCOP PESTI

Ai la cine apela la nevoie pentru a te imbarbata si stimula intr-un moment in care nu gasesti energie in interiorul tau. Ai pe cineva mai puternic aproape, cineva care devine o sursa suplimentara de ambitie, de curaj, de motivatie. Cand privesti la cel de langa tine, simti cum degaja forta, exact ceea ce aveai tu nevoie pentru a te implica intr-o provocare pe care nu esti foarte sigur daca o vei depasi de unul singur, dar cu asemenea tovaras alaturi, care te impinge de la spate si te ajuta sa descoperi forta si in tine, nimic nu ti se va mai parea dificil. Gravitezi in jurul acestei surse de energie precum un satelit si esti multumit de roadele acestei aliante.

Acest horoscop este oferit de acvaria.com