Horoscop 23 noiembrie. Iată zodia care astăzi dă lovitura pe plan personal

Iata horoscopul zilei de azi, marti 23 noiembrie 2021. Pe masura ce Luna se aliniaza cu Neptun cel nebulos, aceasta este o zi in care sa visezi cu ochii deschisi. Da-i voie imaginatiei tale sa zburde fara limite. Ar putea iesi ceva excelent din aceasta situatie.

22 nov. 2021, 23:35
Horoscop 23 noiembrie. Iată zodia care astăzi dă lovitura pe plan personal

Horoscop zilnic BERBEC (21 martie – 20 aprilie)

Aceasta zi visatoare este croita pe sensibilitatile tale. Iti poate fi greu de focusat pe treburile zilnice cat timp esti asa de prins in fanteziile tale. Mergi inainte si accepta starea visatoare a zilei. Scrie intr-un jurnal sau petrece timp rascolind prin cutii cu amintiri. Vei fi uimit ce vei mai descoperi. Asteapta-te sa petreci ore privind prin carti si caiete vechi si regasind aspecte din copilaria ta.

Horoscopul zilei TAUR (21 aprilie – 21 mai)

Azi esti in varful lumii. Bucura-te de ce vezi ! Esti de neoprit. Prietenii si familia se aliniaza la buna ta dispozitie. Esti generos material si spiritual si pana la finele zilei mai multi oameni iti pot fi sustinatori la aceasta stare de a fi. Incearca sa iti mai domolesti entuziasmul si sa fii mai discret. Este mai bine sa dai mai mult spre mai putini dar valorosi decat mai putin spre mai multi.

Horoscop azi GEMENI (22 mai – 21 iunie)

Azi este o zi pentru odihna si relaxare. Profita de atmosfera ce te pregateste de Sarbatori ca sa te centrezi si sa te focusezi pe ce este important in viata. Ai mers cu viteza mare pana acum si e posibil ca familia sa se simta oarecum neglijata. Petrece timp de calitate cu cei dragi. Lor le e dor de tine si se vor bucura de compania ta. Alte preocupari vin si pleaca, dar familia este pentru totdeauna.

Horoscop zilnic RAC (22 iunie – 23 iulie)

Exista azi o atmosfera fara griji, aproape copilaroasa, ce si se potriveste de minune. Ai muncit foarte mult in ultimul timp si ai nevoie de relaxare si de putina destresare si eliberare de munca. Este tipul de zi in care sa gonesti cu masina pe un camp deschis, ca stare de spirit si de eliberare. Nu esti singurul care simti asa, este contagios de pozitiv. Fa tot ce poti din acest sentiment placut. Este o zi de joaca nu de munca.

Citiţi continuarea pe sfatulparintilor.