HOROSCOP 24-30 NOIEMBRIE: Bani, dragoste, carieră, sănătate

HOROSCOP 24-30 NOIEMBRIE: RomaniaTV.net vă prezintă previziunile astrale pentru fiecare zodie în parte. 

22 nov. 2014, 22:27
HOROSCOP 24-30 NOIEMBRIE: Bani, dragoste, carieră, sănătate

BERBEC 21.03-20.04: Este momentul potrivit sa va adunati gândurile si sa puneti pe hârtie tot ce vreti sa realizati pâna la sfârsitul anului. V-au ramas cam multe probleme nerezolvate. Acesta este si motivul pentru care va doriti sa deveniti mai eficienti in tot ce faceti. Stabiliti-va si niste standarde mai ridicate ca sa puteti obtine un rezultat pe masura.

TAUR 21.04-21.05: Va bucurati de distractiile la domiciliu, deoarece sunteti dornici sa petreceti cât mai mult timp acasa si sa stati cât mai confortabil. Bucurati-va de hobby-urile care va relaxeaza sau de citit, filme si gatit. Faceti doar ceea ce va place si va veti incarca bateriile pentru perioada solicitanta care urmeaza.

GEMENI 22.05-21.06: Atentia dumneavoastra se concentreaza pe casa, familie si serviciu. Nici nu puteti altfel, deoarece o reuniune apropiata de familie va pune pe jar si va preocupa organizarea impecabila a evenimentului. O gramada de treburi asteapta sa fie terminate si va ocupati de ele doar când considerati ca s-au mai linistit celelalte preocupari.

RAC 22.06-21.07: Sunteti plini de idei stralucite pe care va doriti sa le impartasiti doar cu cei care merita. Unul dintre motivele pentru care nu le divulgati celorlalti poate fi explorarea unei adevarate oportunitati financiare. Ati putea sa va sporiti câstigurile, insa nu trebuie sa le risipiti pe cadouri prea multe sau pe nimicuri nefolositoare.

LEU 22.07-22.08: Acum este vremea prielnica reinnoirii garderobei sau schimbarii look-ului. Starea de spirit excelenta de care dispuneti va indeamna spre noi schimbari si lumina pe care doriti sa o proiectati in jur este una stralucitoare. Inainte de a porni la cumparaturi faceti un bilant al veniturilor ca sa nu aveti surprize mai târziu.

FECIOARA 23.08-22.09: Norocul va zâmbeste indraznet si trebuie sa profitati de acest moment. Daca nu v-ati facut prea multe iluzii s-ar putea chiar sa incepeti o noua relatie. Erati de prea multa vreme in asteptare. Iata ca acum o schimbare in viata sentimentala sau la serviciu va da noi motive ca sa visati.

BALANTA 23.09-22.10: Acum aveti ragazul necesar sa va faceti noi proiecte, dar si sa gasiti solutii astfel incât sa va optimizati munca si programul, care este cam incarcat. Aveti multe de terminat si tot atât de multe proiecte ce asteapta pe lista. Nu va grabiti sa le incepeti pe toate, pentru ca nu veti reusi sa terminati nimic la timp.

SCORPION 23.10-21.11: Invitatiile primite in ultima perioada va duc cu gândul ca prea multa lume si-ar dori sa va vada si sa va tina aproape. Daca acceptati acest lucru si va lasati purtati de val, veti constata ca o gramada de prieteni adevarati nu va pacalesc atunci când va marturisesc ca tin la dumneavoastra. Totul este sa ii credeti!

SAGETATOR 22.11-21.12: Nu sunteti convinsi ca ati luat-o in directia in care vreti sa mergeti. Parca totul se incâlceste si nu vedeti prea limpede iesirea cea buna. Este necesara o planificare a viitorului pentru a preintâmpina esecurile si dezamagirile ce le preced.

CAPRICORN 22.12-19.01: Parca dintr-odata sunteti mai dornici de a calatori si de a explora mai mult lumea ce va inconjoara. Bine ati face daca v-ati inscrie la un curs sau ati studia mai aprofundat ce va intereseaza. Satisfaceti-va dorinta de aventura si oferiti-va sansa de a invata ceva nou si interesant.

VARSATOR 20.01-18.02: Relatiile vor fi puternic transformate pentru o scurta perioada, chiar daca va impuneti cu mai putin entuziasm. Nici discutiile in contradictoriu, nici cele mieroase nu va pun intr-o lumina favorabila in ochii membrilor familiei dumneavoastra. Fiti scurti, concisi si la obiect!

PESTI 19.02-20.03: Prietenii si afacerile se afla in topul preocuparilor, iar ca o relatie sa fie de succes ar trebui sa fiti la fel de buni ca partenerii. Sursa dumneavoastra de energie, Soarele, este cam zgârcit in aceasta perioada si asta va determina sa simtiti nevoia de mai mult somn. Respectati odihna si veti face fata stresului acumulat.