HOROSCOP 24-30 OCTOMBRIE: Ce ţi-au rezervat astrele

HOROSCOP: Descoperă ce-ți rezervă horoscopul în perioada 24 - 30 octombrie.

24 oct. 2014, 08:45
HOROSCOP 24-30 OCTOMBRIE: Ce ţi-au rezervat astrele

BERBEC

Depun eforturi să îşi ajute amicii prin orice mijloace. Unele se decid cu greu să plece în străinătate, altele vor să se implice neapărat în politică. Discuţiile interminabile cu familia măresc rata de stres, însă vă remontaţi cu fiecare şansă financiară care apare. Şefii vă critică fantezia excesivă.

ZODIA NOROCOASĂ – TAUR

Aceste native ştiu ce vor şi chiar primesc, în acest interval, fără să pretindă ceva. Banii îi vor câştiga aproape numai din munca proprie, dar cel puţin nu vor mai face eforturi colosale. Cele mai norocoase vor fi cele care dispun de depozite bancare, deoarece vor avea surprize foarte plăcute în urma unor decizii financiare mai vechi. Unele vor primi (sau măcar vor clarifica) nişte moşteniri importante. Cele mai multe vor călători fie în interes de serviciu, fie în luna de miere. Celibatarele îl pot întâlni pe alesul inimii într-o deplasare. Cu siguranţă, este cea mai bună perioadă pentru a fi promovate, însă pentru cele care au copii vor apărea şi unele „încercări” ale sorţii, în sensul unei despărţiri de familie din cauza programului supraîncărcat.

GEMENI

Admiratorii nu le dau pace acestor native ce vor mai mult decât au, în circumstanţe care oricum scot în evidenţă un formidabil noroc. Dragoste multă şi bani prea puţini! Foarte sensibile în continuare, dar şi prea senzuale, trăiţi clipe de vis, acasă ori pe coclauri, alături de persoana iubită acum.

RAC

Mai independente, nativele tinere rup relaţii consacrate de iubire, iar cele mature se implică în activităţi în care nu acceptă decât parteneri străini. Nu aveţi cum să cereţi o creştere a salariului, fiind bine plătite, dar cheltuielile depăşesc mult veniturile, mai ales în cazul celor ce au copii.

LEU

Aveţi prea multe încurcături financiare pentru a scăpa de starea permanentă de nesiguranţă. Nemulţumirile se răsfrâng şi asupra persoanei iubite. Cele ce călătoresc trăiesc poveşti de iubire, dar şi cele rămase acasă sunt asaltate de persoane care le curtează intens, prin „mijloace” neconvenţionale.

FECIOARĂ

Situaţia financiară nu e încurajatoare, aşa că vor face orice pentru a mai avea un job. Unele îşi transformă moştenirile în bani lichizi, altele muncesc pe rupte. E posibil să stabiliţi parteneriate de afaceri în care să implicaţi prieteni ori rude. Scăpaţi de facturi şi mai ajutaţi câteva persoane.

BALANŢĂ

Unele native călătoresc fără griji prea multe, iar altele muncesc aproape non stop pentru a acoperi toate datoriile făcute luna trecută. Decise să se impună cu orice preţ în plan sentimental şi profesional, vor apela la mijloace neconvenţionale, cam uşor de contracarat. Cheltuieli pentru călătorii.

Citeşte mai mult pe clickpentrufemei.ro


loading...
Partenerii noștri