Horoscop 24 aprilie 2015: Ce ţi-au rezervat astrele pentru vineri

Horoscop 24 aprilie 2015: Vezi ce iti rezerva astrele!

24 apr. 2015, 05:26
Horoscop 24 aprilie 2015: Ce ţi-au rezervat astrele pentru vineri

Horoscop 24 aprilie 2015 – Berbec
Pentru a avea o zi eficienta, alege cu grija anturajul in care lucrezi astazi, pentru ca nu esti in cea mai buna forma emotionala si absorbi imediat energiile negative din jur. Daca atragi alaturi de tine pesimisti, depresivi, oameni care se lamenteaza la orice nimic, te vor influenta si pe tine si te vor trage in jos. Tu esti cel care ii poate ridica si pe ei, esti carligul de care se agata cei tristi sau nemultumiti, dar nu trebuie sa-ti asumi si responsabilitatea problemelor lor, altfel abia asteapta sa ti le arunce pe toate in carca. Ajuta-i cu un sfat detasat, dar nu face nimic in locul lor si, mai ales, nu te lasa coplesit de necazurile altora.

Horoscop 24 aprilie 2015 – Taur
Pana si iubirea se invata, ca atare nu considera ca stii exact cum sa-ti exprimi sentimentele. Inca mai experimentezi diverse tipuri de emotii: si iubirea neconditionata, si iubirea pura, si iubirea interesata, toate fac parte din experienta ta de viata, deci nu trebuie sa spui ca, daca ai pe cineva alaturi de tine, deja esti un expert in amor. Persoana iubita iti ofera intotdeauna noi si noi provocari din care mai adaugi o caramida la ceea ce devii zi de zi. Si azi mai primesti o lectie excelenta despre cum sa primesti iubirea de la celalalt, deci nu te sfii sa intrebi mai multe daca nu intelegi bine cursul la care esti elev.

Horoscop 24 aprilie 2015 – Gemeni
E momentul tau de glorie cand te poti afirma usor prin ceea ce reprezinti. De fapt, esti la capatul unui proces indelungat de perfectionare, la finalul unui curs, la culegerea roadelor unui efort indelungat, si esti mandru de tine. Daca tot esti atat de multumit de tine, fa un pas in fata si arata ce stii, la ce esti cel mai bun, care iti este valoarea, pentru a descoperi si altii cine esti si ce poti. Meriti felicitari si laude, ca atare lasa modestia deoparte si accepta faptul ca esti cel mai bun. Nu te culca insa pe laurii victoriei, ci continua-ti drumul spre desavarsire, pentru ca poti si mai bine de atat. Tinteste si mai sus!

Horoscop 24 aprilie 2015 – Rac
Joci un rol important intr-un proiect de care depind si altii. Iti dai seama ce responsabilitate imensa porti pe umeri si faci tot ce poti ca sa nu-i dezamagesti. Esti in pozitia de creator, de strateg, de invatator pentru altii, pentru ca lumea presupune ca tu detii deja toate informatiile de a ajunge la succes si te urmeaza intocmai. Da, poate esti cel mai potrivit pentru ceea ce se petrece acum, dar trebuie sa recunosti ca, desi esti in fruntea plutonului, si tu mai inveti inca din mers. Recunosti ca nu le stii sau nu le poti tu chiar pe toate, ci chiar si asa mai ai inca surprize de transformat in experienta!

Citeşte continuarea pe revista TEO