Horoscop 24 aprilie 2022. Contextul astral îi aduce unei zodii un blocaj fără prea multe portiţe de ieşire

Sextilul dintre Mercur si Neptun combina puterea intelectuala (Mercur) cu intuitia si imaginatia (Neptun) intr-o maniera ideala.

23 apr. 2022, 21:43
Horoscop 24 aprilie 2022. Contextul astral îi aduce unei zodii un blocaj fără prea multe portiţe de ieşire

Horoscop 24 aprilie 2022. Merita sa te opresti putin si sa fii atent la gandurile tale, la idei si la sperante.

Horoscop 24 aprilie 2022 BERBEC (21 martie – 20 aprilie)

Dupa cateva saptamani cam stresante, privesti inainte spre urmatoarea ta vacanta. Poate te gandesti la o calatorie cu avionul pe care o ai deja planificata sau pe care intentionezi acum sa o planifici. Lasa-te purtat de aceasta stare. Nu e nimic rau sa visezi, mai ales ca e o zi in care e bine sa actionezi cat mai prudent si minimal.

Horoscop 24 aprilie 2022 TAUR (21 aprilie – 21 mai)

Ai putea avea o stare ca de blocaj pe mai multe parti azi, fara mari portite de iesire. Exista unele forte puternice care par a actiona de asa natura incat sa te simti tu responsabil pentru o anumita tevatura ce a aparut in viata ta. Tine minte cand vine vorba de parteneriate cu altii, ca e nevoie de doi oameni ca sa faca sau sa strice o situatie. Nu da vina pe tine pentru totul, este chiar total contraproductiv.

Citeste si Un cunoscut astrolog a prezis data exactă la care Ucraina se va elibera de sub ruşi. Se va întâmpla în timpul unei eclipse de soare

Horoscop 24 aprilie 2022 GEMENI (22 mai – 21 iunie)

Poti avea o stare cam cu capul in nori azi si deja sa te visezi in urmatoarea vacanta. Poate te gandesti la o lunga calatorie cu avionul intr-o alta tara. Ia in calcul multe optiuni azi pe care ti se sugereaza imaginatia. Nu este insa o zi potrivita pentru o decizie finala. Cerintele tale spirituale sunt inalte si imaginatia zboara la cote ridicate, desi te-ai putea simti cam agitat fizic ca sa faci orice in aceasta privinta.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR.RO.

Citeste si Un astrolog celebru a prezis cum se va termina războiul din Ucraina. Luna Neagră şi Marte definesc deznodământul luptelor