Horoscop 24 decembrie 2020. E timpul să faci curățenie în viața ta. O discuție sinceră te va ajuta să rezolvi o situație dificilă

Horoscop 24 decembrie 2020. Mercur face cuadratura cu micutul vindecator Chiron si e vremea sa faci curatenie. Poarta acea discutie cinstita, de la inima la inima, care te va ajuta sa rezolvi cu maturitate o situatie.

23 dec. 2020, 23:24
Horoscop 24 decembrie 2020. E timpul să faci curățenie în viața ta. O discuție sinceră te va ajuta să rezolvi o situație dificilă
Horoscop 24 decembrie 2020

Horoscop 24 decembrie 2020. Poate ca inca mai doare ceva, dar fiecare are partea lui de dreptate. Elimina decalajul aparut caci un nou an cu lectiile lui este la orizont!

Citeste in continuare horoscopul zilei si sa ai o zi traita cu credinta, incredere in tine, in viata si iubire!

Horoscop 24 decembrie 2020 BERBEC (21 martie – 20 aprilie)

A fi atent poate sa iti para cam dificil azi deci nu e o zi ideala sa citesti ceva complex sau sa te uiti la un film complicat subtitrat. Mintea ta merge intr-un milion de directii diferite, iar focusarea pe un singur aspect merge mai greu. Numere, cifre, nume pot fi greu de retinut – putina informatie din exterior va fi absorbita in capsorul acela minunat al tau. Este un efort prea mare sa gandesti la idei fabuloase acum. Incearca sa iti ponderezi ritmul mental cu pauze dese si relaxante.

Horoscop 24 decembrie 2020 TAUR (21 aprilie – 21 mai)

Posibil ca deja sa fii plictisit cu faza preliminara a unui mare plan, iar azi este ziua in care sa faci un mare pas inainte. Cauta idei noi, inovatoare care te pot ajuta sa mergi in etapa urmatoare si nu te teme sa te expui unor situatii nefamiliare. Gandirea independenta este una din abilitatile tale cele mai bune, chiar daca nu ai mai folosit-o de ceva timp. Energia spontaneitatii va fi revigoranta azi.

Horoscop 24 decembrie 2020 GEMENI (22 mai – 21 iunie)

O portie mare de creativitate te va izbi azi, deci fii pregatit sa profiti de pe urma ei. Tine cu tine un jurnal si un pix ca sa iti poti nota ideile geniale. Este inceputul unei perioade foarte productive plina de experimente, provocari educationale si oportunitati de dezvoltare de sine. Nu elimina imediat orice idee pe care o ai azi, chiar daca crezi ca e o prostie. Rezista impulsului de a te autocenzura.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR.RO.

Horoscop dragoste 24 decembrie 2020. Ierti sau trebuie sa fii iertat?

Iata horoscopul zilnic dragoste pentru azi, JOI 24 DECEMBRIE 2020. Mercur face cuadratura cu micutul asteroid Chiron. E vreme de vindecare! E vremea sa renunti la resentimente si sa vorbesti despre iertare. Pe cine trebuie sa ierti, pe cine trebuie sa rogi sa te ierte? E ajunul Craciunului! Bucura-te in liniste de el!

Iata un nou mesaj de la astre pentru fiecare zodie:

Horoscop dragoste 24 decembrie 2020 BERBEC (21 martie – 19 aprilie)

Partenerul te iubeste si te respecta, ceea ce te face fericit, desi uneori te simti copesit. In aceasta situatie ar trebui sa-i spui ca sunt momente in care simti nevoie sa petreci timp de unul singur. Este absolut norma ca o persoana sa doreasca sa ramana singur cu gandurile sale. Nu ti-ai gasit inca jumatatea? Sfatul este sa fii un pic mai pretentios cand alegi ceva astfel incat sa nu pierzi timpul in zadar.

Horoscop dragoste 24 decembrie 2020 TAUR (20 aprilie – 20 mai)

Cand este vorba despre dragoste, doresti sa-i impartasesti totul partenerului de cuplu, insa vei fi oprit din cauza circumstantelor pe care nu le poti controla. Incearca sa nu faci prea multe promisiuni. Mai bine profita la maximum de tot ce iti ofera ziua de azi. Daca esti singur, nu-ti irosi energia pe flirturi nesemnificative care nu au nicio finalitate. Mai bine te concentrezi pe un singur scop, unul care sa merite.

Horoscop dragoste 24 decembrie 2020 GEMENI (21 mai – 20 iunie)

Atat partenerul cat si prietenii au nevoie de ajutorul tau. Si cum vrei sa ajuti pe toata lumea trebuie sa-ti gestionezi foarte bine timpul. Daca nu esti intr-o relatie serioara, asigura-te ca persoana pe care ai pus ochii iti impartaseste sentimentele. In acest fel, vei evita sa treci prin unele momente jenante.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR.RO.