Horoscop 24 decembrie 2022. Contextul astral al zilei ne sprijină să ieşim din zona de confort şi să explorăm locuri şi situaţii de care până acum ne-a fost frică

Luna va face o pereche de conjunctii fericite, mai intai cu luxoasa Venus, apoi cu Mercur cel mental, oferindu-ne o multime de lucruri bune pe care sa ne concentram.

23 dec. 2022, 23:48
Horoscop 24 decembrie 2022. Contextul astral al zilei ne sprijină să ieşim din zona de confort şi să explorăm locuri şi situaţii de care până acum ne-a fost frică

Horoscop 24 decembrie 2022. Mercur va ajunge apoi la sextil cu magicul Neptun, motivandu-ne sa privim dincolo de evident si sa vedem posibilitatile inerente ale universului. O conexiune lunara finala cu alchimistul Pluto ne incurajeaza sa ne suflecam manecile si sa profitam la maximum de ceea ce urmeaza.

Horoscop 24 decembrie 2022 BERBEC

Zilele urmatoare pot fi un bun moment de a te gandi serios la resursele variate pe care le ai la dispozitie, iar asta nu se refera numai la bani. Exista talente si abilitati care sunt fie naturale, fie au fost dezvoltate de tine de-a lungul anilor. Experiente cheie te-au invatat rabdarea si alte calitati de valoare, iar toate acestea te ajuta sa impresionezi o persoana potrivita.

Citeste si Zodiac chinezesc de weekend. Un câştig neaşteptat vine chiar la sfârştul săptămânii

Horoscop 24 decembrie 2022 TAUR

Cautarea fericirii te poate inspira sa te reconectezi cu cineva care a avut o influenta pozitiva asupra ta in trecut. Poate ca a fi in compania sa a avut un efect tonic asupra ta sau te-a invatat lucruri ce te-au ajutat sa navighezi cu mai multa incredere prin experiente cheie ale vietii. Acum poate fi o oportunitate sa va reconectati la prietenia aceasta si sa va vedeti mai mult.

Horoscop 24 decembrie 2022 GEMENI

Fii atent la al saselea simti pe care il ai in caz ca vorbele cuiva nu iti suna drept adevar pentru tine. Daca ceva nu se simte ca fiind in regula, este nevoie sa explorezi ca sa vezi de ce. Detectivul tau interior poate gasi acum mai multe din motivele pentru care o persoana draga spune ceea ce spune.

Dupa ce gasesti o explicatie solida, conecteaza-te prin inima ta la iubire fata de aceasta persoana, pentru a intari sau reface relatia.

Citeste si Care sunt cele trei zodii care vor avea succes pe toate planurile în 2023! Află daca te numeri printre norocoși

Horoscop 24 decembrie 2022 RAC

Gratie tranzitului Lunii, vei avea o ambianta foarte placuta in aceste zile. Iti poate fi usor sa ai incredere in altii si ei in tine, iar unele conversatii pot aduce apropiere profunda daca esti dispus sa iti lasi sufletul deschis.

Totodata, te-ai putea pierde intr-o discutie care te duce spre fantezii dragi din visele tale.

Restul zodiilor, pe www.sfatulparintilor.ro