Horoscop 24 iulie 2022. Evenimente neprevăzute vă pot da complet programul peste cap. E momentul să luaţi distanţă de persoanele toxice

Unii nativi nici nu vor simţi că este duminică. Vor fi atâtea evenimente, multe dintre ele neprevăzute, încât nu vor şti cum să se împartă ca să le facă pe toate. O zi plină de surprize pentru Berbeci, Gemeni şi Scorpioni şi plină de provocări pentru Raci, Lei şi Vărsători.

23 iul. 2022, 13:13
Horoscop 24 iulie 2022. Evenimente neprevăzute vă pot da complet programul peste cap. E momentul să luaţi distanţă de persoanele toxice

Horoscop 24 iulie 2022 BERBEC

Astăzi, există riscul să apară unele evenimente neprevăzute care să vă dea complet programul peste cap. O rudă s-ar putea confrunta cu probleme de sănătate şi s-ar putea să fie nevoie de ajutorul vostru. Se întrevăd multe drumuri scurte de făcut şi cheltuieli neplanificate. Vă puteţi baza pe sprijinul financiar al celor apropiaţi, sigur vă vor întinde o mână de ajutor.

Horoscop 24 iulie 2022 TAUR

Astrele vă recomandă să începeţi să acordaţi mai multă atenţie stilului alimentar. Dacă aţi exagerat în ultima perioadă sau dacă aţi tot făcut asocieri alimentare nepotrivite, astăzi începeţi să resimţiţi efectele. Este un moment bun să renunţaţi la haosul din alimentaţie şi să vă reconsideraţi stilul alimentar, cel puţin în următoarele săptămâni.

Horoscop 24 iulie 2022 GEMENI

Contextul astral va fi mai mult decât favorabil pentru voi. Veţi avea acces mult mai uşor la persoane care dețin puterea de decizie. Sau aţi putea veni chiar voi cu propuneri de nerefuzat şi să obţineţi sprijinul acestor persoane influente.

Citeste si Horoscop: 3 zodii vor fi foarte norocoase până în 2030, se pot îmbogăţi

Horoscop 24 iulie 2022 RAC

Este momentul să luaţi distanţă de acele persoane toxice din grupul vostru de prieteni sau poate chiar din familie. Acest spirit narcisist nu face decât să vă tragă în jos şi să vă facă să vă pierdeţi încrederea în voi. Ştiţi sigur despre cine este vorba! Acea persoană în preajma căreia simţiţi maximum de disconfort.

Horoscop 24 iulie LEU

Contrastul dintre dispoziţiile voastre va fi foarte accentuat, asta deoarece vă lăsaţi în voia emoţiilor, nu le puteţi gestiona cum trebuie. Fie sunteţi super-veseli, fie, la scurt timp, picaţi în butoiul cu melancolie. V-ar prinde bine câteva ore, dacă nu chiar zile, petrecute în singurătate. Să fiţi doar voi cu voi şi să vă lămuriţi asupra lucrurilor care stau în spatele acestor schimbări bruşte de dispoziţie.

Horoscop 24 iulie 2022 FECIOARĂ

Sănătatea vă joacă ceva feste, mai ales în a doua parte a zilei. Totuşi, nu este cazul să vă îngrijoraţi. Cu puţin regim şi cu un tratament uşor totul se poate rezolva. Odihna va juca un rol esenţial în punerea voastră pe picioare.

Horoscop 24 iulie 2022 BALANŢĂ

Veţi găsi, în sfârșit, puterea de a renunţa la o relaţie care vă provoacă numai suferință. Poate fi vorba despre relaţia de cuplu sau despre relaţia cu prietenii. Realizaţi, într-un final, că nu aţi fost respectaţi, aţi fost constant umiliţi şi nu mai sunteţi dispuşi să continuaţi în această direcţie, oricât de greu v-ar fi să luaţi această decizie radicală.

Horoscopul zilei 24 iulie 2022 SCORPION

O problemă de sănătate, nu foarte gravă din fericire, vă dă peste cap programul întregii zile. Profitaţi de acest moment şi odihnişi-vă, treburile pot aştepta până mâine. După-amiază, s-ar putea să aflaţi că urmează să încasaţi nişte bani. Totuşi, nu vă faceţi planuri cu ei până nu-i aveţi în mână.

Citeste si Top 4 zodii cu cel mai dezvoltat simţ al umorului. E imposibil să fii sobru în preajma lor

Horoscop 24 iulie 2022 SĂGETĂTOR

Atât de mult entuziasm va fi azi în acțiunile voastre. Veți vrea să vă distraţi aşa cum nu aţi mai făcut-o de ceva vreme. Vă vine parcă să-i îmbrățișați pe toţi şi să le spuneţi tuturor vorbe frumoase. Puteţi organiza chiar la voi acasă o mini-petrecere, vă va prinde extraordinar de bine după o perioadă destul de încărcată.

Horoscop 24 iulie 2022 CAPRICORN

O problemă la serviciu vă dă mari bătăi de cap chiar şi în weekend. Aveţi tendinţa să vă vărsaţi nervii pe cei din jur, mai ales pe partenerul de viaţă. Înţelept ar fi să nu o faceţi, ci, mai degrabă, să îi solicitaţi ajutorul. Fiind din afara problemei, v-ar putea da nişte idei extraordinare, care chiar să vă ajute să depistaţi cauza problemei.

Horoscop 24 iulie 2022 VĂRSĂTOR

Ar fi minunat să fiţi mai atenți la lucrurile din jurul vostru. Există șanse mari să puteţi prinde din zbor o idee mai mult decât excelentă, care vă va ajuta să ajungeţi la schimbarea dorită pe plan profesional. Această idee poate fi chiar generatoare de venituri însemnate.

Horoscop 24 iulie 2022 PEŞTI

Fiţi mai încrezători în instinctele voastre și nu vă risipiţi energia pe lucruri neimportante. Veți avea idei despre cum să faceți mai mulţi bani, dar mare grijă în cine vă încredeți astăzi.