Horoscop 24 mai 2014: Ce vă rezervă astrele pentru prima zi de weekend

Horoscop 24 mai 2014: Sfârşit de săptămână interesant pentru fiecare zodie. 

23 mai 2014, 10:51
Horoscop 24 mai 2014: Ce vă rezervă astrele pentru prima zi de weekend

Horoscop 24 mai 2014 – Berbec

Te simti bine in casa ta, care iti ofera tot ce ai nevoie: liniste, armonie, confort, frumusete. Ai investit mult in atmosfera aceasta placuta si calda, si nimic nu ti se pare mai minunat decat sa te intorci acasa dupa o zi stresanta. Acolo, intre peretii locuintei tale, e universul tau intim in care te simti liber, fara griji, unde iti reincarci bateriile si unde oferi la randul tau tot ce ai mai bun in tine. Lasa toate problemele la usa, pentru ca nu are rost sa te eliberezi de stres pe seama celor din familie, chiar daca ei te-ar intelege cel mai bine.

Horoscop 24 mai 2014 – Taur

Stai un pic si asculta semnalele pe care organismul tau ti le transmite pe cai subtile, pentru ca ai multe de aflat din aceasta trecere in revista. Vei primi din interiorul tau confirmari ca esti sanatos, idei salvatoare sau stimulente bine cantarite sa le faci pe toate asa cum se cuvine. Parca ceva din adancul tau te trage de maneca si iti ofera energie atat cat e nevoie, pentru a nu strica, din exces de zel, tot ce ai construit. Nici tie nu-ti vine a crede ca poti fi atat de cumpatat si de calculat in tot ce faci, pentru ca altadata te-ai fi aprins mult mai tare. Toate dimensiunile eului tau (fizic, psihic, mental, spiritual) conlucreaza perfect pentru a instala echilibrul in viata ta. Nu da peste cap aceasta benefica armonie!

Horoscop 24 mai 2014 – Gemeni

Chiar daca unele vise nu s-au implinit atunci cand ai vrut tu, ele nu inseamna ca s-au destramat si nu mai exista, ci isi asteapta randul pentru a se materializa in alte vremuri. Adu-ti aminte de planurile pe care le-ai abandonat candva, in momente in care nu erau intrunite conditiile optime ca ele sa devina realitate si readu-le la lumina. Ajunge doar sa le mai treci din cand in cand in revista pentru a-ti aduce aminte de ele. Intre timp, ai mai acumulat ani, experienta si informatii care ar putea fi folosite in scopul pierdut pe parcurs, si, intr-o zi, vei ajunge acolo unde visezi! Daca n-a mers acum un an sau doi, poate merge mult mai bine acum!

Horoscop 24 mai 2014 – Rac

De ce tot stai si invarti lucrurile pe toate partile cu atata inversunare? Uneori lucrurile sunt mai banale decat par, dar tu le complici prin aceste analize la sange in care pot iesi la iveala si detalii care nici nu exista. Cu cat sapi mai adanc, cu atat gasesti mai multe motive de ingrijorare, ca atare priveste un pic mai detasat si mai lejer situatia, pentru ca nu conteaza acum ce se ascunde dincolo de aparente. Problema e mult mai simpla decat crezi si ar trebui s-o lasi sa treaca de la sine, decat s-o judeci atata!

Horoscop 24 mai 2014 – Leu

Chiar daca te mai indoiesti uneori de puterile tale, chiar daca ai in jur oameni care te trag inapoi si nu te lasa sa te manifesti asa cum ai dori, tu fa un pas in fata si spune cu tarie ca se poate! Nu te lasa influentat de zvonuri negative, de barfe inutile sau judecati rautacioase, pentru ca nimeni nu te cunoaste mai bine ca tine insuti! Daca tu spui ca e posibil ceea ce vrei, asa va fi, deci nu asculta ce zice lumea! Unii iti pun bete in roate doar din invidie sau din rautate, pentru ca nu pot accepta faptul ca altii au succes, iar tu, azi, esti dintre aceea care transforma in aur tot ce ating!

Horoscop 24 mai 2014 – Fecioara

Preferi putina izolare in casa ta, pentru ca acolo te simti cel mai bine. Nicaieri nu-i mai bine ca acasa, se vede ca te relaxezi total atunci daca iti permiti cateva minute de totala liniste in care sa stai de vorba cu tine insuti, sa dormi, sa citesti, sa meditezi. Iubesti intimitatea si, chiar daca nu e nimeni in jurul tau sa-ti tina companie, nu-ti displace situatia, pentru ca aveai nevoie de aceasta detasare de galagia cotidiana. Aproape ca o rupi cu exteriorul, tragi draperiile si nu mai raspunzi la telefoane, dar e alegerea ta!

Horoscop 24 mai 2014 – Balanta

Ceea ce faci zi de zi pentru cei dragi tie devine investitia cu care contribui la reusita relatiei voastre. Daruiesti fara a pretinde nimic in schimb, esti oricand gata sa sari in ajutorul celor pe care ii iubesti si daruiesti tot ce are sufletul tau mai bun doar pentru a-i vedea pe ei fericiti, esti convins ca si ei ar face la fel pentru tine, de aceea te implici trup si suflet. Nimeni nu profita de celalalt, aici, ci e vorba de un schimb reciproc si echitabil de sprijin, incurajari si iubire, din care fiecare isi extrage energia pentru ce va urma.

Horoscop 24 mai 2014 – Scorpion

Nu poti primi de la viata tot ce iti doresti exact atunci cand crezi tu ca meriti, ci mai sunt si esecuri pe parcurs, si sacrificii de facut, si situatii defavorabile in care simti ca pierzi, pierzi, pierzi… Toate acestea vor conta la un moment dat si, dupa ce tot ai dat si ai platit, vei incepe sa si primesti! Nu te crampona de un moment in care faci, iar, compromisuri, ci mergi mai departe cu incredere ca rasplata ta nu e departe. Esti pe drumul cel bun spre implinirea unui vis, cand nu va mai conta pretul platit pana aici, ci doar profitul obtinut!

Horoscop 24 mai 2014 – Sagetator

Privesti spre etapele urmatoare ale unui proiect cu mult interes, deschis la orice oportunitate care s-ar putea ivi de la fiecare pas pe care-l faci. Esti pregatit sa abordezi orice atitudine noua, pentru ca esti constient cat de important este sa accepti schimbarea in functie de conditiile de pe parcurs. Esti foarte dornic sa te ajustezi pe sablonul asteptarilor sau pretentiilor, de aceea nu te vei opune nicio clipa in ceea ce ti se cere, pentru ca doresti prea mult ceea ce se prefigureaza la capat si stii ca, daca o tii doar pe a ta, nu vei obtine!

Horoscop 24 mai 2014 – Capricorn

Amintirile neplacute pe care le tot cari dupa tine nu te ajuta sa evoluezi, ca atare, pentru a te descatusa de balastul emotional de care nu te poti rupe, e nevoie mai intai sa ierti. Sa te ierti pe tine de unele erori comise candva care ti-au patat imaginea si reputatia. Sa ierti pe altii pentru felul cum te-au judecat sau greselile pe care le-au facut fata de tine. Arata-te dispus sa treci cu vederea aspecte care te dor inca, pentru ca nu poti trece mai departe daca nu te eliberezi de aceste vini care s-au lipit de tine ca o capusa care iti suge toata energia. De tine depinde sa te rupi de ceea ce nu poti ierta sau uita!

Horoscop 24 mai 2014 – Varsator

Opreste-te putin din iuresul in care iti desfasori activitatea, pentru ca aceasta graba continua, tot acest stres in care esti captiv te fac sa nu vezi lucrurile frumoase care te inconjoara. Nu te mai agita atat, fa o mica pauza sa mai respiri si tu, pentru ca esti prins intr-un carusel care te ameteste, pur si simplu. O zi de detasare, de liniste, de repaus sau de refugiu din furtuna de evenimente in care esti prins te-ar putea ajuta sa vezi viata dintr-o alta perspectiva, iar solutiile la problemele care te preocupa se vor ivi mult mai repede. Apasa butonul stop pentru o zi!

Horoscop 24 mai 2014 – Pesti

Stai cu urechile palnie la tot ce auzi azi, pentru ca ai putea primi o informatie de milioane care te poate scoate din impas. E o lectie de viata pe care cineva drag ti-o ofera pe gratis, ca atare trebuie s-o prinzi din zbor cu entuziasm si incredere, pentru ca mai devreme sau mai tarziu, se va dovedi a fi esentiala in procesul anumitor evenimente in care esti direct implicat. Tine minte ce afli azi de la cei cu care intri in contact, pentru ca sunt vesti interesante sau sfaturi folositoare, pe care, candva, si tu le vei transmite mai departe. Datorita acestui pont, lucrurile se simplifica semnificativ in calea ta.