Horoscop 24 martie 2015: Ce îţi rezervă astrele

Horoscop 24 martie 2015. Află care sunt previziunile astrale pentru toate zodiile.

23 mart. 2015, 12:47
Horoscop 24 martie 2015: Ce îţi rezervă astrele

Horoscop 24 martie 2015 – Berbec

Te paste o stare ciudata de emotie pe care nu o poti explica. Practic, s-ar putea sa nu porneasca de la nimic, la urma urmei, dar devine din ce in ce mai puternica si pune stapanire pe mintea ta. Ai senzatia ca ceva se intampla – dar nu stii ce, ca ceva trebuie sa faci – dar nici asta nu stii ce, deci toate temerile tale nu prea au o directie clara. Sunt niste fantome de emotii care pun stapanire pe tine si trebuie sa lupti cu ele din greu! Inlocuieste toate aceste temeri cu multa iubire, cu iubire curata, pura, luminoasa, neconditionata, si iubind la modul universal, fara o tinta anume, vei alunga frica.

Citeşte şi HOROSCOP MARIANA COJOCARU: Unii nativi vor avea parte de multe încercări

Horoscop 24 martie 2015 – Taur

Incearca sa vezi in tot ce ai sau tot ce stii acum perfectiunea, fara sa tot cauti nod in papura. Fii convins ca tot arsenalul tau de resurse e complet, la momentul de fata, ai tot ce-ti trebuie pentru a fi fericit. A visa si mai departe e perfect, asa e, dar nu trebuie sa spui ca nivelul la care esti nu e cel dorit. Esti acolo unde trebuie, multumeste-te cu ceea ce esti, dar, daca tot ai atins un nivel atat de bun, poti avea curajul sa te gandesti deja la etapa urmatoare, la treapta urmatoare, care te duce, pas cu pas, la desavarsire. Doreste-ti mai mult, dar bucura-te cu toata inima si de ceea ce ai obtinut pana aici.

Horoscop 24 martie 2015 – Gemeni

Nu estima gravitatea unei situatii dupa starea ta psihica de acum. In acest moment ai fi tentat sa spui ca ai facut tot ce se putea face, desi sigur se putea si mai mult! Nu trata situatia in care te afli ca pe o povara, pentru ca esti mai capabil decat ai putea crede. Ridica stacheta si mai sus, spune cu incredere pot si mai mult, si ai sa vezi ca ceea ce acum parea a fi o povara greu de dus, dintr-o data pare floare la ureche. Nu te crampona de un obstacol minor, pentru ca, dupa ce il vei depasi cu brio, ai sa razi de cat de simplu a fost. Relaxeaza-te un pic, ia o pauza, ofera-ti o zi de odihna si ai sa vezi ca ceea ce acum pare imposibil, maine vei rezolva fluierand, nu alta!

Horoscop 24 martie 2015 – Rac

Simti nevoia sa vorbesti mai des azi de cele sfinte, despre Dumnezeu, despre rolul pe care l-a jucat divinitatea in tot ce ai realizat pana acum in viata. Si bine faci, pentru ca vine un moment in care poti trece in revista pasii parcursi si descoperi cu recunostinta cat de frumos ai fost sustinut, ca au contribuit o multime de factori ce nu tineau direct de tine, iar acestia nu pot proveni decat de sus. Vrei sa-ti arati multumirea prin gesturi umanitare, oferind si tu ceva din ceea ce ai sau din ceea ce poti face, fiind modul tau de a rasplati tot ce ai primit de la viata. E ofranda ta, darul tau sincer si pur indreptat spre ceruri, dar oferit aici pe pamant, ca semn de multumire si de iubire!

Horoscop 24 martie 2015 – Leu

Daca te simti dat la o parte pe nedrept, incearca sa nu pui la suflet aceasta senzatie, pentru ca faci presupuneri gresite. Nimeni nu are nimic cu tine, nimeni nu te marginalizeaza si nu te trateaza incorect, ca atare nu-i privi pe ceilalti ca si cum ti-ar dori raul. Impresia pe care ti-au format-o poate fi complet eronata si ai putea reactiona anapoda la un cuvant aruncat in vant, la o grimasa nelalocul ei, la o replica neadecvata. Oameni sunt si ei, de ce vrei sa fie perfecti? Ca atare nu te gandi ca in spatele unor mici semnale s-ar afla intentii urate sau cine stie ce alte atacuri indreptate impotriva ta. Nu face scenarii atat de mari, deoarece nimic nu e asa cum pare!

Citeşte şi Horoscop: Ce trebuie să faci că o persoană să se îndrăgostească de tine în funcţie de zodie

Horoscop 24 martie 2015 – Fecioara

Nu trebuie sa spui la toata lumea ce anume iti doresti tu de la viata, pentru ca nu toti vor intelege visele tale. Continua sa le pastrezi doar pentru tine, in gand, fa-le sa creasca si alimenteaza-te cu noi si noi dorinte. Lasa creativitatea sa inventeze lucruri tot mai mari, pentru ca aici conteaza ce vrei tu, nu ce spun ceilalti. Chiar daca unii spui ca tu traiesti intr-un vis, ai tot dreptul sa-ti cladesti visul asa cum iti place, pentru ca esti convins ca intr-o zi, macar o parte – daca nu total – din aceste planuri marete va deveni realitate. Nu te lasa influentat de cei care iti taie elanul: continua sa creezi!

Citeste mai mult in Revista TEO.