HOROSCOP 24 NOIEMBRIE 2015. Previziuni astrologice pentru ziua de marţi

HOROSCOP 24 NOIEMBRIE 2015. Citiţi ce v-au rezervat astrele pe plan sentimental, în cariera sau familial pentru marţi.

23 nov. 2015, 14:41
HOROSCOP 24 NOIEMBRIE 2015. Previziuni astrologice pentru ziua de marţi

HOROSCOP 24 NOIEMBRIE 2015 ZODIA BERBEC (21 martie – 20 aprilie)
Marinimia sufleteasca de care dai dovada este cu adevarat un exemplu pentru unele persoane ce te criticau in trecut. Le dovedesti ca poti fi un om de o calitate extraordinara si nici macar nu iti asumi vreun merit pentru asta. Primesti cu modestie toate laudele si iti vezi strict de ceea ce trebuie sa faci.

HOROSCOP 24 NOIEMBRIE 2015 ZODIA TAUR (21 aprilie – 21 mai)
Inchei o relatie care nu te mai satisface emotional si pornesti singur pe un nou drum, gata de noi provocari. Decizia ta ii surprinde pe multi insa tu stii cel mai bine ce cauti. Nu scapi prea usor de judecata celor dragi, insa explicatiile pe care le dai sunt extrem de plauzibile.

HOROSCOP 24 NOIEMBRIE 2015 ZODIA GEMENI (22 mai – 21 iunie)
Astazi esti activ in sectorul comunicarii ceea ce este un lucru excelent. Se spun si lucruri de umplutura, dar si lucruri serioase, iar acum totul depinde de tine sa descoperi ceea ce te poate ajuta pe viitor. Tine minte ca zilele in care esti coplesit cu informatii sunt cele in care poti afla lucruri uimitoare.

HOROSCOP 24 NOIEMBRIE 2015 ZODIA RAC (22 iunie – 22 iulie)
Jonglezi bine cu aparentele si spui ceea ce oamenii vor sa auda. Asadar faci orice este nevoie ca sa faci impresie buna, chiar daca asta inseamna sa ascunzi unele aspecte ale personalitatii tale. Totusi ai grija ca nu cumva sa fii prea enigmatic si sa oferi o imagine neconforma cu adevarata persoana caci multi pot fi dezamagiti.

HOROSCOP 24 NOIEMBRIE 2015 ZODIA LEU (23 iulie – 22 august)
Iti place ideea de competitie si ai certitudinea ca acum vei reusi sa invingi pentru ca ai foarte mare incredere in tine si in abilitatile dobandite de-a lungul timpului. Multi considera atitudinea ta aroganta si nu iti dau prea mari sanse de reusita. Ar fi bine sa ramai imun la astfel de influente.

HOROSCOP 24 NOIEMBRIE 2015 ZODIA FECIOARA (23 august – 21 septembrie)
Esti atras ca de un magnet de locurile unde sunt oameni multi si incerci sa legi conversatii cu oricine, doar ca din pacate nu esti pe placul persoanelor pe care le intalnesti. Te suspecteaza de ceva interese ascunse pentru ca pui foarte multe intrebari si zambesti tot timpul. In realitate iti doresti doar sa iti imbunatatesti viata sociala.

HOROSCOP 24 NOIEMBRIE 2015 ZODIA BALANTA (22 septembrie – 22 octombrie)
Desi sunt multe activitati care ti-ar putea oferi confort financiar, tu te mobilizezi greu de parca nu mai stii care iti sunt prioritatile. Nu este de mirare ca multi profita de starea ta de indecizie si te atrag in activitati profitabile pentru ei si paguboase pentru tine. Ai nevoie sa reanalizezi un pic setul de valori dupa care te ghidezi.

HOROSCOP 24 NOIEMBRIE 2015 ZODIA SCORPION (23 octombrie – 21 noiembrie)
Te gandesti ca ar fi cazul sa faci un gest frumos pentru partener, insa la capitolul finante stai destul de rau si grijile te coplesesc. Slabiciunile le ascunzi cat de bine poti de familie care nu stie exact in ce situatie te afli tu de ceva timp si iti cere tot felul de favoruri ce presupun investitii.

HOROSCOP 24 NOIEMBRIE 2015 ZODIA SAGETATOR (22 noiembrie – 21 decembrie)
Esti intimidant pentru persoanele pe care abia le cunosti, iar acest lucru nu te ajuta mai ales daca esti singur si tanjesti dupa o relatie. Lipsa de delicatete este taxata si de prieteni caci se simt de-a dreptul atacati de modul tau incisiv de a vorbi. Parca vezi defectele tuturor mai putin pe ale tale.

HOROSCOP 24 NOIEMBRIE 2015 ZODIA CAPRICORN (22 decembrie – 19 ianuarie)
Astazi esti nevoit sa tii un discurs pentru care te pregatesti de multa vreme si esti sigur ca vorbele vor ajunge acolo unde trebuie pentru ca ai flerul necesar pentru a-i convinge. Ai dreptate sa ai incredere in sine pentru ca impresionezi publicul cu talentul oratoric si primesti foarte multa admiratie din partea celor din jur.

HOROSCOP 24 NOIEMBRIE 2015 ZODIA VARSATOR (20 ianuarie – 18 februarie)
Insufli incredere unor persoane din jurul tau si acest lucru iti aduce si tie beneficii. Se poate spune ca esti un mic oportunist, insa nu ai intentii rele. Spre seara poti pune la punct un plan financiar impreuna cu partenerul de cuplu care este la fel de interesat de castiguri rapide.

HOROSCOP 24 NOIEMBRIE 2015 ZODIA PESTI (19 februarie – 20 martie)
Familia ti se poate parea astazi ca vrea sa iti controleze toate activitatile si de aceea refuzi orice sfat din partea lor de parca ti-ar vrea raul. Unii dintre cei din casa chiar vor sa te ajute sa treci mai usor peste o situatie stresanta si totusi te incapatanezi sa treci de unul singur peste ea sperand ca vei gasi solutia potrivita.