Horoscop 24 octombrie 2015. Uite ce îţi rezervă astrele în weekend

Horoscop 24 octombrie 2015: Citiţi ce v-au rezervat astrele la sfârşit de săptămână în funcţie de zodie. 

23 oct. 2015, 12:07
Horoscop 24 octombrie 2015. Uite ce îţi rezervă astrele în weekend

Horoscop 24 octombrie 2015 – Berbec

Nu toate visele se implinesc, dar nici sa aluneci pe panta pesimismul nu e bine! Revino-ti cat mai repede din esecul suferit si accepta ideea ca nu era un vis realizabil, nu era pentru tine, era doar o utopie, o iluzie care nu ar fi facut altceva decat sa-ti consume timpul si resursele, fara a ajunge acolo unde doreai. Uneori e mai bine sa te trezesti repede la realitate, asa cum se intampla azi, pentru ca asa nu vei mai irosi inutil energia, ci ai putea sa o canalizezi deja spre alta directie. Accepta faptul ca era un vis intangibil, si lasa totul in urma, iar dupa ce te vei detasa de senzatia de gol ramas in suflet, vei putea sa-ti canalizezi energia spre alt tel, mult mai bun!

Horoscop 24 octombrie 2015 – Taur

Vorbesti despre viitor cu incredere si optimism, nu numai pentru ca ti se alatura si familia, la fel de entuziasmata de ceea ce se prefigureaza la orizont, ci pentru ca esti sigur ca mergi in directia cea buna trecutul e profesorul tau cel mai bun, pentru ca ceea ce urmeaza sa se intample de maine se bazeaza pe cele deja invatate ieri, si atat timp cat consideri ca ti-ai asumat lectiile trecutului asa cum se cuvine, nu ti-e frica sa pornesti spre viitor cu capul sus. Ai mai trecut prin situatii similare celor conturate acum la orizont, si daca atunci le-ai depasit cu succes, ajunge doar sa repeti reteta si va iesi la fel e bine si acum!

Horoscop 24 octombrie 2015 – Gemeni

Primesti o multime de informatii extrem de utile pentru situatia in care te afli, ca atare, inainte de a-ti exprima si tu punctul de vedere, stai pe loc si asculta. E vremea sa studiezi, sa inveti, sa intrebi, sa primesti raspunsuri, nu e momentul tau sa vorbesti, sa iesi in fata si sa spui ce decizie ai luat, deci acum doar acumuleaza experienta prin tot ce ajunge azi la urechile tale. Da, pe calea auzului ajung azi la tine ponturi de milioane, sfaturi folositoare, idei inspirate, deci stai cu urechile palnie. Chiar si o melodie auzita la radio in masina, o conversatie auzita din intamplare sau un nume prins din zbor au un mesaj de transmis, deci ascute-ti auzul si asculta atent ce trebuie sa afli azi cu orice pret.

Horoscop 24 octombrie 2015 – Rac

Ai un mare plan in minte, dar ceva te retine sa-i dai startul acum, de parca simti ca nu ar fi momentul cel mai potrivit. Poate e bine sa mai lasi un pic lucrurile sa se sedimenteze inainte de a le porni, pentru ca acum, sub imperiul emotiei sau al entuziasmului de la inceput, ai putea scapa ceva din vedere ce va aparea mai tarziu la lumina. Pastreaza acest tonus viu cat mai mult timp posibil, dar totusi mai asteapta cateva zile. Daca nu se va ivi nimic care sa-ti schimbe planurile de acum, vei putea sa pornesti la drum cu acelasi chef, dar cateva zile de asteptare nu strica. Iti mai trece nerabdarea care poate genera erori din prea mare graba!

Horoscop 24 octombrie 2015 – Leu

Spui prea repede imposibil, chiar si fara a incerca sa faci acel lucru care ti se cere acum. Esti intr-un moment ceva mai comod in care nu ai chef de nimic obositor, de aceea refuzi orice invitatie de a participa la o activitate solicitanta. Pacat, ratezi niste rezultate demne de lauda! Ba chiar atunci cand ai mai putina tragere de inima catre ceva, roadele pot fi si mai bune, tocmai pentru ca ti-ai pus ambitia la contributie si ai depasit lenea initiala. Orice ti s-ar cere si, din lene, spui nu, s-ar putea sa fie exact ceea ce ti-ar fi oferit cele mai mari motive de satisfactie, deci ce-ar fi sa lupti cu aceasta confortabila comoditate care te copleseste? Ridica-te si lupta!

Horoscop 24 octombrie 2015 – Fecioara

Iubirea poate fi cel mai bun tratament, cel mai eficient medicament in momentele cand tu sau cel drag nu sunteti in cea mai buna forma fizica sau psihica. Te simti altfel cand iubesti, nici bolile nu mai exista, nici supararile nu se mai resimt, doar pentru ca iubirea te incarca de energie din belsug si se transmite miraculos in tot organismul. Consumi portii imense de iubire de la partenerul tau si devine forta ta vitala, si acelasi lucru ii oferi si tu lui, inapoi, inzecit. Va faceti bine unul altuia prin asemenea gesturi de afectiune deplina, deci poti sa ceri si oferi doze din ce in ce mai mari de iubire! Niciodata nu face rau supradoza si nici nu exista reactii adverse!

Citeşte mai mult pe revista Teo