HOROSCOP 24 SEPTEMBRIE 2017: Urania anunţă că sunt favorizate reuniunile de familie şi treburile gospodăreşti. Previziuni complete

HOROSCOP 24 SEPTEMBRIE 2017: Sextilul format intre Luna si Mercur aduce un plus de energie in plan intelectual si in relatiile sociale. Prin urmare, este de asteptat sa sporeasca randamentul activitatilor care preupun capacitate de concentrare si claritate in gandire.

23 sept. 2017, 11:10
HOROSCOP 24 SEPTEMBRIE 2017: Urania anunţă că sunt favorizate reuniunile de familie şi treburile gospodăreşti. Previziuni complete

HOROSCOP 24 SEPTEMBRIE 2017 Berbec (21 martie – 20 aprilie)

Esti preocupat de segmentul financiar in care esti implicat alaturi de altii. Sfera finantelor este evidentiata in mod deosebit la finalul acestei saptamani. Cu ajutorul unor prieteni vei descoperi variante noi de castig sau de rezolvare a chestiunilor personale care implica cheltuierea unor sume consistente de bani. Insa, indreapta-ti eforturile si spre achitarea facturilor, taxelor sau altor servicii de care beneficiezi in mod curent.

HOROSCOP 24 SEPTEMBRIE 2017 Taur (21 aprilie – 21 mai)

Relatiile parteneriale sunt tensionate datorita principiilor de viata diferite. In actiunile comune cu partenerul de viata sau cei de afaceri, colaboratorii, tu ai dori ca lucrurile sa se desfasoare altfel, conform credintelor si viziunilor tale. Insa, deocamdata este o mare discrepanta intre ceea ce doresti si preconizezi tu pentru lucrul in comun si ceea ce doresc si preconizeaza ceilalti. Accepta si alte opinii sau variante de abordare a situatiilor in care esti implicat.

HOROSCOP 24 SEPTEMBRIE 2017 Gemeni (22 mai – 21 iunie)

Zilele acestea, activitatile de rutina sunt frecvente. Ar fi intelept sa depui eforturi minime, in actiuni care sunt strict necesare. Sanatatea este precara, de aceea ai nevoie de odihna, dieta potrivita, hidratare suficienta si mult somn. Se pare ca esti destul de rigid in mentalitate decamdata si doresti sa faci totul numai cum vrei tu. Astfel, relatiile cu ceilalti devin anoste si exista riscul sa fii marginalizat. Apropie-te de semeni cu inima deschisa!

HOROSCOP 24 SEPTEMBRIE 2017 Rac (22 iunie – 22 iulie)

Capitolul amoros se evidentiaza, pentru ca una iti doresti tu, una planifici pentru vacanta cu cei dragi si cu totul altceva iti ofera acestia. Iar si iar intervin neintelegeri de la bugetul comun. Ceilalti vor sa le achiti cheltuielile, mai ales daca vreti sa plecati undeva impreuna sau sa desfasurati o actiune care presupune cheltuieli comune. Poate ca mai bine ar fi sa te ocupi de un hobby si sa te desprinzi de persoanele care vor doar sa profite de pe urma ta.

HOROSCOP 24 SEPTEMBRIE 2017 Leu (23 iulie – 22 august)

Sunt favorizate reuniunile de familie si treburile gospodaresti. Dar, pentru ca felul tau de a fi este misterios, chair bizar pe alocuri, cei dragi iti pot face tot soiul de reprosuri. De aceea, controleaza-ti reactiile, fii prezent alaturi de ceilalti si implica-te serios in treburile gospodaresti. Exista un risc major de a strica relatii bune. Poti organiza schimbari importante in spatiul in care locuiesti, dar si serate amuzante pentru rude sau vizite in locurile natale.

HOROSCOP 24 SEPTEMBRIE 2017 Fecioara (23 august – 21 septembrie)

Calatoriile pe distante scurte si intalnirile cu persoanele din anturajul apropiat sunt frecvente la finalul acestei saptamani. Pe de alta parte, indatoririle profesionale iti pot rapi mult timp si efort pentru a te ocupa de ele. Organizeaza-ti programul astfel incat sa fii si alaturi de cei dragi implicat in activitati recreative. Cumva o mana nevazuta, de necontrolat, rastoarna situatiile. De aceea fii pregatit in orice moment pentru schimbare.

HOROSCOP 24 SEPTEMBRIE 2017 Balanta (22 septembrie – 22 octombrie)

La sfatul unor prieteni este posibil sa cheltuiesti sume importante de bani. Pe de o parte va trebui sa achiti cursuri, programe de formare profesionala sau sa investesti intr-un proiect profesional ale caror perspective abia se intrezaresc. Ar fi bine sa te gandesti pe indelete la fiecare situatie care presupune cheltuieli. Foarte usor poti cadea prada iluziilor altora. Deocamdata traversam o perioada in care investitiile trebuie sa fie minime.

HOROSCOP 24 SEPTEMBRIE 2017 Scorpion (23 octombrie – 21 noiembrie)

La finalul acestei saptamani ar fi bine sa te relaxezi, sa visezi la planuri noi de viata sau pur si simplu sa taifasuiesti cu cei dragi. Posibil ca trupul sa-ti dea semne de afectiuni ale sistemului renal, asa incat ai grija sa inspiri un aer de buna calitate. Esti inconjurat de multe rude si prieteni apropiati, ceea ce la prima vedere iti poate dauna. Insa, daca ai sa-ti organizezi timpul astfel incat sa ai si momente pentru tine personal, totul va fi minunat.

HOROSCOP 24 SEPTEMBRIE 2017 Săgetător (22 noiembrie – 20 decembrie)

Excelente zile pentru a te ocupa numai de tine, pentru a medita sau pentru a gasi modalitati noi de dezvoltare personala. Totusi se pare ca esti foarte ancorat in materialitatea cotidiana si iti este dificil sa te desprinzi, chiar si pret de cateva momente. Intoarce-ti privirea spre aspectele personale care necesita imbunatatiri, apoi depisteaza si situatiile sau relatiile in care ai putea opera modificari. O dieta de sezon si compania celor dragi te ajuta enorm.

HOROSCOP 24 SEPTEMBRIE 2017 Capricorn (21 decembrie – 19 ianuarie)

Intalnirile cu prietenii sunt foarte indicate in acest weekend, pentru ca pe de o parte este rost de amuzament si distractii, iar pe de alta parte vei afla lucruri interesante si de folos. Exista sanse sa afli despre variante noi de castig dintr-o activitate profesionala. Singurele umbre pot aparea dinspre segmentul financiar. Unii vor dori sa profite de pe urma generozitatii tale, ademenindu-te sa le achiti o consumatie sau sa le imprumuti bani si bunuri.

HOROSCOP 24 SEPTEMBRIE 2017 Vărsător (20 ianuarie – 18 februarie)

Socializarea este activitatea de baza la sfarsitul acestei saptamani. Posibil sa intalnesti personaje noi si sa legi prietenii pe termen lung. Totusi in aparenta relatiile cu ceilalti se desfasoara bine, dar retine ca este doar o aparenta. Exista in umbra un soi de revolta impotriva a tot si toate, nefiind o senzatie permanent constienta. Fii prudent in orice discutie si evita sa-ti iei angajamente, deoarece totul sta sub semnul rasturnarilor de situatie.

HOROSCOP 24 SEPTEMBRIE 2017 Pești (19 februarie – 20 martie)

Sunt zile bune pentru a asimila informatii noi, a-ti imbogati bagajul educational si a te implica in activitati culturale. Insa, gandurile iti vor fi atrase si de partea nevazuta a situatiilor si relatiilor in care esti implicat. Cineva din anturajul prietenilor iti poate oferi informatii