HOROSCOP 24 SEPTEMBRIE: Atenţie la sfaturi!

HOROSCOP 24 SEPTEMBRIE: Ce v-au rezervat astrele pentru joi, în funcţie de zodie. 

24 sept. 2015, 03:20
HOROSCOP 24 SEPTEMBRIE: Atenţie la sfaturi!

Horoscop 24 septembrie 2015 – Berbec

Din dorinta ta de a locui in casa perfecta, azi esti gata sa intorci totul pe dos pentru o curatenie generala. Se stie cat de mult iubesti tu ordinea si igiena, dar parca exagerezi deja. Unii ar spune ca ceea ce faci tu e o renovare totala, pentru ca faci ordine chiar si prin cele mai ascunse unghere. Nu conteaza cat de obosit vei fi la finalul acestor eforturi, ci doar bucuria care ti se va citi pe chip ca ai casa imaculata, exact asa cum iti place tie. Totusi, daca tu esti un atat de mare iubitor de ordine, nu pretinde si de la ceilalti membri ai familiei aceeasi obsesie, pentru ca ei pot fi mai neglijenti, mai comozi, si nu vei reusi sa-i atragi in curatenia ta generala. Ii cicalesti, dar tot degeaba!

Horoscop 24 septembrie 2015 – Taur

Tu ai rabdare, nu ai de ce sa te grabesti sa ajungi la un anumit scop, cat timp ai o garantie certa care te asigura ca vei ajunge la telul cel mare. Esti constient ca lucrurile bune sunt cele care se cladesc lent, tocmai de aceea faci pasi mici dar siguri catre rezultatele scontate. Unii spun ca tu inca visezi, dar nu esti de aceeasi parere, pentru ca tu nu doar visezi, ci chiar faci ceva in acest sens. Construiesti totul cu cap, etapa cu etapa, pana va fi un edificiu solid si trainic, dar nu te lauzi inca. Astepti ca totul sa fie gata si apoi vei arata ce ai realizat!

Horoscop 24 septembrie 2015 – Gemeni

Esti un pic suparat pe corpul tau, pe imaginea ta, pe sanatatea ta, si esti gata sa te critici cu cele mai dure cuvinte, or nu aceasta e atitudinea potrivita. Priveste-ti trupul cu bunatate, cu iubire, cu ingaduinta, pentru ca e locuiesti in el si merita onorat mai mult. Chiar daca e doar un invelis al celui care esti tu cu adevarat, nu-ti chinui trupul cu ceea ce nu-ti face bine, deci incepe sa lucrezi si mental, prin a-ti trimite doar ganduri de iubire fata de corpul tau, cat si fizic, prin a renunta la alimente care nu-ti priesc, la un regim de viata care te oboseste, la factori externi care te consuma. Auto-sugestia poate da roade excelente daca o folosesti constant in beneficiul tau.

Horoscop 24 septembrie 2015 – Rac

Ce sansa apare azi in calea ta! Poate fi vorba de o intalnire care iti poate imbunatati toata ziua! Daca pornesti cu un sentiment de oboseala si apatie, acest om va avea pentru tine exact cuvantul potrivit sau gluma adecvata pentru a-ti readuce zambetul pe buze, perfect pentru o zi de succes! Stai de vorba cu lumea, pentru ca dialogul purtat pe un teren pasnic si amuzant va avea efecte excelente asupra starii tale psihice. Dai randament mai bun daca ai pe cineva alaturi cu care sa discuti si sa te sfatuiesti in permanenta, pentru ca asa nu te simti singur, iar suportul celor care tin la tine conteaza enorm!

Mai multe detalii, pe revista Teo