Horoscop 25-31 mai: Află previziunile pentru zodia ta

Horoscop 25-31 mai: Nativa din Gemeni va întâmpina probleme sentimentale în această perioadă, neînţelegerile dintre ea şi partener par că se agravează de la zi la zi.

25 mai 2015, 03:37
Horoscop 25-31 mai: Află previziunile pentru zodia ta

GEMENI

Această săptămână va fi una complicată pentru că neînţelegerile dintre tine şi partener par că se agravează. Încearcă să discutaţi cu calm şi dacă vezi că tonul este ridicat, atunci opreşte comunicarea! Nu eşti într-o formă prea bună, aşa că trebuie să depui puţin efort pentru a nu reacţiona impulsiv!

Situaţia ta financiară va rămâne neschimbată în această perioadă, cu toate că aveai aşteptări mai mari. Încearcă să nu fii irascibilă cu cei din jurul tău din această cauză, ei nu au nicio vină pentru situaţia în care te afli. Fă tot ce poţi pentru a excela la locul de muncă!

În ultima perioadă nu ai dus un stil de viaţă prea sănătos, de aceea ar trebui să îţi pui unele restricţii mai ales alimentare. Problemele cu digestia sau chiar cu kilogramele în plus nu vor întârzia să apară atât timp cât nu ai grijă de tine. Lipsa de vlagă ar putea fi primul semn că ai o problemă!

RAC

Este foarte important ca în această săptămână să laşi mai mult de la tine când vine vorba de iubitul tău. Încearcă pe cât posibil să păstrezi liniştea în căminul tău, iar dacă vei fi nevoită să discuţi serios cu partenerul, fă-o diplomat şi fără să îi aduci reproşuri. Nimic nu rămâne nerezolvat!

Vei întâmpina unele neplăceri la locul de muncă, toţi cei din jurul tău îţi găsesc nod în papură cu motiv sau fără. Încearcă să devii imună la critici, mai ales dacă acestea nu sunt constructive. Din fericire, situaţia financiară nu va avea de suferit din această cauză.

Nu vei întâmpina probleme de sănătate în această perioadă, însă stresul la care eşti supusă te va stoarce de energie. Nervii îţi sunt întinşi la maxim, mai ales la locul de muncă. Tot ce trebuie să faci este să fii mai indiferentă şi să nu te implici emoţional.

LEU

Gelozia îşi va spune cuvântul în această săptămână, ori tu, ori partenerul tău de viaţă va izbucni la un moment dat. Chiar dacă vor fi certuri la tot pasul, măcar în weekend încercaţi să petreceţi mai mult timp unul cu celălalt în speranţa că vă veţi apropia la fel ca la început!

Încearcă în această săptămână să nu te arunci în proiecte care nu par de viitor, doar pentru că te-ai implicat emoţional. Banii sunt foarte importanţi, aşa că nu acţiona dacă ştii că există posibilitatea să îi pierzi. Renunţă la unele afaceri dacă nu par promiţătoare!

E posibil să intri într-o uşoară depresie în această perioadă, ai nevoie de multă afecţiune, şi nimeni nu te bagă în seamă. Încearcă să ieşi singură din această stare şi nu mai depinde de nimeni, te vei descurca de minune chiar şi aşa. Voinţa este cea mai importantă armă!

FECIOARĂ

Încerci să împaci pe toată lumea, însă cu siguranţă cineva va fi nemulţumit oricum. Cel mai probabil iubitul tău îţi va reproşa în această săptămână că munceşti prea mult şi că nu îi mai acorzi atenţia pe care o merită. Fă orice poţi pentru a separa aceste două planuri ale vieţii tale!

E posibil ca în această săptămână să întâmpini unele probleme financiare, mai ales dacă ai rămas cu facturi neplătite. Ai grijă să nu rămâi cu restanţe, indiferent dacă trebuie să faci eforturi inumane pentru a face rost de mai mulţi bani. Ai şansa de a-i obţine dacă şefii văd că eşti muncitoare şi săritoare!

Încearcă să te ocupi mai mult de tine şi de aspectul tău fizic în această săptămână, doar aşa vei reuşi să capeţi mai multă încredere în tine. Mergi la sală sau ţine o dietă, şi nu uita să îţi reînnoieşti garderoba dacă dispui de banii necesari!

BALANŢĂ

Ar trebui să te gândeşti serios la viaţa ta sentimentală în această săptămână şi să nu încurci pe nimeni dacă nu eşti capabilă să te porţi corect. Eşti pusă pe făcut bani, iar acest lucru te va împiedica să ai o viaţă privată. Cântăreşte bine beneficiile şi pierderile şi abia apoi ia o decizie!

Vei putea întâmpina unele obstacole la locul de muncă în această perioadă, lucru care te poate împiedica să obţii banii doriţi. Speranţa moare ultima, însă trebuie să fii perseverentă şi să nu te laşi indiferent de piedicile care ţi se pun.

Este o săptămână bună pentru o vizită la medic, ar fi bine să începi vara ştiindu-te sănătoasă tun. Fie că suferi de unele afecţiuni, fie te simţi de milioane, mergi la doctorul tău pentru un set complet de analize. Nu se anunţă veşti proaste!

Citeşte mai mult pe eva.ro