HOROSCOP 25 AUGUST 2019. Ultima zi a săptămânii aduce numai complicaţii. Apele se limpezesc spre seară

Vezi ce spune horoscopul zilnic pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsători Pești. Zodiacul zilnic vă spune cum va fi ziua pentru zodia ta.

24 aug. 2019, 10:05
HOROSCOP 25 AUGUST 2019. Ultima zi a săptămânii aduce numai complicaţii. Apele se limpezesc spre seară

HOROSCOP 25 AUGUST 2019 Berbec (21 martie – 20 aprilie)

O zi buna de a te ocupa de cheltuielile cotidiene. Cu toate ca vrei mai mult decat îți permite bugetul disponibil, astrele iti transmit că au grijă să-ți ofere doar ce ai nevoie. Ar fi indicat sa faci un bilant al veniturilor din munca pe care o desfășori. O discutie cu un prieten te ajută să vezi lucrurile mai clar si să-ți trasezi noi direcții în acest sens.

HOROSCOP 25 AUGUST 2019 Taur (21 aprilie – 21 mai)

Este o zi minunata pentru tine. Debordezi de energie si reusesti sa îi molipsesti si pe cei din jur cu cheful tau de viata. Alcatuieste-ti un plan de activitati pentru urmatoarele saptamani. Bine ar fi sa incluzi in preocuparile tale cursuri de dezvoltare personala si relationala. Nevoia de a te pune in valoare este evidenta, astfel ca ceva retusuri la propria-ti persoana ar fi binevenite.

HOROSCOP 25 AUGUST 2019 Gemeni (22 mai – 21 iunie)

Ocupa-te de activitati usoare si vorbeste cat mai putin. Problemele de sanatate iti pot crea neplaceri, dar stii despre ce este vorba si cum sa le ameliorezi. In a doua parte a zilei te vei simti mult mai bine si vei reveni in mijlocul celor dragi. Incerca sa discuti cu un prieten apropiat despre cariera sau despre imbunatatirea pozitiei tale sociale.

HOROSCOP 25 AUGUST 2019 Rac (22 iunie – 22 iulie)

O zi interesantă la capitolul prieteni. Acestia roiesc in jurul tau, oferindu-ti idei, sfaturi sau informatii diverse. Atentie la persoanele si informatiile false in jurul tau! Se recomanda sa discerni cu prudenta ce ti se spune, deoarece multe informatii au scopul de a-ți crea neplaceri. Spre seara vrei sa fii doar cu tine însuți, resimțind oboseala de peste zi.

HOROSCOP 25 AUGUST 2019 Leu (23 iulie – 22 august)

Se remarcă relatia cu sefii. S-ar putea sa fii convocat la o discutie importanta in legatura cu felul in care iti indeplinesti sarcinile de serviciu. Exista nemultumiri si reprosuri din partea colegilor, insa fii atent la ce ti se spune. Sustine-ti punctul de vedere cu prudenta. Daca ti se indica noi directii de urmat in plan profesional, este bine să actionezi in consecinta.

HOROSCOP 25 AUGUST 2019 Fecioara (23 august – 21 septembrie)

Calatoriile in strainatate sau studiile pe termen lung sunt subiectele principale ale acestei zile. Exista varianta sa-ti programezi o calatorie in afara granitelor tarii sau sa fii nevoit sa pleci departe. Razgandirile pot fi frecvente. O persoana din anturajul tau iti poate oferi solutii sau sfaturi bune in privinta pregătirii tale profesionale.

HOROSCOP 25 AUGUST 2019 Balanta (22 septembrie – 22 octombrie)

Banii si bunurile provenite de la altii te preocupa astăzi. Încearcă sa-ti verifici situatia datoriilor, taxelor si a relatiilor cu institutiile financiare. Daca esti implicat in colaborari s-ar putea sa primesti ceva bani in urma muncii depuse in acest sens. Totusi, suma te nemultumește, astfel ca este un moment bun de a echilibra raportul eforturi-remunerație.

HOROSCOP 25 AUGUST 2019 Scorpion (23 octombrie – 21 noiembrie)

Parteneriatele si relațiile ce derivă de aici îți aduc elemente noi astăzi. In urma discutiilor cu partenerii ai putea fi tentat sa rupi unele relatii. Ascultă ce au de zis ceilalti si lasă deciziile importante pentru o altă perioadă mai bună. Incearca sa iti pastrezi calmul. De retinut ca unii au scopuri personale ascunse sub diverse măști binevoitoare.

HOROSCOP 25 AUGUST 2019 Săgetător (22 noiembrie – 20 decembrie)

Treburile de la locul de muncă îți ocupă toată ziua. Relațiile colegiale sunt precare, astfel ca trebuie sa te bazezi doar pe tine însuți. Pe de alta parte, problemele de sanatate mai vechi pot iesi la iveala. Organismul tau este obosit si nu te prea ajuta in desfasurarea activitatilor fizice. Odihnește-te regulat și adoptă un stil de viață sănătos!

HOROSCOP 25 AUGUST 2019 Capricorn (21 decembrie – 19 ianuarie)

O zi care anunță veselie si aventură. Relatia cu persoana iubita îți poate aduce neplăceri, asa incat fii prudent. Pe de alta parte și copiii intra în sfera ta de interes. S-ar putea sa îți scadă încrederea in fortele proprii, insa sunt momente pasagere si nu ar trebui sa le dai curs. Bine ar fi sa te ocupi de o activitate dragă sufletului tău, lăsându-i pe ceilalți cu treburile lor.

HOROSCOP 25 AUGUST 2019 Vărsător (20 ianuarie – 18 februarie)

Astazi te poti ocupa cu succes de activitatile gospodaresti. Dialogurile cu membrii familiei sunt presărate cu note discordante. Este nevoie de imbunatatirea conditiilor din spatiul locativ sau de achizitionarea unor bunuri. Ar fi bine sa faci o verificare a bugetului disponibil în acest sens. Fii atent la membrii familei, deoarece să fie nevoie de sprijinul tău.

HOROSCOP 25 AUGUST 2019 Pești (19 februarie – 20 martie)

S-ar putea sa fii nevoit să pleci la o ruda sau la un prieten apropiat ce are nevoie de ajutorul tău. Incerca sa iti păstrezi calmul, deoarece rasturnarile de situatie iti pot strica buna dispozitie. Gândirea si comunicarea sunt distorsionate, asa incat evita dezbaterile de teme puțin cunsocute și luarea deciziilor majore. Spre seară, înconjoară-te de cei dragi.