HOROSCOP 25 DECEMBRIE 2018. Ce zodie va avea un Crăciun binecuvântat. Sărbători de iarnă fericite doar pentru unii

Începe ziua cu horoscopul zilnic, care te ajută să afli cum îți va merge în dragoste, sănătate sau carieră. Horoscopul zilnic îți dezvăluie în fiecare dimineața ce spun astrele despre zodia ta, indiferent că ești Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător sau Pești. Previziunile astrologice zilnice te pot ajuta să iei deciziile corespunzătoare în ceea ce privește zodia ta. Horoscopul zilnic este bazat pe astrogramă interpretată de specialiști.

24 dec. 2018, 11:57
HOROSCOP 25 DECEMBRIE 2018. Ce zodie va avea un Crăciun binecuvântat. Sărbători de iarnă fericite doar pentru unii

HOROSCOP 25 DECEMBRIE 2018 Berbec (21 martie – 20 aprilie)

Abține-te azi de la replici mult prea sincere, pentru că unii te-ar putea interpreta greșit. Poți îmbrăca adevărul într-un ambalaj mai delicat, mai diplomat, mai amuzant, pentru că replicile fruste, chiar și dacă spun adevărul gol-goluț, nu sunt gustate de unii, și mai ales azi. Va trebui să apelezi, pe ici, pe colo, la câte o minciunică, pentru că – nu uita – există și minciuni necesare. Mai trebuie să spui cuiva ce tânăr arată, ce bine-i stă rochia cea nouă, deși lucrurile stau exact pe dos, dar, vrei – nu vrei, trebuie să ocolești adevărul doar pentru a face altora pe plac. Nu e minciună, ci doar o amabilitate obligatorie în unele împrejurări. La mulți ani!

HOROSCOP 25 DECEMBRIE 2018 Taur (21 aprilie – 21 mai)

Ești extrem de generos, nu te-ai uitat la bani nici când ai pregătit totul pentru sărbători, nici când vine vorba de daruri. Dacă vin nepoții să te colinde, scoți suta de euro uite-așa, dar nu exagera totuși! Poți dărui și altceva decât gesturi materiale, pentru că la fel de prețioase sunt orele petrecute acum în familie, cu copiii, cu părinții, o vorbă bună, o seară romantică, un angajament luat în fața celui drag, un semn peste ani trimis unui vechi prieten. Împărtășește ceva din prea plinul sufletului, nu al portofelului, pentru că vei primi înzecit înapoi. Dăruiește iubire, căci dragostea nu costă nimic! La mulți ani!

HOROSCOP 25 DECEMBRIE 2018 Gemeni (22 mai – 21 iunie)

Ai ocazia de a vorbi despre tot ce ai trăit pe parcursul anului, pentru că o masă de Crăciun poate fi un moment bun de bilanț, de povești, de istorii personale, despre evenimentele prin care ai trecut pe parcursul anului. Ar fi o lecție bună pentru alții, dacă te-ar asculta cu luare aminte, pentru că ai trecut prin multe, ai experimentat multe pe pielea ta, ai învățat enorm, iar această zi e bună pentru a cântări toate aceste momente, pentru a-ți pune întrebări existențiale și a extrage concluzii. Nu te gândi doar la ce ai bun pe masă, ci și la lecțiile pe care viața ți le-a oferit anul acesta. Poate discutând cu cineva care privește lucrurile imparțial, ai putea descoperi lucruri foarte interesante despre tine însuți. La mulți ani!

HOROSCOP 25 DECEMBRIE 2018 Rac (22 iunie – 22 iulie)

Tăcerea e de aur, spune o zicală, iar azi ai ocazia de a simți pe pielea ta valoarea acestei zicale. Că vrei sau nu, azi mai mult taci, dar parcă te simți bine în această ipostază. Poate nu te afli în cel mai sociabil mediu și simți că i-ai obosi pe ceilalți cu poveștile tale și preferi să vorbești… doar întrebat. Sau poate există alții mult mai vorbăreți în jur și tu abia apuci să deschizi gura, dar, dacă totuși vei avea ocazia să vorbești despre tine, ai putea să-i uimești pe ceilalți cu ceea ce spui, de parcă unii își pierd timpul cu vorbe aiurea și banale, când tu, vorbești puțin dar ce spui e o comoară! Cine te-ar asculta, dacă te-ar asculta, ar avea numai de învățat azi, dar vai, alții te reduc la tăcere, preferând să monopolizeze ei discuțiile cu nimicuri. La mulți ani!

HOROSCOP 25 DECEMBRIE 2018 Leu (23 iulie – 22 august)

Cineva are nevoie de sfatul tău, pentru că știe că tu îl vei înțelege corect. Îți recunoaște astfel calitatea de bun ascultător și just sfătuitor, pentru că i-ai arătat aceeași înțelegere și cu alte ocazii. Te alege drept confident și îți place această postură, pentru că știi să asculți, știi să dai sfaturi și, mai ales, ești foarte discret și tot ce îți împărtășește, rămâne la tine. Nu nu-l judeci, nu-l critici, nu-l privești de sus, ci empatizezi cumva cu povestea lui, poate pentru că ai trecut și tu cândva prin ceva asemănător. Dăruiește ceva din experiența ta de viață, pentru că i-ar fi de mare ajutor, pentru că nimeni nu-i poate da un sfat bun fără să fi trecut prin aceeași situație. Tu ai trecut, deci știi ce spui. La mulți ani!

HOROSCOP 25 DECEMBRIE 2018 Fecioara (23 august – 21 septembrie)

Nu te simți chiar în largul tău peste tot, dar, de dragul familiei, tolerezi situația, că doar e zi de sărbătoare. Taci și suporți, accepți condiții un pic defavorabile doar pentru a nu supăra pe nimeni. Mâncarea nu e chiar atât de bună, atmosfera nu e chiar atât de veselă, glumele unora nu sunt chiar atât de amuzante… dar tu taci și afișezi o imagine de om mulțumit și amabil pentru că știi că asta face plăcere celor care te au alături. Sunt mici sacrificii care se cer făcute pentru a bucura pe alții, dar uneori te întrebi: oare alții ar face la fel de dragul tău? De multe ori vei spune da unor invitații sau condiții pe care altădată le-ai fi refuzat, dar azi ești capabil de multe concesii. La mulți ani!

HOROSCOP 25 DECEMBRIE 2018 Balanta (22 septembrie – 22 octombrie)

O zi minunată la orizont, e veselie, e distracție, e gălăgie, și toate emoțiile sunt la cote maxime. Simți că trăiești cu adevărat și fiecare acțiune la care participi te face să te simți excelent. E o zi în care poți spune cu mâna pe inimă că ești fericit și simți și nevoia să împărtășești fericirea cu cei la care ții. Râzi, glumești, dansezi, cânți, glumești, faci complimente, toate acele manifestări sonore, vizibile, sincere pe care simți nevoia să le eliberezi atunci când toate merg bine. O veste bună din familie vă adună pe toți aproape ca să vă bucurați laolaltă, deci să nu te mire că, azi, la asa de Crăciun, afli vești speciale: despre o nuntă, un copil, o mare realizare. La mulți ani!

HOROSCOP 25 DECEMBRIE 2018 Scorpion (23 octombrie – 21 noiembrie)

Așa ți-ar veni să spui cuiva vreo două! Dar încearcă să te privești prin ochii celor din jur și să te pui un pic în pielea celorlalți ca să-ți dai seama ce și-ar dori ei de la tine în această zi. Chiar dacă unii ar merita o muștruluială, chiar dacă limba ta ascuțită se abține cu greu de la vreo replică răutăcioasă, rezistă acestei ispite și lasă-i pe alții să să desfășoare cum vor, chiar dacă intră în contradicție cu așteptările tale. Dacă unii uită de bune maniere și de amabilitate tocmai azi, nu trebuie să cazi și tu în aceeași capcană și să fii ca ei. Vezi la ei defectele și așa le poți controla pe ale tale – să bei prea mult, să faci glume nesărate, să pupi pe toată lumea, chestii din acelea care sigur irită pe cineva! – pentru că nu e momentul să fii rău. Știi refrenul: de Crăciun fii mai bun. Cântă-ți-l în gând toată ziua! La mulți ani!

HOROSCOP 25 DECEMBRIE 2018 Săgetător (22 noiembrie – 20 decembrie)

Se aranjează în așa fel lucrurile la masa de Crăciun încât ai, la un moment dat, ocazia să vorbești mai mult despre marile tale aspirații, despre marile tale vise. E o bucurie să vezi că ceilalți te aplaudă, te încurajează și te susțin să mergi mai departe spre îndeplinirea lor. Mai mult, în anturajul tău s-ar putea afla cineva care a avut același vis, l-a atins cândva și acum ți-ar putea împărtăși ceva din experiența sa. Urmează-i sfaturile și exemplul pentru că, dacă lui i-a mers, de ce n-ar merge și la tine? Sfaturile sale ți-ar putea alimenta și mai tare dorința de a ajunge acolo cât mai repede, că ai fi în stare să te apuci chiar de azi să îl construiești. La mulți ani!

HOROSCOP 25 DECEMBRIE 2018 Capricorn (21 decembrie – 19 ianuarie)

Tu vezi lucrurile diferit, dintr-un alt unghi decât restul lumii, pentru că știi să asculți de pe margine, fără prea mult zel, așa cum fac unii. Tu taci și analizezi la rece, ca un înțelept care ascultă opiniile tuturor, ca la final să-și exprime părerea. Așa vei face și tu azi: toată lumea vorbește, spune, discută, iar tu mai mult taci și privești detașat de pe margine, convins că, la finalul zilei, va veni momentul tău de glorie în care, în sfârșit, să deschizi gura. Iar când o faci, spui lucruri pertinente, ca un fel de concluzie la tot ce s-a vorbit. Ești mai zgârcit la vorbe, dar preferi să fii concis și scurt, decât lung la vorbă și slobod la gură. La mulți ani!

HOROSCOP 25 DECEMBRIE 2018 Vărsător (20 ianuarie – 18 februarie)

Deși nu e genul tău să stai departe de lume, simți nevoia, măcar pentru câteva ore, să fii doar tu cu tine însuți, singur chiar, să te reculegi, să meditezi, să faci ceva doar pentru pacea și tihna ta interioară. Nu vei rămâne mult timp în această binefăcătoare liniște, pentru că cineva te va atrage într-o activitate suficient de antrenantă pentru a nu te lăsa dă lenevești sau să dormi prea mult. E contradictorie ziua, pentru că, deși tu ai dori odihnă, apar mai degrabă ocazii de a face ceva interesant, tonic, afară, la zăpadă. Ți-ar face bine, dar tot vei găsi tu o portiță de liniște doar pentru inima ta. La mulți ani!

HOROSCOP 25 DECEMBRIE 2018 Pești (19 februarie – 20 martie)

Se știe că ești unul din oamenii face fac cele mai multe sacrificii de dragul altora, și azi, când ai fi sperat să primești și tu ceva în schimb, faci exact același lucru: iar concesii, iar sacrificii, iar compromisuri, doar pentru a face altora pe plac. O faci și de data aceasta, nu te deranjează, dar tot rămâne un mic gol în sufletul tău, pentru că tare ai fi sperat să vină ziua aceea în care să primești și tu ceva pe placul tău, nu doar să dai și să dai întruna. Vor fi câteva momente pe parcursul zilei când vei accepta condiții care nu-ți convin, dar taci și suporți pentru că doar tu poți face asta. Zâmbești, deși nu-ți vine, dar dacă efortul tău e pentru bucuria altuia, îl faci cu drag. La mulți ani!