Horoscop 25 decembrie 2020. Contextul astral este favorabil noilor începuturi

Horoscop 25 decembrie 2020. Mercur face trigon cu Neptun generand o multime de emotii. Jupiter si Saturn calatoresc inca aproape pe cer si poti vedea steaua lor geamana, care te ghideaza spre destinul tau. Mai ales in aceasta zi speciala de Craciun.

24 dec. 2020, 22:48
Horoscop 25 decembrie 2020. Contextul astral este favorabil noilor începuturi
Horoscop 25 decembrie 2020

Horoscop 25 decembrie 2020. E vremea pentru un inceput proaspat. Fii pregatit pentru noi aventuri! Craciun fericit tuturor!

Citeste in continuare horoscopul zilei si sa ai o zi traita cu credinta, incredere in tine, in viata si iubire!

Horoscop 25 decembrie 2020 BERBEC (21 martie – 20 aprilie)

Intampini aceasta zi plin de energie. Increderea de sine iti este ridicata urmare a evenimentelor recente. Ai toate motivele sa te simti mandru de ce ai realizat, in special la munca. Dar si viata personala ar merita acelasi nivel de dedicare. De ce sa nu fii proactiv ? Aranjeaza pe seara clipe romantice cu persoana iubita. Ce diferenta vor crea aceste ore in relatia voastra !

Horoscop 25 decembrie 2020 TAUR (21 aprilie – 21 mai)

Ai acum instincte puternice umanitare. Se pare ca cel mai mult te gandesti azi la alti oameni. Asta, combinata cu intuitia si empatia ta, te face tocmai potrivit pentru meserii ce implica vindecarea. Daca te-ai simtit nemultumit la munca in ultima perioada, poate ca este din cauza ca nu este cariera potrivita. Gandeste-te ca ti s-ar potrivi sa fii consultant sau terapeut. Esti foarte bun sa ajuti alti oameni.

Horoscop 25 decembrie 2020 GEMENI (22 mai – 21 iunie)

In ultimul timp ai fost plin de ganduri intelepte si mult mai onest cu tine insuti. Acest lucru se datoreaza introspectiilor recente. Tu chiar iti poti schimba viata in bine. Tot ce ai nevoie este timp si dedicare. Ai facut progrese mari in dezvoltarea ta. Continua pe aceasta cale si vei ajunge intr-o zona si mai buna a vietii tale. Fii cu ochii pe obiectivele tale dar nu fii asa de focusat incat sa uiti sa te bucuri de calatorie.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR.RO.

Horoscop dragoste 25 decembrie 2020. Se aprinde scanteia!

Iata horoscopul zilnic dragoste pentru azi, VINERI 25 DECEMBRIE 2020. Mercur si Uranus aprind artificiile azi. Simti aerul de sarbatoare? Nu e momentul sa fii singur. Chiar daca nu esti implicat intr-o relatie, stai cu prietenii, cu oamenii dragi tie! Nu este exclus nici sa primesti o vizita surprize de la cineva din trecutul tau. Craciun fericit tuturor!

Afla mai multe despre contextul astral al zilei in Horoscopul zilnic.

Horoscop dragoste 25 decembrie 2020 BERBEC (21 martie – 19 aprilie)

In viata personala, conditiile ideale se vor materializa numai dupa ai decis exact ce vrei. Spre exemplu, daca iti doresti calm si serenitate, atunci nu te mai lasa prins in detaliile nesemnificative si nu mai mormai nemultumit cand lucrurile nu-ti ies lucrurile asa cum iti doresti. Totul depinde de tine. Asadar, este nevoie de o schimbare de atitudine din partea ta. Singur? In curand, iti vei intalni maria iubire.

Horoscop dragoste 25 decembrie 2020 TAUR (20 aprilie – 20 mai)

Stelele favorizeaza viata amoroasa. Intrati intr-o faza noua mai pozitiva iar legaturile dintre voi devin din ce in ce mai puternice. Prin intelegere mutuala si compromis veti gasi solutia perfecta pentru fiecare problema in parte. Daca nu ai pe cineva special in viata ta incearca sa nu faci nicio miscare disperata. Este posibil sa-i dai cuiva sperante false iar acest lucru nu va face bine la niciunul dintre voi.

Horoscop dragoste 25 decembrie 2020 GEMENI (21 mai – 20 iunie)

Inabilitatea de a infrunta problemele din relatia de cuplu a dus la acumularea de tensiune si anxietate. Insa acum ar trebui sa incerci sa te eliberezi de aceste setimente si sa petreci timp de calitate alaturi de partenerul de cuplu. Daca inca esti in cautarea sufletului pereche nu astepta ca alte persoane sa vina cu solutii. Asadar, este momentul sa te pui in miscare.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR.RO.