Horoscop 25 decembrie: Ce face fiecare zodie de Crăciun

HOROSCOP CRĂCIUN: Vrei să știi cum arată această zi de sărbătoare pentru nativii din fiecare zodie? Ei bine, astrele îți spun cum petrec cele 12 zodii de Crăciun. 

24 dec. 2015, 09:40
Horoscop 25 decembrie: Ce face fiecare zodie de Crăciun

Berbec

Ai făcut deja lista cu cadouri de Crăciun pe care trebuie să le iei pentru cei dragi pentru că, pentru tine, ziua aceasta specială reprezintă prilejul perfect pentru a îţi arăta aprecierea pentru cei dragi. În ziua de Crăciun, tu eşti acel personaj de la masă care convinge pe toată lumea să bea cocktailuri şi pune rom în ceaiul bunicii.

Taur

Orice Taur veritabil apreciază mâncarea din perioada sărbătorilor. Aşadar, în ziua de Crăciun vei sta la masă, răsfăţându-te cu bunătăţi făcute de mama şi bunica. 

Gemeni

Îţi vei petrece dimineaţa de Crăciun căutând un magazin deschis pentru a cumpăra câte o atenţie celor dragi pentru că, bineînţeles, nu ai avut timp să faci asta înainte.

Rac

În cazul nativilor din zodia Racului, Crăciunul se rezumă doar la familie. Racii ar face orice pentru familie, dar şi împreună cu cei din familia lor pentru a profita de timpul pe care îl petrec de Crăciun sub acelaşi acoperiş. Un Rac s-ar da peste cap pentru a-şi ajuta familia de Crăciun, mai ales că dintre toate zodiile, aceşti nativi sunt cei mai familişti. De Crăciun (sau în orice altă zi a anului), familia lor este pe primul plan.

Leu

De Crăciun, nativii din zodia Leului vor sta în bucătărie şi vor găti. Leii vor face cele mai delicioase preparate culinare şi speră, în acest fel, să atragă atenţia celorlalţi membri ai familiei cu ajutorul gustărilor şi felurilor principale pe care le-au pregătit acum. De fiecare dată când un Leu găteşte, poţi spune cu siguranţă că este cea mai bună masă pe care ai luat-o vreodată, deoarece se ştie că Leii sunt bucătari iscusiţi.

Citește mai mult pe feminis.ro.